Ako si získať srdce ženy

Z akýchkoľvej dôvodov si potrebujete nakloniť mäkké srdce ženy - či už kvôli kariérnemu postupu, alebo len tak z plezíru - uvidíte, že to vôbec nie je obťažná úloha. Vyžaduje len trochu cviku a znalosť istých železných pravidiel.

Ženy sú, ako je vám iste známo, stvorenia slabé, charakteru mdlého, preto sa ľahko nechajú obalamutiť kýmkoľvek, komu na tom čo i len trochu záleží. Keďže nie sú schopné hlbšieho pochopu a nikdy nevidia do podstaty vecí, ľahko ich ošálite dymovými trikmi a ligotom pozlátka. Taktiež nezabúdajte, že priemerná žena len dychtí po tom, aby mohla odovzdať svoje cintľavé srdce pohľadnému nápadníkovi, takže polovicu práce máte za sebou už tým, že ste muž.

Ak je vaším loveckým cieľom mladšia žena, pomútite jej poľahky rozum prostými lichôtkami - je až prekvapivé, ako rýchle panna zmäkne pri banálnych komplimentoch, stíšeným hlasom šepkaných. Stačí si osvojiť základné prehlásenia ako "Tvoje oči sa jagajú tisícmi hviezd" a "Vlasy tvoje voňajú lesným medom a žiaria sťa brilianty" a všetky zábrany dotyčnej devy zarazom povolia! Čím viac svitu, jagotu a trblietu spomeniete, tým lepšie. Skúseným zvodcom osvedčuje sa aj hojnými statkami a rýchlym automobilom sa oháňať, rovnako ako závratným postavením a menovaním slávnych osobností, ktoré gentlemana v priazni držia. (Že o týchto osobách pán len v Nedeľných novinkách čítal, naivná slečna nikdy sa nedozvie.) Dávajte si však pozor, aby ste vášne tela držali na uzde - nič viac nevzbudí záujem slečny, navyknutej dobiedzaniu nezdržanlivých hlupákov. Vždy keď cítite, že by ste mohli podľahnúť jej zvodom, tajomne zavzdychajte a rýchlo odíďte. Zanedlho sa budete môcť tešiť zaľúbenému lístočku, pokropenému slzami víťazne premoženej dievčiny. Potom sú vám už aj dvere do jej spálne otvorené.

Staršia žena je už o niečo múdrejšia, k lichôtkam preto musíte pridať hmotné dary, istú rafinovanosť a galantnosť. Neznámo prečo, zrelé ženy priam roztajú pri obyčajnom podržaní dverí či pokornom úklone. Prekonajte pocit, že sa predvádzate ako pajác, myšlienkami na blížiace sa víťazstvo nad márnivou korisťou.

Skutočne neodolateľnou sa postarším dámam aj istá citovosť javí - na šťastie pre nás s pokojom môže byť aj hraná. "Nikdy som nestretol ženu ako si ty" a "Hľadal som vás, madam, po celý svoj biedny život" sú vety, ktoré roztopia skôrnatené srdce každej ženy, ktorá 30 či viac rôčkov oslávila. Ak navyše dokážete svoju obeť presvedčiť, že vás zachránila od istej mravnej skazy, máte vyhraté!

Ženám nad 40 - takrečeno starenám - však rozumy mútiť neslobodno! Ukázať sa s takouto paňou na verejnosti, moderný gentleman by sa zaručene nenapraviteľne blamoval. Za to veru žiadne dobyté srdce nestojí.