SuicideGirls nie je dôverná skupina pre pomoc tučným a aknóznym dievčatám, ktoré chcú spáchať samovraždu. Je to jeden z najznámejších svetových soft-porno portálov na svete. A nie len to – je to online komunta ľudí, ktorých baví alternatívny životný štýl, tetovanie... a holé tínedžerky. 

Na stránke nájdete teda hlavne fotky gotických (bledých v čiernom), punkových (čierne vlasy, piercingy, tetovania, tmavé make-upy) a indie rock (farebné vlasy, piercing, obtiahnuté veci) dievčat. Ú tam však aj fóra zamerané na témy  tetovanie, gotika (tu sa hovorí o hudbe a oblečení, nie o Dóme Sv. Martina) atď... umožňujúce užívateľom networkovať. Stránka má samozrejme aj eshop s merchandisom a vstup na ňu je platený. (Na nete sa však váľajú stovky fotiek, tak ak vás zaujíma ako vyzerajú albumy vo vnútri, stačí zľahka pogúgliť ale čeknúť ich flickr stránku tu: https://www.flickr.com/photos/suicidegirls/). 

 

Stránka vznikla v roku 2001 a založili ju kamaráti s nickmi Sean a Missy Suicide. Stránku spoluvlastní aj admin servera a jeho žena, programátorka stránky a bývalá Suicide Girl Olivia. Názov SuicideGirls pochádza od autora filmu Fight Club Chucka Palahniuka, a použil ho v svojej novele Survivor (1999).

 

Ale späť k veci: K marcu 2011 bolo na stránke cez 2100 Sucide Girls. Suicide Girl si po nafotení setu na stránke zriadia profil, updajtujú si statusy a blog a píšu si s fanúšikmi. Teoreticky teda ktorejkoľvek z nich môžete napísať a požiadať ju o ruku... (Ale pošlite jej pre istotu aj mapku Európy s hrubo vyznačeným Slovenskom..).

 

Ak vám je teda smutno za vašou gotickou mladosťou strávenou v bratislavskej Dune, alebo alternatívnymi žúrkami v U clube (resp. konkrétne za dievkami ktoré sa tam dali stretnúť), môžete si ich pripomenúť na www.suicidegirls.com. (a tiež v galérii pod článkom)

 

foto: suicidegirls.com