My chlapi  sme už ako chlapci mali  skejty, streetball, hokejbal, fucik a všetky tie športy čo sme od malička hrávali na ulici. Dievčatá ich z časti zdieľali s nami, väčšinou že na nás pozerali a bavili sa medzi sebou, že ktorý z nás je aký bohovský.  Vlastne nemali žiadny čisto ženský šport. nanajvýš si zahrali dáky volejbal na tráve, skákali gumu a opakovane čumeli jak sa my nadrapujeme aby sme sa im páčili.  Všetci sme vyrástli, ale my dospelí chlapi chodíme furt hrať hokej, futbal a bársčo von na ulicu s kamošmi. Z dievčat sa stali ženy, chodia nanajvýš do fitka a na zumbu. Už na nás však určite nekukajú.

 

Ale teraz je tu veľká zmena. Máme šancu to ženám vrátiť. Je tu nový šport, ktorý sa pracovne volá Street pole dancing. Toto keď ženy začnú praktizovať aj u nás, veru budeme chodiť von a kukať na naše ženy ako keď sme ich prvý krát videli. Garancia otvorenej huby.

 

image006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čo to je? Pole dancing je tancovanie pri tyči. Pred časom z toho vznikol „šport“, v každom väčšom meste už aj u nás sa organizujú kurzy pre hocikoho kto sa chce toto naučiť. Teda asi len pre ženy. Inak si to nechcem predstaviť.

 

image004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To že to nie je jednoduché je jasné, veď choď von ku značke „zákaz vjazdu“ čo máš na Fedinovej a zaves sa na ňu len nohami. A keď to dokážeš, praktizuješ „Street pole dancing“. Radšej to nerob ak si chlap, pretože to vyzerá pekne a sexy len v ženskom podaní. Niekto by mohol neakceptovať „zákaz vjazdu“ na tej značke a prejsť ťa Géčkom po krížoch. Ak však žiješ v menej homofóbnom prostredí, kľudne to skús, veď vlastne aj na tom videjku sa tam raz vešia nejaký chaloš.

 

image002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ak si však žena ( a vieš tancovať pri tyči), okamžite vyjdi do exteriéru. Skvele si zacvičíš, nájdeš si nových kamarátov a určite budeš aj v televíznych novinách, že si zastavila premávku v celej Petržalke.

 

Ako to vyzerá, hľa:

 

 

Zdroj