Rozumiem ti. Chápem tvoju motiváciu, tvoje dobré úmysly, tvoje rozhorčenie. Svet je zlý, ľudia nie sú fajn. Viem, že si ďalej nemohol mlčať a musel to zo seba dostať von.

 

Pri nevinnom browsovaní si narazil na niečo, čo sa vymyká ľudskej slušnosti. Niekto si dovolil robiť nemiestnu srandu z toho, čo je tvojmu srdcu najbližšie - z tvojej viery, z tvojej lásky k psíkom, koňom alebo správcom konkurzných podstát. Niekto zobral svoj pseudohumor príliš ďaleko a prekročil hranicu, pretože humor má presne definované mantinely. A našlo sa veľa ľudí, čo sa s ním smeje. Ich smiech je pre teba pľuvancom do tváre. Ako môžu byť na svete ľudia, ktorí si nevážia nič a nemajú problém urážať niečo, čo ti je blízke? Ale nenecháš to tak, nie. Napíšeš im odkaz, kde im poukážeš na ich bezcitnosť a pripomenieš im, že karma si ich nájde. Napíšeš niečo od srdca,  niečo takéto:

"Ty skurvysyn co za kurvu ta okolotila!!! Zebracikovia co vyznavate tieto nazory bodajby ste skapali... Uz vela ludi sa na vas chysta... Ani jedneho z vas to neobide!!! Skapte!!!"

(skutočný koment z fejsbukov, viac výkričníkov = väčšia sila argumentu)

 

Ukázal si tým zmrdom, čo si o nich myslíš a ešte si rovno nahlásil stránku administrátorom, lebo takáto vec existovať nesmie. Si bojovník za dobro, ktorý práve urobil kus svojej práce a posunul svet k lepšiemu. Stačilo na to pripojenie na net a klávesnica.

 

Dovoľ mi malú poznámku. Nezlepšil si svet. Tvoj názor nie je jedinečná snehová vločka, ktorá obohatila internet a spustila lavínu sebauvedomenia si ľudí. Tvoj názor je ako hovno na chodníku, smrdí a keď do neho niekto stúpi, tak si práve pokazil celý deň. A tak ako o hovno na chodníku, ani o tvoj názor vôbec nikto nestojí. To, že sa ty cítiš dotknutý neznamená, že máš sväté právo umlčať ostatných. Znamená to iba, že si zakomplexovaný chuj. Svojich patnásť minút slávy v živote si práve minul na to, aby si celému internetu poslal odkaz, že si obmedzený kokot, ktorý si o sebe myslí, že je centrom vesmíru a keď ostatným rozdávali zmysel pre humor a inteligenciu, ty si stál v rade na zlacnené vidly. Si rovnaký hlupák ako moslimovia nasratí pre karikatúry Mohameda, len s väčším nánosom civilizácie a tak namiesto fatiev rozdávaš výkričníky.  Strč sa do zadku so svojou urazenosťou, nikoho nezaujímaš, byť urazený humorom, ktorý tvoj mozog nie je schopný pochopiť, nie je svätý dotyk Ing. Ježiša Krista, ale len obraz tvojej malosti. Nechaj si svoje rozhorčenie pre seba a prestaň zasierať internet tvojím obmedzeným výplodom klávesnice, ktorý z nedostatku iných slov nazvem myšlienkou. Stále nechápeš? Choď už do riti.

 

Venované všetkým hejterom stránok ako: Pes je jídlo, ne kamarád, univerzita Šerca Ježišovho a ďalším. Buďte šťastní a mier.