Pred časom sme spustili systém dobrovoľných príspevkov, a keďže sme sľubovali, že budeme transparentní jak fólie na iphone, prinášame stručné zhrnutie jeho krátkeho fungovania.

 

Prispelo zatiaľ asi 60 ľudí, pričom najčastejší príspevok bol 10 alebo 20 EUR, niektorí sa však naozaj buchli po kešeni a poslali aj stovku. Na druhej strane spektra sú výtečníci, ktorí posielajú 1 euro. V každom prípade všetkým veľmi pekne ďakujeme a sľubujeme, že si kúpime niečo pekné.

 

Pomerne málo ste však využili možnosť odmeniť jednotlivých autorov – peniaze ste poslali iba siedmim. Taký Frko s Luborgom môžu ísť aj na obed do reštaurácie, zvyšní piati si môžu kúpiť lístok na autobus a richmana. Autori, ktorí si ešte v profile nedoplnili účet v IBAN tvare, makajte. Ostatných by sme týmto znova chceli poprosiť o aspoň symbolickú motiváciu pre tých, ktorí píšu. Lebo bez nich nebudú články a bez článkov zase diskusie. A keď nebudú diskusie, kde budete potom nadávať, ako to tu ide dolu vodou?

 

Aha, a inak článkov je stále menej, takže keď ste videli nového Roba Pappa alebo Niku Krach, nemusíte čakať, kým to pre vás niekto napíše (Majk Spirit je zjavne nová Mirgová, takže to už písať nemusíte). Pokojne môžete aj sami a potom si to v diskusii zlíznuť, že sa hráte na Nemeša. Ale keď to bude dobré, tak vám možno niekto pošle prachy, ako napríklad Chezusovi. Napriek tomu, že už asi dva roky nič nenapísal, že Chezus?!