Tak súťaž o retrofoťák sa skončila a účasť bola hojná.

Na otázku, čo (si) prvé odfotíte prichádzali rôzne odpovede, štatisticky najčastejšie si fotíte svoje polovičky (bohužiaľ nie ritné), alebo svojich harantov. Niektoré odpovede aj prekvapili, k tomu sa ale ešte dostaneme. V každom prípade, je to úplne jedno, lebo žrebovali sme náhodne a víťazom sa stáva Ondrej, ktorý napísal:

Ahojte tak týmto super foťákom si odfotim svoju dnešnú búračku nech vie poisťovňa čo má z havarijky preplatiť motrokarni.

To už asi nebude aktuálne, v každom prípade, gratulujeme.

Vzhľadom na väčšie množstvo odpovedí, pričom prekvapivo nedošla ani jedna odpoveď s textom „som vegán“, niektoré stoja za uverejnenie. Preto sme sa rozhodli udeliť aj ceny útechy (predplatné dailymale na ďalší rok) pre nasledovných účastníkov zájazdu:

Ján:

Zdravím,

nuž ako prvú odfotím kamošku, ako fotí kamoša, ktorý bude fotiť mňa, a vznikne z toho podivný triptych. Ten bude na stene vyzerat naozaj divne keďže dve fotky budu vo vysokom rozlíšení a teda aj väčších rozmerov ako výsledná fotka z Lomo Instat. Ľudia sa ma potom budú pýtať prečo to tak divne vyzerá, a keďže si to budú chcieť odfotiť, ja ich pri tom samozrejme odfotím tiež, a tak vznikne nekonečný sled udalostí.... :D

hurriccane:

Ako prvu sa pokusim zachytit chladnu absurditu bytia.

kungpao:

Čo (si) prvé odfotíte novým foťákom? Bimbasa. Samozrejme tým širokouhlým objektívom, aby sa mi tam zmestil celý. Fotku potom môžem v prípade záujmu poslať kapitánovi, nech si ju dá do profilovky. Ale nehovorte mu to. Nech nemá pocit že sa mu pchám do riti (ešte aj s takým veľkým...)!

 joki:

 

hemoroidy

 

Michal:

Čo (si) prvé odfotíte novým foťákom? ​S mojim šťastím to bude pravdepodobne môj prst.

 

Ostatní, ktorí nevyhrali, si foťák môžu normálne kúpiť, alebo niečo iné z internetového obchodu coolberry.sk. Ďakujeme za pozornosť a šťastné a veselé.