Sex and the City. Písať tuná o citoch je horšie ako žrať cvikľové chipsy. A pritom cviklu treba jesť, aby ste nezcvikli. V skutočnosti sa však chipsy nevyrábajú z cvikle, ale z Blahovho penisu fialového od toho, jak do fejsbuku jebe šibnuté statusy. Ja som pod ich vplyvom začala písať poéziu:

Keď ťa niečo vnútri kuše,

si už na dne svojej duše.

Venuj sa vtedy sebe,

aj tak ti to už riadne jebe.

Ak chceš z kola von,

na upchatý hajzeľ je dobrý zvon.

Vrátim sa však po tomto jebnutom úvode k citom, lebo tie majú na svedomí síce nie všetky, ale väčšinu manželstiev. Obvykle sa vrháme do vzťahu, keď nám city tečú ušami a potom môže nastať problém, ako sa to stalo Martinovi. Tak sa volá chlapík, s ktorým sa manželka nechcela milovať, on navštívil sexuológa a neskôr o tom napísal na internet:

U sexuologa jsme se dozvěděli celkem zajímavé informace. Žena z toho byla doslova nadšená. Já si hlavně zapamatoval pojmy jako orální sex a předehra. Sexuolog se mé drahé polovičce během několika sezení snažil vysvětlit, že orální sex může být řešením její situace. Když mě teda nechce vpustit dovnitř, tak že by mohla udělat kompromis a dopřát mi orální potěšení. Tato myšlenka se mi velice líbila.

Já jsem se měl stát více romantickým a pečovat o její ženskou stránku. Byla to pravda, ale který chlap to chce slyšet? Prý že hlavní příčinou ztráty přitažlivosti je ta psychická přítomnost lásky.

A sakra… Co už. Nakonec mě přesvědčil argument, že záleží na mně. Buď do konce života budu na sucho, nebo se budu snažit a přinese to výsledky. Já na sucho být teda rozhodně nechtěl a doma jsem se začal snažit.

Ženu jsem zval na romantické večeře, aspoň jednou týdně koupil kytku. Vše to vypadalo dobře, sem tam sex a celkem často i orál. Žena byla spokojenější. Orál mi udělala, ale do sexu se jí moc nechtělo. Furt jsem nechápal důvod.

Na dalším sezení u sexuologa řekla, že se mi ráda otevře, ale že sex se mnou stojí za starou bačkoru. Nedosáhne orgasmu, jelikož mám slabou výdrž. Sexuolog se ji snažil vysvětlit, že to je něco na čem musíme dlouhodobě pracovat. Že to je jako se sportem. Šampiónem se nikdo nestane přes noc. Faktem ale je, že ona se v posteli taky moc nesnažila. Prostě roztáhla nohy a myslela si, že hotovo.

Tu preruším Martina, aby to nebolo kŕčovité. Presnejšie, ja mám kŕče od rehotu a potrebujem sa ich zbaviť. Už som prešla hromadu kilometrov lesom len tak, naverímpánaboha. Kráčam rada bez vopred určenej destinácie, bez limitov, ktoré si človek určí, že zvládne. Fyzicky je to aj tak ľahko predvídateľné. Môj stavebný materiál vykazuje vlastnosti, ktoré sa dajú vyčítať z chorobopisu a rodného listu. Spevnený cvičením, ošetrený prírodnými nátermi mi sľúbi relatívne dobrú výdrž a keď sa na mňa aj tak vyserie a zavelí krízu, viem predpokladať, kedy sa zapne záložný systém. Psychická výdrž je zložitejšia, viem sa rozložiť rýchlejšie ako mobil v rukách čínskych detí.

Kráčam, snažím sa nerehotať pri čítaní Martinových problémov cez ajfón, jednak je to nechutné byť taká zlomyseľná a druhák, oslabuje ma to. Pes, ktorý ma sprevádza, sa nerehoce. On aj tak býva skoro stále vážny.

No, nikoho moc nepotěší, když s ním žena nechce spát kvůli jeho výkonu, obzvlášť když mu to ani nechce říct narovinu. Celkově je potřeba spolupráce obou, jenže při frekvenci 1x měsíčně se skutečně nedá žádná výdrž vybudovat. Na internetu je řada naprosto nepraktických rad o různých metodách, jak masturbovat, ale to se mi skutečně nechce. Takže jsme se ocitli opět na mrtvém bodě a opět u sexuologa.

Tentokrát však na setkání mezi čtyřma očima dostávám od sexuologa překvapivý a zároveň zajímavý tip. Prý abych vyzkoušel realistickou silikonovou pannu.

Martin, kým sa niektorí chlapi musia uspokojiť skromne so ženskými so silikónovými časťami telami, ty budeš mať takú celú, nenásytník. Prekvapuje ma však v tvojej úprimnej mužskej výpovedi skrytá reklama na pražský podnik so silikónovými babenkami. Neverím, že si dovolil, aby sa do tvojho výsostne intímneho sveta nabúralo takéto niečo. Teraz nebodaj ešte napíšeš niečo o tom, že ti gumená veverica pripadá ako živé ľudské tkanivo a budeš sa tešiť, že nemusíš partnerke kupovať romantické kytice. Toto by si vážne chcel, kámo?

Za mě osobně bych sex s pannu ohodnotil na 6 bodů z 10. 6 bodů bych dal i sexu s mojí ženou, která podobně jako panna nevyvíjí žádnou aktivitu. Avšak panna se nevyčerpá, neřekne ne a ani za to po mě nechce květinu. Ale zároveň abych byl upřímný tak musím uznat, že prostě není živá a její potenciál více jak 7 bodů nepřesáhne.  Kdyby se žena skutečně snažila a neflákala to, tak klidně může dostat tu desítku, ale to jen fakt při parádním výkonu, který mě donutí ejakulovat více než obvykle s pocitem, že šukám bohyni.

Snažím sa vyjsť z lesa, ale zrejme som, ako sa mi to často stáva, zablúdila. Chytím paniku, nadávam a zadupávam hnev do chodníka. Pes si ma prekvapene obzerá. Po chvíli nastáva zmierenie sa so situáciou a spolu so psom ticho prechádzam trávnatým porastom pomedzi husté kríky a hľadám okraj lesa.

Dvojica vychádza z húštiny. Zrejme odskúšali trávnatú posteľ, dievča má na tričku zelený chrbát a zrejme má aj riť zelenú, ale tú má teraz v rifliach.

 „Máte pekného psíka,“ zasmeje sa ona.

„Aj deň dnes máme pekný, však?“ povie on, očkom hodí po frajerke a tiež sa zasmeje. Mám nejasné tušenie, že chalanisko netuší o existencií silikónovej panny.

Je už neskoro, som hrozne hladná a spotená. Tričko nalepené na prsiach rebeluje, nemá slobodu pohybu, potrebujem si ho vyzliecť. Predstavujem si kus pečeného mäsa a je mi jedno, z akého zvieraťa, bola by som mu vďačná za záchranu pred hladom.

Stretávam lesníka, ktorý ma upozorňuje, že som v diviačom pásme a mám si dať pozor. Diviaky útočia na stehno. Zabodnú do neho kly, roztrhnú tepnu a obeť vykrváca. Farbistý opis devastácie môjho živého tela ma nenechá chladnou, zrýchlim krok.

Konečne vychádzame z lesa a ocitám sa pri jazere. Voda je v tomto období ešte studená, navyše je špinavá a páchne. Aj tak dostanem chuť opláchnuť sa v nej, utopiť stres z posledných dní a prv, než zvážim všetky riziká, už sa nahá ponáram do bačoriny. Neskutočne dobrý pocit len tak sa bahniť, aj keď ma miestami strasie chlad. Psovi je všetko jedno, bez slova sa vykúpe.

Keď vyjdem z vody, prv, než na seba znovu navlečiem šaty, zažívam pocit lesnej bohyne. Cítim na koži dotyk listov, v žilách mi šumí les, voniam jazerom a chladom otrasené telo túži po poriadnom mužskom objatí. Málokedy sa cítim tak ukrutne živá ako práve teraz. Takéto nesilikónové chvíle jednoducho milujem.