Chlapci, viete kto je Jožo Lohyňa? Iste viete, no pre tých, ktorí sú zábudliví, pripomeniem.

 

Je to bývalý reprezentant, zápasník, majster sveta 1990, medailista z olympiády v Soule 1988. To som vymenoval len dve z jeho naozaj rozsiahlych športových úspechov.  Čo všetko v športe dosiahol sa mi ani nechce vypisovať, keď, tak si ho daj do googlu a budeš kukať. Dvakrát niesol zástavu na olympiáde, raz ešte československú a potom tú našu.

loh1

Hlavne je to skvelý chlapík, skromný, slušný a veľmi milý.  Nejako náhodou sa naše cesty skrížili a stali sme sa kamarátmi. Čo je však dôležitejšie, začal mne a dvom- trom kamošom dávať súkromné tréningy na zlepšenie kondičky, obratnosti, sily, ohybnosti atď. Schudol som, spevnel, nebolí ma chrbát a všeobecne sa lepšie cítim. Na tréningu nás takisto učí kadejaké zápasnícke chmaty a teraz si už ho trúfam vyzvať na súboj. Ten samozrejme končí vždy rovnako, lebo v zápasení sa mu vyrovnám akurát tak váhou.

 

Náš spoločný tréning je zväčša veľmi zábavný a pretože sa poznáme už dlhšie,  môžem si robiť srandu aj ja z neho. Najmä z jeho „útočného“ ucha.  Btw: na narodeniny sme mu kúpili Ipod. Tu je foto ucha:

loh2

No a teraz je to tak, že súkromný tréning môže dať aj tebe. Ak si teda normálny človek, manažérko, podnikateľ, chceš sa dať trochu doporádku a nie si dáky bulo, tak dojdi.

 

Pre začiatok je určená streda od 11.00-cca13.00, stojí to pár drobných a zaregistrovať sa môžeš na nasledovnom emaile. Cvicenieslohynom@gmail.com . Dostaneš info kam prísť (Bratislava) a či nás už nie je veľa. Takže švihaj. Čo za to dostaneš? – náročný tréning šitý ti na mieru ale napriek tomu cvičený v kolektíve, kde budeš cvičiť so svojim telom a nie na strojoch. Plus, ak budeš mať záujem, Jožo ťa rád trochu pogúľa po žinenke. Takže podľa záujmu aj výuka nejakých zápasníckych základov.

 

Ak sa trochu bojíš, čo je to asi za týpka, choď si ho nenápadne pozrieť do jeho predajne hokejových vecí na robotníckej ulici (za istropolisom). Kúpiš si hokejku, povieš mu že si si toto prečítal a môžeš sa ho čo-to spýtať.

loh3

 

Takže: Chceš dať na lopatky majstra sveta? Dojdi si to vyskúšať.