Všimli sme si ju keď tancovala v Let’s Dance na Markíze a aj tí čo sa tancu prd rozumeli pochopili, že jej nohy sú jednotka vo svojej lige. Všimli sme si aj to, že dobre vyzerá do tváre, neafektuje a netlačí sa do médií ako iné dievčatá s nedostatkom sebadôvery. Keď sa rozišla s Filipom Túmom, bola jej dokonalosť kompletná!

 

Ivana tancuje od šiestich rokov, za čo je všetci ďakujeme, najmä pre skvelý vplyv aký tom malo na jej postavu. Po Let’s dance si otvorila s bratom tanečnú školu (takže nie je úplne bez koruny a bude vám bude môcť na narodeniny kúpiť vodný skúter, alebo aspoň nové golfové palice). Na reálnu prácu však ešte niekoľko rokov nebude odkázaná, keďže je permanentne tvárou nejakej kozmetickej značky, alebo predvádza pre módneho návrhára.

 

Mladá šupa vraj uprednostňuje slovákov, takže ak nie ste úplný idiot a dokážete sa nejak votrieť do jej pozornosti, máte šancu. Je to totiž žena, kvôli ktorej sa oplatí prestať nosiť deravé ponožky,odísť z tej zaprdenej práce v ktorej čakáme už 5 rokov na postup, nakopnúť sa a začať si plniť sny.

 

O tom, že to stojí za to vás určite presvedčia fotky v galérii...

 

Foto zdroj: lesk.sk, pluska.sk, supermusic.sk, fotopatracka.cz