Konečne vznikajú aplikácie, ktoré nám umožnia spojiť výhody sociálnych sietí s reálnym životom. Jedna z nich je Sonar, poskytuje momentálne možnosť integrácie Foursquareu, Facebooku, Twitteru a v novom šate aj LinkedIN.

 

Umožní vám, Apple fanúšikom, teda preniesť svoju sieť kontaktov do reálu, a keď sa poriadne rozšíri, pomôže vám zamedziť prehliadnutiu priateľov, kontaktov či ľudí čo majú spoločných priateľov alebo nasledujú rovnakých ľudí na Twittery, v teréne.

3 profilecard

Ak teda sledujete Gorduličove vyvádzanie na FB a náhodou sa ukáže v Shtoore, kde chodíme načerpať lingvistickú energiu, kľudne ho môžete elektronicky osloviť. Aplikácia samotná možno nie je až tak špeciálna, viac držíme palce Like a Little, ktoré vám nájde v okolí ľudí s podobnými záujmami, a v prípade potreby sa viete dozvedieť, či je holka pri bare voľná a o čom hodiť reč.



Čím je však Sonar naozaj výnimočný sú výhody pre zamestnancov. Už vás serie, že si spoločnosti dávajú v ponukách medzi výhody veci ako:



Moderné a dynamické pracovné prostredie (Nikto nevie, ako to tu funguje, pretože náš najväčší obrat sú zamestnanci)
Excelentná infraštruktúra (Klíma čo sa nedá vypnúť)
Dynamické a otvorené pracovné prostredie (Králikáreň, kde neustále pobehujú noví ľudia a nedovolia vám sústrediť sa na prácu)



Takéto výhody poskytuje Sonar pre každého nového spolupracovníka:



Zážitok v beztiažovom stave
Ročná zásoba whiskey
Letenka okolo sveta
Let klzákom
Zoskok s padákom
Hodiny surfovania
Ročné členstvo vo fitku
Noc vo Waldorf Astoria
Nová kolekcia oblečenia of uniqlo
Makerbot 3D tlačiareň
64GB iPad2
Projektor s HD rozlíšením


A teraz môžeme ísť tíško plakať do rohu, ak teda náhodou nie ste niekto koho hľadajú, v tom prípade, keď vás zoberú spomeňte moje meno.

 

Zdroj

Obrázky