Dnes spúšťame novú rubriku – Šupa týždňa – v ktorej budeme zverejňovať krátke rozhovory s najväčšími slovenskými šupami (čítaj: krásnymi, inteligentnými a normálnymi slovenskými ženami). Začíname Tamarou Heribanovou!

Tamara je slovenská spisovateľka, blogerka, novinárka a moderátorka. V súčasnosti pôsobí aj ako tvár a hovorkyňa súťaže Miss Slovensko. Študovala v Rakúsku, Taliansku, Holandsku, Anglicku a na Slovensku, kde promovala z marketingovej komunikácie. Nedávno vydala debutový román Predavačky bublín a v súčasnosti moderuje na STV reláciu Zmenáreň. Okrem tohto všetkého ešte vymakane dobre vyzerá a tak sme jej položili zopár otázok:

Máš nejakú výrazne mužskú vlastnosť? Ako sa prejavuje?
- Nemám, som typická žena. Milujem vôňu benzínu, farbu piva, najradšej by som nosila len to jedno obľúbené tričko a keď sa so mnou rozpráva opačné pohlavie o dôležitých veciach, myslím na Megan Fox a jej šikovné pery.


Keď povieš mužovi „prídem o 5 minút“, kedy asi reálne prídeš?
- Vždy presne o 5 minút a 10 sekúnd. Na takéto príležitosti mám špeciálne stopky. Tých desať sekúnd reprezentuje moju ležérnosť a nenútenosť. Ak by to bolo dvanásť sekúnd, vnímal by to ako spomalenosť, motáctvo. No a ak by som prišla o tri sekundy skôr, jednoznačne by som sa prezradila. Reflektovalo by to nebezpečne chorý záujem, ktorý by neskôr vyústil do stihománie. 


Môžu byť slipy na mužovi sexy?
- Na mužovi môže byť sexi čokoľvek, ak je muž sám o sebe sexi. Ak má zmysel pre humor, briskný postreh a to, čo žena hľadá, aj najvyžmolkovanejšie vyblednuté slipy so šachovnicou sú v danej sekunde sekundárne.

Zopár ďalších fotiek Tamary Heribanovej nafotených fotografom Braňom Šimončíkom nájdete v galérii.