Asi ste sa už prebudili z delíria silvestrovskej noci strávenej so sviňami (ožratými alebo pečenými) a myšami (bielymi) a čudujete sa, že sa na tomto kúsku sveta nič nezmenilo. Rozmýšľate akurát nad tým, že sa neoplatí vytriezvieť. Duní vám hlava, obracia sa žalúdok, je vám celkovo zle, bolí celý človek. Tak si idete šupnúť niečo proti vytriezveniu. Ale aj tak - vedzte, že dačo sa mení.



Kým doteraz ste sa mohli bezstarostne ožrať a zo začiatku rozprávať politické vtipy, potom neslušné a na konci nadávať na politikov a na kurvy s tým, že ste medzi nimi zotreli rozdiel, tak v budúcnosti sa to nemusí vyplatiť.  

 

Naše ministerstvo vnútornej obrany obyvateľstva pred rozvracačmi systému pripravilo novelizáciu zákona. Za urážku či ohováranie verejného činiteľa hrozí nepozornému nadávateľovi pokuta až 500 eur. Čiže nadávajte, kým ešte môžete, lebo v budúcnosti sa budete musieť vyjadrovať sofistikovanejšie.
 Už nebude možné len tak kritizovať zákon v zárodku a označovať ľudí, ktorí ho vymysleli, rozpracovali a schválili.  

 

Pár príkladov na precvičovanie:

 

- Zákon sa domrvil v rámci legislatívneho procesu.

- Verejné financie sa rozjebali.
- Verejné obstarávanie sa vypísalo na nástenke.
- Zákazka sa predražila.
- Nekonalo sa v danej veci resp. vyjebalo sa na to, atď.

A že prečo v magickej realite?

Rok 2012 bude magický. Neviem síce exaktne v čom, ale asi nás čaká stupňovaná kríza, voľby do NR SR a iné prírodné katastrofy. Okrem toho je Slovensko krajinou neobmedzených možností, kde je všetko možné a vlastne asi aj pravý opak predchádzajúceho tvrdenia:


ČEKUJTE TU!

P.S. Vraj sa už aj na tomto niečo zmenilo, ale aj tak im neverím.