Tak zase raz vyhralo právo nad prírodnými zákonmi. Našťastie nie u nás, ale v Amerike. Tam si nejaká republikánska zabrzdená ázijská praženica menom Kimberly Yee povedala, že doba troch mesiacov na prerušenie tehotenstva je jednoducho príliš veľa a treba s tým niečo robiť. Navrhla teda zákon, ktorý určuje začiatok tehotenstva na prvý deň poslednej menštruácie (pred tehotenstvom). To nám dáva zhruba nejaké dva týždne plus. Z hľadiska počítania lehôt úplne bez problémov. Z hľadiska anatómie, logiky a last but not least zdravého rozumu to je už trochu o inom.

 

Čo si taká Kimberly a guvernérka Jan Brewerová (ktorá jej zákon odklepla) neuvedomili je to, že vďaka tomuto je každá menštruujúca žena v Arizone tehotná. A to v podstate stále, minimálne teda de iure, až do času, kým neprestane menštruovať, t.j. neotehotnie de facto, alebo z iných dôvodov. Tomu hovorím populačná explózia. Zjednodušene povedané – každá žena v Arizone bude teraz musieť menštruáciu považovať za začiatok tehotenstva, až do ďalšej menštruácie, ktorú bude musieť považovať za začiatok tehotenstva, atď. Zrejme by bolo vhodné pre ženy prestať fajčiť, piť a vôbec zdržať sa všetkých plod ohrozujúcich činností už teraz, keďže otehotnenie je jedine otázkou času.

 

Navyše už by som začal tankovať papamobil, zrejme budeme svedkami stále častejších nepoškvrnených počatí. To že je žena panna, ju predsa neoprávňuje ignorovať svoje, právnou fikciou ustanovené tehotenstvo (môže predsa otehotnieť kedykoľvek v priebehu času medzi menštruáciami). No čo vám poviem, Amerika ist wunderbar.

 

Viac tu

 

pic via