Aj vás nasere, keď vám zrušia večerný program? A to ešte s takou blbou výhovorkou, že niekto ochorel? A pritom je to naozaj len výhovorka?

 

Patrik „Mámťavpiči“ Vrbovský a jeho verná Tina mali mať minulý týždeň vo štvrtok spoločné vystúpenie vo Východnej na Liptove. Vyzerá to však tak, že na Liptove je väčší záujem o bryndzu ako o tento párik, spoločne s Tomim Popovičom a Vierkou Ayisi. Tých pre zmenu nepoznám vôbec.

 

Takže sa predalo len 140 lístkov na amfík pre 8 tisíc divákov. Vychádza to asi tak na prvé dva  rady. A to aj lístok zlacnili na 6 Eur. Keď si zoberieme vekové zloženie fanúšikov Rytmusa, tak to vychádza tak, že si lístok kúpilo 70 puberťákov plus doprovod ich rodičov.

 

A teraz sa zamyslime, bratia a sestry, čo by ste urobili vy, keby ste boli veľkí, starí a na koncert by vám prišlo 140 divákov:

 

a) Mám to v PČ, aj tak ma platia za vystúpenie, tak im odrecitujem zo päť pesničiek. Ja dostanem svoje lóve bez ohľadu na počet poskakujúcich deciek.


b) Platia ma zo zisku, tak musím zohnať ešte minimálne ďalších 140 optimistov. Zoberiem teda svoju vernú Tinu a ideme po Východnej od brány k bráne a pozývame všetkých, nech sa prídu pozrieť na našu veľkolepú show. Síce bude len päť pesničiek, ale uvidia naživo supermegagigastar recitovať do pesničky.


c) Seriem aj na tých 140 blbcov. Nech si nájdu iný večerný program. Veď na nete sú celkom dobré pornostránky.

 

Ale Rytmus zanechal na youtube odkaz pre svojich skalných fanúšikov. Presne v 57 sekunde je tajný odkaz pre tých naozaj najvernejších.