Pri príležitosti celonárodných osláv dňa Sv. Valentína sme pre našich čitateľov pripravili krátky, ale o to profesionálnejší test, zostavený v spolupráci s poprednými odborníkmi na problematiku vzťahov, menovite so mnou. Naaah, nebudeme okolo toho chodiť ako okolo čerstvej upomienky za nezaplatené SIPO, ale pome rovno na vec:

 

Aký je tvoj názor na tento dôležitý sviatok?

a) Je to môj najobľúbenejší deň v roku! Bodaj by bol Valentín každý deň!
b) Dejú sa horšie veci.
c) Nikto ma nechce. Keby existoval Boh, toto by nedopustil.
d) Môžem yebať celého Valentína. Ďalšiu otázku.

 

Aký je podľa teba ideálny valentínsky darček?

a) Plyšový macko, vankúšik s dnes nie/dnes áno miláčik, jedlé nohavičky, umelá ružička, lebo vydrží navždy a samozrejme dobrá čokoládka a sladká pusinka od mojej Lásky.
b) Sex. Hoci aj s Ex.
c) Ešte uvidím. Na benzínke niekedy vedia prekvapiť.
d) 10 bianco receptov s pečiatkou a podpisom od môjho obvoďáka.

 

Kto ti naposledy povedal „ľúbim ťa“?

a) Samozrejme môj partner. Hovorí mi to aspoň desaťkrát denne.
b) Mama.
c) Mama, keď potrebovala doložiť 300 Eur na rekondičný pobyt v Dudinciach.
d) Štetka v bordeli, za extra príplatok.

 

Ako si naposledy trávil sviatok Sv. Valentína?

a) Samozrejme vo dvojici s mojou polovičkou. V kine sme si pozreli romantický film, potom sme išli na romantickú večeru pri sviečkach a keď sme prišli domov, po cestičke vysypanej lupienkami ruží sme prešli do spálne.
b) V kancelárii ma na stole čakala Milka od neznámeho ctiteľa.
c) Písaním valentínskeho hejtu pre Dailymale. Tie k*%@y ho doteraz nezverejnili.
d) Už neviem. Traumatické zážitky sa snažím vytesniť.

 

Ako plánuješ sviatok Sv.Valentína osláviť tento rok?

a) Samozrejme vo dvojici so svojou polovičkou. V kine si pozrieme romantický film, potom pôjdeme na romantickú večeru pri sviečkach a keď prídeme domov, po cestičke vysypanej lupienkami ruží prejdeme do spálne.
b) Kúpim Milku a v kancelárii ju položím na stôl niekomu, na koho tajne myslím.
c) Písaním hejtu na redakciu Dailymale.
d) Ešte neviem, počkám si na akciový newsletter od môjho dealera.

 

Vyhodnotenie:

 

Najviac odpovedí A alebo B

Nepotešíme Vás. Asi ste tak trochu zaspali na vavrínoch a cez ružové okuliare, ktoré nosíte na očiach ste si nevšimli, že Váš naoko ideálny vzťah sa zmieta vo vážnej kríze. Sviatok Sv.Valentína možno ešte strávite spolu s partnerom, no všimnite si jeho tajomný pohľad počas večere! Nie, to nie je pohľad plný lásky. To už premýšľa, ako Vám TO povedať. Naša rada: zachovajte si dôstojnosť, predbehnite partnera a rozíďte sa ako prvý. Ideálne okamžite.

 

Najviac odpovedí C alebo D

Blahoželáme! Tento Valentín bude pre Vás prelomový! Šťastie sa na Vás konečne usmeje a Vy stretnete lásku svojho života. Môže sa to pokojne stať aj počas nočného nákupu v Hypertescu, preto sa v sobotu neizolujte, otvorte srdce a vyjdite zo svojej ulity. Zlomených srdiečok je na tomto svete veľa, výber je obrovský. Každé zlomené srdiečko má niekde svoju druhú zlomenú polovicu, ktorá doňho raz zapadne a urobí "klik". Náš tip: nebuďte svine a z vďačnosti za dary lásky prepošlite ten newsletter od svojho dealera kamarátom a kolegom s výsledkami A a B.