Ako všetci vieme, Dailymale je typickým mužským, šovinistickým portálom, o všetkom mužnom a pre mužov a s mužmi a tak. Preto je veľmi zaujímavé, že veľké percento čitateľov predstavujú práve ženy. A nie raz som sa stretla s otázkou, prečo je toľko žien na DM, prečo tam furt otravujeme a vyjadrujeme sa a píšeme a čo tam vlastne robíme? Tak ja len aby bolo jasné, si dovolím pánom tu prítomným a tento článok čítajúcim stručne predstaviť možnosti, aké sú nám na webe ponúknuté.

 

Diva.sk

Prvé miesto za najhorší portál, jednoznačne. Nič horšie snáď nikto nikdy nevymyslel. Zvrátene primitívny magazín pre tretiu a nižšiu spoločenskú skupinu. Jasným znakom, že nemôže byť všetko v poriadku je už fakt, že podmienkou k diskusii je účet na Pokeci. Pani Vlková je neustále plná nových nápadov na vymyslené a nezmyselné články, ktorých výsledkom je zvýšená intenzita vypadávania mojich vlasov. Hlavný tromf sa ale ukrýva v Poradni, kde priam najvýraznejšie vystupuje Adam Zajac, snažiaci sa odpovedať stále na tie isté jednoduché otázky jednoduchých slečien. Neviem prečo, mám tendenciu veriť, že tieto otázky sú jediné nevymyslené, vraciam sa k tomu Pokecu a ľudom čo sa na ňom nachádzajú...

Rozumieme si, nie?

 

Wanda.sk

Tak toto je web, ktorý sa oplatí navštíviť. Témy sú opäť rozdelené na naše obľúbené skupiny - vzťahy, fitness, zdravie, recepty, rodina. Veď čo iné už môže ženy zaujímať. Aspoň jeden článok denne sa venuje zaručeným radám ako urobiť svojho muža šťastným a spokojným, takže svoju ženu určite nepodvedie a neopustí ju. K tomu samozrejme najnovší tip na schudnutie, okamžité spálenie tukov a vyrovnanie vrások.

 

Feminity.zoznam.sk

Témy tohto týždňa:

 

Zázračná kúra na schudnutie Andrei Verešovej.

Ako dosiahnuť aby bol muž šťastný, verný a spokojný.

Jarná móda, vsaďte na ženskosť a sexi materiály! 

Nepríjemné hemoroidy, vyskúšajte tieto tipy!

Šokujúce odhalenie o vzťahoch od astrologičky.

 

Z mojej strany už nemám čo dodať.

 

Glanc.sk

Slovenské celebrity, rady ako si udržať chlapa, ako riešiť hyperaktívne decko, recepty, chudnutie...

Alebo naopak? Chudnutie a recepty?

Who the f*** cares?!

 

Myzeny.sk

Hlavnou témou dňa je zaručená diéta dákej Britky, potom hodvábna pokožka, nasleduje článok o tom, prečo diéta zlyháva (Teraz ktorá? Tá zaručená britská? Omg, kto sa v tom ma vyznať??) 6 vecí na ktoré nesmieme (my ženy samozrejme) myslieť, keď sme pred NÍM nahé!!! Toto mi nedá tých šesť bodov nevypísať a prosím ak sa nájde žena, ktorú niektorý z týchto nezmyslov napadne, nech sa smelo prihlási. Osobne jej pôjdem vysvetliť na čo sa má myslieť, keď je žena pred NÍM nahá.

 

Takže:

 

- Tá jazva po cisárskom reze je hnusná. - Wtf?

- A teraz s ním budem musieť mať sex. - Toto som nepochopila, ale zrejme autor tejto nekonečnej múdrosti vychádzal zo základného postulátu, že každá nahá žena stojaca pred mužom je okamžite „odsúdená“ k povinnej súloži. Nuž, máme my to ťažký život...

- Po „tom“ sa musím hneď obliecť. - Tak stále máme len začiatok marca a poplatky za kúrenie sa zvýšili a povedzme si úprimne, nič nie je lepšie ako sa zahrabať do perín a v tichosti si driemať v tej slastnej únave. Pardón, nechala som sa uniesť. Späť k článku...

- Vypni to svetlo! - Asi si už dávno netresla nohu o roh postele, keď v tme blúdila po spálni.

- Musím začať cvičiť! - No tak keď ju to napadlo počas sexi chvíľky, tak to by asi naozaj mala.

- Len nech za mnou nelezie do sprchy. - A načo tam lezie ona?

 

Zena.pravda.sk

Tak to vyzerá, že náš denník sa rozhodol skvalitniť svoj magazín venovaný ženám. Je rozhodne rozsiahlejší, s novým designom, žiaľ kategórie vykrývajú stále to isté klišé: Krása a móda, sex a vzťahy, zdravý život, ľudia (rozumej, „zo života slovenských celebrít“), rodina, kariéra. Veľmi skvostné sú tiež príbehy zo života, tak vymyslené a presladené, že moje zuby samé utekajú k zubárke na kompletné preplombovanie rozpustených plomb. Mimochodom téma týždňa znie: „Zadoček na zahryznutie môžete mať aj vy“. Skvelá správa.

 

Ja sa len čudujem, ako je možné, že napriek toľkým článkom ženy potrebujú stále ďalšie diéty a zaručené rady na boj s celulitídou a stále nie sú ich manželia šťastní a napriek toľkým odhaleným tajomstvám sa každé druhé manželstvo rozpadáva.

 

- - -

 

Myslím, že po tejto skromnej a ľahko zrýchlenej exkurzii po najexkluzívnejších ženských magazínoch, ktoré slovenský web ponúka, je viac než jasné, prečo má Dailymale - portál o všetkom mužnom, toľko čitateliek.

 

 

Pic by Loveneverfailss