Tak a máme tu pokračovanie perličiek zo života mojej kamošky. Totiž existujú ľudia, ktorí si vedia obzvláštniť život ozaj zaujímavými metódami a to výrobou trapasov a inými  úsmevnými príhodami. Teda úsmevné sú pre dotyčné osoby neskôr a pre okolie okamžite, prípadne sa plieskajú po čele, gúľajú očami a empatickejšie založené osoby dotyčnú v duchu aj poľutujú. Príhody tej mojej kamošky, žeáno, ste si mohli prečítať už minule a teraz tu máme pokračovanie jej rozprávania:

 

Z kategórie „roztržitosť/myšlienky 100 km+ odo mňa“  vyberám:

 

Obuv, vyberanie lodičiek. Keďže som mala na sebe dlhé nohavice, tak som si ich na jednej  nohe vyhrnula tak do polovice lýtka, nech vidím, ako by vyzerali lodičky akože k sukni. Všetko by bolo fajn, keby som si nezabudla nohavice zrolovať späť a nepoprechádzala sa po polovici centra bubliny s jednou nohavicou vyhrnutou a druhou nie.  

 

Ďalšia topánková kauza sa zaobišla bez očitých svedkov, tak to, prosím, ani vy nešírte ďalej. Respektíve môžete, lebo ja som nový trendsetter a na toaletu v práci neváham ísť rebelsky obutá; na jednej nohe papuča, na druhej balerína. Tá topánka, aby ste sa neobúvali (Haha, všímate tú slovnú hračku? Nie? Tak nič.) do slovíčka.

 

Skúšali ste už platiť s Tesco Club Card v butiku? Mne to nezobrali, pritom jedna aj druhá- sporiteľňácka platobná karta, je modrá. Nevadí, nabudúce sa pokúsim natankovať kartou z Dráčika, ja sa len tak ľahko nevzdávam!

 

Drobnosti ako profesionálne lúčenie sa po telefóne vražednou kombináciu DOPočutia+dovidenia= a teda posielanie ľudí DoPi, ani neviem, či mám spomenúť. Ozaj, už ste klopali von z kancelárie? Ani ja. A len raz, áno?! Naliatie džúsu do šálky s nedopitým čajom  je tzv. kancelársky kokteil a vynašla som ho ja. Taktiež sa zadarilo zdvihnúť slúchadlo na telefóne a vyťukať číslo na numerickej časti klávesnice. Vlastne nezadarilo, vôbec nikto mi to nezdvíhal, bol počuť len súvislý tón.

 

V domácnosti odporúčam experiment o dokazovaní gravitácie tekutín v kuchyni a to konkrétne nepodložením nádoby odchytávajúcej šťavu pod odšťavovač a odšťavovaním priamo na kuchynskú linku a podlahu. Ďalej z tipov a trikov pre domácnosť by som vybrala radu, ako udržať čerstvosť ručného mixéra – vložiť do chladničky namiesto do skrinky.

 

No, myslím, že už aj stačilo, na viac hriechov trapasov si už nespomínam, snáď sa za nasledujúce tri desaťročia nazbiera dostatok materiálu na ďalší článok. Ibaže by nie a bude to skôr. No už ozaj musím ísť, už roznášajú večeru.

 

Takže takto to je s kamoškou. Čo myslíte, celkom fajn (tragi)komédia by sa dala podľa toho nakrútiť, nie? A aby sa kamoška necítila tak mimo, nech hodí zubnou kefkou na šnúrke ten, komu sa nič také nestalo a ostatní ju neváhajte v diskusii povzbudiť s vlastnými pšíhodami z natáčení.