Asi by som začal tým, že ma zaujímalo prečo mi niekedy neodpíše aj dobrá kamarátka s ktorou sa roky poznáme, veď to sa nedá že prehliadnuť...
Tak som si povedal, že veď treba byť empatický a skúsim dačo podobné. Vytvorím profil a uvidím, kam sa s ním dostanem za jeden celý mesiac.
Poznáte Krasnoyarsk? Také ruské mestečko v bohom zabudnutej oblasti, ale nejakým nedopatrením je tam obrovská koncentrácia krásnych Rusiek.  Rozhodol som sa skopírovať profil jednej, ktorý pôsobil že je to pekné, štíhle, scestované dievča, veď chcem ísť s tým profilom aj niekam na dovolenku.


Základ
Treba sa naučiť písať tak, ako keby som nepoznal nominatív plurálu, zapracovať klišé ako #doglover a #slovakgirl. I dont speak england. Treba, samozrejme, určiť pôvod a záľuby, takže si dáme Žilina, v septembri nastupujem do Bratislavy na Komenského, milujem zábavu a svojich kamarátov, 420 etc etc...
Denný priemer som si nastavil tak 50-70 followíkov a základ som si spravil cez známe profily ako Kucherenko, najkrajšie slovenky, Plačková a podobné lowkey stránky, odkiaľ sa budú hrnúť followeri. Samozrejme, nesmieme zabudnúť na zablokovanie originál profilu a jej naj kamiek aby sa k nám náhodou nedostala a nenahlásila nás.


200 followerov
Prichádzajú prvé ponuky na „nohy okolo krku“, brčko, večeru a podobne. Neviem, ako funguje insta takže som tie správy väčšinou len olajkoval alebo odpísal „dobre“, aby ma náhodou insta nevypol. Rozhodil som siete do Ruska a prinieslo to prvé ovocie v podobe... no veď uvidíš.


400 followerov
Bol som na dovolenke v Barcelone, kde som nahnal, samozrejme, ďalších followerov jak pán. Dostávam otázky typu - či chcem vidieť jeho  , tak sa pýtam sám seba prečo si tí chlapci krájajú penisy. Človek si ale dá deň pauzu a neodpisuje všetkým tým sexuálnym deviantom a hneď som označený za kurvu, I am offended! Dopĺňam fotky zo žilinských podnikov, aby som pôsobil real a nechávam na telefóne bežať storky, aby tých, čo followujem, videli, že vidím, že som. Vo voľnej chvíli som naložil pár nezdvorilým retardom, pretože takto som sa nesprával ani keď som mal 15 a zrejme im chýba mužský vzor. A sme doma, ďalší čo sa ma chce dotýkať, akože pardon, moje telo, môj chrám!
A samozrejme máme tu prvého favorita na cenu rande na slepo:

 

Ďalšia taktika je followy followerom tzv. Bratislavskej kaviarne, kde patrí Bakošová, Saky, Ostrihoňová a iné. Na to som aj nadviazal aktivovaním firemného profilu na sledovanie čísel.


600 followerov
Jeden sikh si ma chce zobrať za ženu, ...keby vedel... Aktuálne mi to tu ukazuje 2200 návštev profilu a 850 impresií, nejaký influjencer, čo mi to vysvetlí?!
Deň 12, začínam chápať prečo cudzie ženy neodpisujú na správy typu „ahoj“. Moja prvá ponuka na profesionálne fotenie! Prvé návrhy z narýchlo vystrúhaných profilov, asi chaloši, čo majú frajerky. Followíky už idú samé, len udržiavam contentík. Zahraničným výhradne odpisujem „I dont england“ a „I dont understand“ a oni si furt idú svoje, AMEN.


Pomaly začína prituhovať, začínam followovať fanúšikov bmw slovensko a do profilu pridávam BMW❤️. Samozrejme, keďže si z BMW fanúšikov robím srandu, tak len preto, že BMW nemám. Už chápem, prečo ženy grcajú pri oslovení cica, moja, kočka, micina, žubrienka, anjelik a podobne.


800 followerov
Na storky mi začínajú reagovať mená slovenského repového showbiznisu ako jeden Adam K. a druhý, ktorého meno sa rýmuje s „rikša“ alebo „lokša“ a zisťujem, že Boris si stále nedáva pozor na vek, aj keď to v televíznych novinách sľuboval. Následne na to prichádza prvý dickpic bez upozornenia, ani ako miznúca správa, proste normálne mi jebol fotku, nech si ju môžem aj do budúcna kuknúť, neskutočné sedlo. Na fotkách prekračujem 500 lajkov a zo všetkých strán sa mi hrnú srdiečka a na to ďalší dickpic, asi to už nedávam.


1000 followerov
Potreboval som pár dní kľud, ale veď treba ísť ďalej. Po dvoch dňoch mám v správach asi 60 generických „hi“, možno 50 reakcií na storky a jeden bujak si odfotil svoje CK boxerky na posteli, nie na sebe, normálne hodené na posteľ, asi chcel ukázať ako je v plnke, alebo čo. Dve ponuky na promo zľavy na plavky a jedna rakúska agentúra odo mňa pýta miery a výšku, som polichotený. Scrollujem tie správy a ono to snáď nemá konca, ... začínam ľutovať každú peknú babu na instagrame. Najväčšie peklo asi je, že tí Indovia a chlapci z Horehronia mi furt vyvolávajú, ešte že nemám zapnuté notifikácie na instagrame. Chlapec mi poslal video ako umýva (asi tatovu) X5-ku, neviem, ako to mám chápať, mám sa ja umyť? JAJ, a aby som nezabudol, jediný s kým si píšem, je môj obľúbený sikh!


1200 Followerov
Začínajú ma z toho profilu chytať depky, normálne jediná vec, ktorá je ozaj nekonečná, je ľudská hlúposť a premýšľam  nad vymazaním aj svojho profilu. Medzičasom ponuky na collaborations vzrástli o 6 ale všetko sú to len dámske plavky... shit, čo som čakal. Aktuálne zažívam dennodenný príliv kompromisov, jeden pán ma dokonca nazval vianočkou, who do you think I am? Piece of bread?
Dostávam shitload fotiek keriek, áut a ťutimuti psíkov, aby obmäkčili moje srdce, ale ja nie som žiadna ľahká pizda. Rozhodne u mňa vyhráva hruď s kérkou „rodina je najviac“ a ešte taký mladý, asi 19 ročný bombardér, ktorý má vykerované „si vis pacem para bellum“, čo znamená, keď chceš mier, priprav sa na vojnu, mi chalan samozrejme hneď objasnil. Vo mne to evokuje skôr nejaký vrakunský slang „Si víš, pacnem parabellum a trip dva dni.“
Prvá pozvánka od džefa, že ma pozýva do hotela kde robí. Hneď som sa spýtal, že koľko hviezd, lebo v menej ako 5 nestrávim ani minútu. Jeho odpoveď ma zaskočila, pretože napísal 9,2/10, čo som na začiatku nechápal, ale strašný výbuch smiechu som dostal, keď mi povedal, že to je tripadvisor hodnotenie.


Už som odolný, nič ma neprekvapí, a PREDSA! Napísal mi pár. Že oni na insta vždy píšu spolu(so sweeeeet), že som pekná a obom sa páčim a ja asi začínam tušiť kam to smeruje. Jeden pán, čo vyzerá ako Ičko Gašparovič mi píše aké mám nice body and sweet ass. Jediná smola, že týchto vojnových veteránov nenaučili lepším lichôtkam. Aby sa nezabudlo, samozrejme, dáme si malé zhrnutie penisov: 6 slovenských, 2 české a 3 indické.


KONIEC – 1522 Followerov
Tento experiment začal 16.7. a ukončil som ho 16.8.. Za ten čas, čo som bol napríklad na Grejpe, mi prišlo 128 správ (áno, počítal som to). Môžem povedať, že táto skúsenosť ma utvrdila v mojej sexualite a určite to bola silná príučka. Som presvedčený, že keby instaboys neboli takí urážliví a nedali mi unfollow za každé neodpísanie, verím, že by som tu toho nazbieral viac. Z tých collab ponúk som to nedotiahol ani raz na produkt zadarmo, kurňa, som chcel aspoň plavky pre maminu. Zopár fotografov zo slovenska a zahraničia ma pozvali na fotenie do súkromného ateliéru, ale že rodičov nemusím nosiť, lebo by kazili atmosféru, ako inak :D. Celkom som sa zabavil, keď som zapálil chalana čo bol na Grejpe, alebo potom chalani z translatoru a nováčikovia, čo pribudli do repertoáru. BTW feši, čo umýva bavendo - by ma zaujímalo, kto ho fotil :D.


Na záver nejaké zhodnotenie? Kto som, aby som niekoho súdil, ale jedno som sa naučil a odporučil by som to každému chlapcovi, čo lomcuje bažanta nad instagramom, nech nevypisuje ženám, ktoré by na živo nevedeli ani osloviť. Potom sa všetci divia, že nevedia nadviazať kontakt so ženou, alebo sa s nimi rozprávať, keď jediné čo vedia, je ahoj a ako sa máš... Man, you are not Joey from Friends, you are Jozef from Partizánske.
A ženy? Ak postujete podobný content a tým pádom ste tiež určite terčom všetkých ľudí, čo som bol ja, chce to veľmi silnú povahu a odvahu to zvládať. Zapamätajte si len jedno, nerobte veci pre ľudí, ktorí vás nezaujímajú. Túto radu som počul od dievčaťa, čo má 16, tak si berte aspoň troška príklad.
Jaj a aby som nezabudol, nie, nemusíte byť slušné a každému odpisovať, nie, nemusíte vidieť, čo ďalšie napísal a existuje všade funkcia zablokovať užívateľa, tak ju využite a neživte týchto nímandov tým, že im odpisujete.
Ak ste sa čítaním dostali až sem, ďakujem za váš čas a teším sa na vaše názory a postrehy, ktoré mi môžete posielať na tento môj fake profil „valeriedoubee“ alebo na email jurajtroska1@gmail.com.