Ak ste sa z prvého dielu neplánovaného miniseriálu nedozvedeli, ako sa stať teroristom, tak teraz vám pomôžu najväčší znalci problematiky. Samotná FBI je tu s príručkou, čo robiť, aby ste boli terorista. Vlastne vydala až dve také minipríručky. Jedna je tu a druhá tu.

 

Tak sa na to poďme pozrieť, čo nám radia, ako rozpoznať teroristu (len niekoľko dobrých rád na zamyslenie).


Má prehnanú obavu o súkromie, pokúša sa zakrývať obrazovku pred pohľadmi ostatných.

Aj vy máte radi, keď vám čumia na monitor? Nie? Tak ste terorista. Veď uvedomelý občan našej planéty nemá čo zakrývať svoje súkromie. Rovno si môžete nainštalovať webkameru do spálne a odvysielať v priamom prenose vaše šantenie s manželkou, milenkou, alebo aj s manželkou a milenkou naraz. Ale pozor na to, aby ste to nerobili na verejnosti, lebo by ste tým ohrozili mravy našej mládeže.


Používa anonymizéry, portály, či ďalšie prostriedky na skrytie IP adresy.

Aj vy píšete anonymné listy s podpisom? Alebo uverejňujete prepis tajného materiálu z verejnej adresy s podpisom a adresou, kde vás nájdu? Ak ešte žijete, tak asi len kvôli tomu, že ste terorista a šéf, ktorému ste poslali výhražný list, ešte neprišiel na to, že je od vás.


Ti, ktorí si vymieňajú SIM kartu alebo používajú niekoľko mobilov.

Jasnačka, veď keď ide dakto na tri mesiace do USA bude používať SIM oranžového alebo ružového slovenského operátora na vnútroštátne volania v rámci USA. Moja manželka, by to mala tam ťažké - má tri mobily, ja len dva, syn jeden, čo je spolu šesť. Takže my by sme boli hneď po príchode do USA, ako teroristická rodinka.


Požiadavka na špecifickú izbu alebo umiestnenie.

Tak idete do hotela a dostanete izbu v suteréne, hneď vedľa čínskej vývarovne, kde to celé smrdí a o spoločnosť sa vám starajú potkany, ktoré si delia teritórium. Nepáči sa vám takáto izba? Tak ste terorista.


Používa hotovosť na platbu aj pri väčších čiastkach.

Ja čo používam na všetko kreditku - som považovaný doma za čudáka.  Ale čo tí chudáci, ktorí ani kreditku nemajú a majú len debetku, vyberú peniaze z bankomatu, slušne zaplatia za hotel a už sú teroristi.


Prichádza s nezvykle veľkým množstvom batožiny.

Agenti FBI asi nemajú manželky a balia si všetko sami - rezervné čierne okuliare, zubná kefka, pasta, čierne gate, biele tielko, čierne ponožky a to je všetko. Lenže priemerná rodina s jedným alebo dvoma deťmi, keď cestuje, má limit 15kg na osobu, ktorý prekročí cestou tam o 5 kíl, cestou naspäť o 20 kíl. A to nehovorím o  príručnej batožine v podobe Tesco igelitiek v počte 10 až 15. Hovorí sa, že ženy nevedia baliť, a prichystajú takú kopu vecí na cestu, akú v Afrike nevlastní človek počas celého života. Muž to má celé napchať do cestovnej batožiny, aby metódou najmenších štvorcov našiel nevyužitý priestor a vyplnil ho. Moja mama mala taký talent na balenie vecí, že všetky tri cestovné tašky boli približne rovnaké, ba možno otcova aj menšia ako naše, ale on mal stále najťažšiu.


Odmieta dlhšiu dobu upratovaciu službu alebo dlhšiu dobu nevychádza z izby.

Predstavte si, že ste na svadobnej ceste a plne sa oddávate tej činnosti, ktorá už je podľa cirkevných zákonov povolená (aj keď ste ju praktizovali, keď bola zakázaná) a zrazu sa na vás vrhne komando ťažkoodencov z FBI a vyzvú vás, aby ste všetko odhodili, ale vy nič v ruke nemáte, ba ani na sebe nie. Ako podozrivých vás zabalia do deky (obliecť sa nemôžete) a odvedú na preverenie na 12 hodín do cely s prítulným černochom, ktorý k vám netají sympatie.

 

Ďalšie nápady nájdete na www.ac24.cz

 

A na záver trošku štýlového retard metálu:

 

 

Pic by at-badrah