Tak na začiatok, rusofília určite nie je ešte zakotvená v žiadnom slovníku, ale rýchlosťou, akou sú ňou nakazení občania tohto štátu, zrejme skončí aj ako diagnóza.

Rusofil je s najväčšou pravdepodobnosťou dôchodca, čo s láskou spomína na časy, kedy mlieko stálo korunu a nepohodlného suseda sa stačilo zbaviť jedným telefonátom na ŠTB, odborník na chemtrails, čo nemá maturitu alebo slobodný tridsiatnik, čo stále býva u mamy a má aspoň tri falošné účty na podporu svojich názorov. Toto všetko je samozrejme ľubovoľne kombinovateľné. Jednoduchá vonkajšia identifikácia je možná aj podľa trička "Tiso najlepší prezident". 

Rusofil začínal ako klasický konšpirátor, ktorý sa predtým za tri dni čítaním stránok ako b(l)eo.sk, menejsrotu.sk, zjebanec.org, stal expertom na islam, terorizmus, riadenú demoláciu budov, deštrukciu budov a horľavé chemické látky. Keďže ako  každý konšpirátor je poprášený chemtrails menej, ako my ostatní, rozhodol sa zistiť pravdu aj o dianí na Ukrajine. Návod na zistenie pravdy je jednoduchý:

  1. Nájdi ľubovoľnú stránku informujúcu o Ukrajine  
  2. Hľadaj slová CIA, fašista, západ, USA, Obama  
  3. Ak si tieto slová nenašiel, vráť sa na prvý bod.

Pretože sračky stránky, obsahujúce tieto články majú väčšinou zablokovanú možnosť diskusie, rusofili sa rozhodli šíriť svoju osvetu na stránkach presstitútskych a cenzúrovaných médií. Pod šírením osvety rozumej súťaž, kto prvý napíše komentár typu, že za to môže USA a dostane najviac lajkov od dôchodcov, čo sú na FB preto, aby mali v priateľoch Fica. Vlastne už nemajú ani komu prezentovať svoju osvetu. Väčšina ľudí, ktorí sa rozhodli nepodstupovať pomalú lobotómiu, už dávno ušla. Presstitúti, členovia stáda, a tí, ktorým CIA platí za komentáre ešte ostali, a tak sa môžu dozvedieť, že Putin je najlepší prezident, Putin je prezident s veľkým srdcom a človek s veľkým Č. Síce tu bol summit, aj plyn už nešiel, aj sa to Ukrajiny týkalo, ale vtedy ešte rusofila žiadny Putin nezaujímal a Tymošenková nebola najväčšia kurva pod slnkom. Pre rusofila by bol zrejme najlepší politik aj prostý Iľja zo Sibíru, keby o ňom vyšiel negatívny článok na Sme. 

Rusofil vám rád vysvetlí, že za 1968 nemôžeme obviňovať Rusko, to sa neráta, lebo to bolo ZSSR  a aj vláda, čo nariadila inváziu, boli vlastne Ukrajinci. Vlastne Rusi potom ani nemohli pomôcť vyhrať druhú svetovú vojnu, lebo to bolo ZSSR. Snažím sa predstaviť si, ako moc prijebaný by som musel byť, aby som niečo tam také napísal a skončil pri zdieľaní fotky, ako jedno lietadlo ide zostreliť druhé a to jedno má logo spoločnosti na opačnej strane ako v skutočnosti a vykrikovaním, že kto je tu teraz ovca. Alebo zdielať "aktualitu" priamo z bojiska :" Dnes o 20:30 ukrajinská mína zabila dieťa" v ten istý deň....o 18:00.

Rusofil miluje demokraciu a jediná demokracia je iba v Rusku. Tam vás nekontrolujú a nesledujú, tam sa bohatí ľudia správajú zázračne inak, ako vo zvyšku sveta. Však my ešte uvidíme, keď dá Putin zatknúť Kima za tie zverstvá, čo robí vo svojej krajine. No na čo iné by si ho pozýval, hm hm? Ak však má rusofil ísť možnosť pracovať, atraktívne štáty sú Švajčiarsko, Anglicko, Nemecko a iné hniezda zla. V Rusku je asi tak moc dobre, že rusofil by sa posral a tak tam radšej nepôjde, však Rusko príde aj tak za nami. 

Na záver tip na hru. Otvorte si s partiou kamarátov článok o Ukrajine na zapredanom médiu a za každé USA v komentároch si dajte poldeci. Kto bude po polhodine triezvy, vyhráva.

Článok bol autorizovaný a vyšiel so súhlasom amerických tajných služieb.