Len tak si kráčam po chodníku, vstrebávam jesenné kvapky dažďa a sledujem svoj odraz v kaluži vody. A v tom to príde. Do tela mi náhle vstúpi emócia. Som nasratý. Som nasratý a to je nečakané ako Mikas na crossfite. Lebo ja som nasratý málokedy. Ale viem, že nie som sám. Ak ste nasratí aj vy, tento článok je pre vás.

Serie ma celá koalícia

Tak. Dokázali ste to. Po necelých dvoch rokoch ste najnenávidenejšou vládou v histórii republiky. A to sme tu, prosím pekne, mali Fica s Mečiarom a Slotom. A nie, koronakríza nie je jediným dôvodom a je dosť pravdepodobné, že podobné sympatie by ste po čase zbierali aj v časoch, kedy by nám z neba padali kolagény pre ženy a holé cecky pre mužov.

Lebo vy, banda neschopná, ste schopní sa dohádať aj na tom, akej farby má byť džbán s vodou z Matovičovej „reformy“, ktorá, mimochodom, úplne presne odzrkadľuje úroveň vášho vládnutia. Ono to takmer všetko pôsobí tak, že hoci sa možno aj snažíte, napokon vždy narazíte na limity svojich schopností. Je to ako keď dvojročnému decku v aute poviete, nech ešte potlačí bruško a vydrží až domov. Akože, aj bude súhlasne prikyvovať, aj zatne zuby a dá do toho všetko, no vy viete, že na konci to bude zase jedno veľké hovno.

Už ani náznakom sa mi nechce tváriť, že má stačiť nebyť ako Fico. Pravda je však taká, že vy ste skrátka takí diletanti, že by ste zrejme ani kradnúť nevedeli. Vy keby ste mali ísť vylúpiť banku, tak Igor príde s priesvitným mikroténovým sáčkom na tvári, Boris namiesto pištole vytiahne vtáka, Richard pôjde natruc do inej pobočky a Veronika sa zabudne v kúpeľni pred zrkadlom, kde sa nebude vedieť rozhodnúť, či sa učesať ako Willy Wonka alebo Demi Lovato.

Drahí členovia koalície, nezvládate to. Choďte do riti.

Serie ma celá opozícia

Toto sú tí, ktorí by tých hore mali nahradiť. Fico, pri ktorého mene zadrhne aj psovi. Teda, pokiaľ to nie je úplný retard s dvojdňovou pamäťou. Čiže taká príjemná štvrtinka tejto krajiny. Tento pán mal už dávno sedieť v base a vystupovať maximálne v novej sérii relácie Mafiáni, no miesto toho sedí na chate s oligarchami a vystupuje na námestiach. Každopádne, takto šikovného politika majú málokde. Lebo dostať sa z pozície politickej mŕtvoly pomaly na čelo prieskumov, to je na medailu. Je to síce medaila zašpinená od hlienov z pľúcnej ventilácie, no história sa pýtať nebude.

Pellegrini. Človek, ktorého fotka by mala byť vo výkladovom slovníku pri slove ZMRD. Celý politický život si trčal precedovi z riti, každá jeho kauza je aj tvojou kauzou, a teraz sa od neho bohovsky dištancuješ. Ale zas odtiaľ potiaľ. Lebo strana Hlas síce podporuje očkovanie, no ty sám sa zatiaľ pichnúť nedáš. Aspoň teda nie do ramena. Vieš čo, choď sa naveky hanbiť do jedného z tvojich dvoch lícnych kútikov.

Mazurek. To je ten, čo si rád obtiera svoju jedovatú hubu o ľudí, ktorí zasvätili život vede a pomoci druhým. Kým oni študovali najnáročnejšie odbory, on vyrezával svastiku do susedovej čerešne. Totálny primitív a obyčajný chrapúň. Slepá vetva evolúcie. A dnes aj hlasná trúba všetkých nepriateľov rúšok a respirátorov. A zas, mne keby z ústnej dutiny vychádzali hentaké sračky, tiež by som to nechcel dýchať.

Milí opovrhnutia hodní zástupcovia opozície, je mi z vás na grcanie. Choďte do riti. Áno, aj ty, Majo.

Serú ma moji spoluobčania

Poruchy tvorby krvných buniek. Astma. Aseptická meningitída. Žalúdočný vred, krvácanie alebo prederavenie tráviaceho traktu. Zvracanie krvi. Zlyhanie obličiek. Toto sú možné vedľajšie účinky lieku Nurofen pre deti Jahoda, ktorý som teraz vytiahol z police. A pýtam sa, kto ponesie zodpovednosť za to, keď sa môjmu dieťaťu prederaví tráviaci trakt? Kto bude zbierať kúsky Bebe Brumíka spomedzi jeho vnútorných orgánov? Budeš to ty, Čaputová?!?

Priznám sa, že prederavenie tráviaceho traktu ma zastihlo nepripraveného, no napriek tomu sa zatiaľ nechystám ísť rozbiť okno obecnej lekárke ani vypisovať na internety o genocyde národa. Vec sa má tak, že v spoločnosti máme kriticky vysoké percento populácie, ktoré neverí lekárom, odborníkom ani vedcom. A, samozrejme, ani zapredaným médiám. Inak si viem predstaviť, ako veľmi sa to musí biť vo vnútri takej Števky z Ladomerskej Viesky, keď sa pozerá na to, ako jej milovaný Paťo Švajda propaguje vymyslený vírus. Ako si mohol, Patrik? Koľko ti zaplatili Američania? Hoci teda mňa by viac zaujímalo, koľko musel dostať za to, aby sa oženil so Zlaticou.

Ale nazad k veci. Som na vás nasratý a je mi jedno, že máte nedostatočné vzdelanie, IQ alebo kritické myslenie. Že vás niekto obalamutil a voviedol do omylu. Vy ste sa dobrovoľne rozhodli poprieť medicínu a postaviť sa na stranu šarlatánov alebo totálnych magorov plných zloby a nenávisti. Kde to žijeme, že chorí pacienti a ich príbuzní útočia na zdravotníkov. Jebe vám už ozaj naplno? Ako tomu mám vlastne rozumieť? Že keď máš angínu, tak ti je lekár dobrý? Že keď dostaneš zápal močových blán alebo mozgových ciest, tak ti je lekár dobrý? Vtedy to nie je zapredaná čvarga, ktorá dostane za každých 1000 podaných vakcín zadarmo Windows od Gatesa?

Milí spoluobčania, ste hlúpi a zlí. Choďte do riti.

Serie ma aktuálna situácia

Tak, a teraz, keď sme vás poslali do riti, povedzme si, kde sa nachádzame. Je to už viac ako jeden a pol roka, čo robím všetko tak, ako sa očakáva od zodpovedného občana. Pracujem z domu. Dieťa viac nechodí do škôlky ako chodí. X-krát som sa testoval. Necestujem zbytočne. Dodržujem zákaz vychádzania. Som s celou rodinou zaočkovaný. A čo? No hovno. Je december 2021 a my si ideme zopakovať minulú zimu, keď som na Vianoce ani nemohol ísť pozrieť rodičov. A som na tom presne tak, ako každý jeden imbecil hulákajúci v Lidli pri pokladni. A viete čo je na tom najlepšie? Že keď bude treba, ja budem zase jak taký chuj sedieť doma. Tipnime si, ako bude nariadenie rešpektovať ten troglodyt bez rúška.

Ďakujem vám všetkým, ktorí nastavujete tieto pravidlá. Choďte do riti.

Serie ma predstava budúcnosti

Povinné očkovanie. Bŕŕŕ, až mi mráz prebehol po chrbte pri tomto slovnom spojení a verím, že nie som sám. Horšia by snáď bola už len povinná kolonoskopia, aj keď s ňou by možno aspoň Pellegrini nemal až taký problém. Ale teda, povedzme si, ako to je. Jedinou cestou z tohto celého je povinné očkovanie. A to sa nebude páčiť každému. Možno dokonca každému druhému. No a čo? Tak si spolu v telke pozrieme novú rozprávku Fúzatý, plešatý a prepitý o troch opozičných čurákoch. K nim sa pridá nech aj zopár desiatok tisíc mentálne nižšie vyvinutých občanov, polícia použije vodné delo, Robert Kaliňák spraví tlačovku, Fico pôjde na chatu, Matovič napíše status, Blaha knihu a ja ďalší nasratý článok. Lenže!

Najprv sa musí nájsť politická vôľa. A ono to tam dnes síce je samý vôl, ale dosiahnuť konsenzus pri niečom takto zásadnom je pravdepodobné asi tak, ako že Boris Kollár spraví dieťa Anne Záborskej. Teoretická šanca síce existuje, ale výsledkom bude pravdepodobne zas len to, čo sa udeje vždy, keď sa táto vláda na niečom dohodne a potom to jej predstaviteľ oznámi ľuďom. Budeme sa pozerať na retarda.

Serie ma, že neviem, čo s tým

Časom všetci zodpovední pochopia, že iná možnosť nie je. My si dovtedy ešte trochu pofrfleme s dôvetkom, že vám to spočítame vo voľbách! A tu nastáva problém, lebo ja som aktuálne pripravený prvý raz v živote vynechať parlamentné voľby. Aká je alternatíva voči tomuto? Áno, viem o existencii Progresívneho Slovenska. A viem aj to, že strana, na ktorej čele je žena a Rómka zároveň, by sa možno uplatnila v Dánsku. No určite nie v krajine, kde ženy patria do kuchyne a Rómovia do plynu.

Takže. Pýtate sa, čo s tým? Neviem. Idem asi do riti aj ja.