A máme tu poslednú rukoväť binga. Popíšeme heslá vzniknuvšie na úsvite portálu i tie najčerstvejšie. Ako také DM bingo vzniklo, môžete nájsť tu. Ako sa také bingo hrá, zase tu. Bingo sa hrá samozrejme tu.

Páčulinká sa, posledné heslá, čo máme odložené v zozname.

Pche! - Ach, Šupa :( Už nás neosviežuje svojimi britkými komentármi. Pche! sa ujalo, ale musí byť použité v správnom kontexte.

Wifi sa pýta Frka na mikrobiológiu - Heslo sa odfajkuje vtedy, keď sa Wifi spýta Frka na mikrobiológiu. On vie. Ona sa pýta. Jednoduché. Poučné. DM rozširuje váš rozhľad. Since 1736.

Dá sa tu normálne žiť? - Skeptikov normálnosti je veľa, sťažujú sa. Keď sa nájde ďalší, hráme. Šance sú pochopiteľne menšie než na smeeská, ale nikdy sme netvrdili, že bingo má byť hrou nenáročnou.

Kamarát vravel - Kamarát mi vravel, že toto sa používa pri chúlostivých príbehoch, za ktoré sa hanbíme. Proste sú veci ku ktorým sa neradno priznávať a nemusí ísť rovno o fackovanie pacientiek. Spomeňte si, ako vám kamarát vravel, že sa posral, či zbalil tlstú ženskú, prípadne bratranec kamarátovho spolužiaka mal také porno na diskete.

Kde sú články o Károvi? - Séria troch článkov od asistenta slovenského kára PTJ (čítaj Píter Džastin Topoľský) na tému spolupráce s ním, sa za záhadných okolností stratila z portálu (rozumej, kár sa asistentovi vyhrážal, že mu bude posielať každé ráno svoju nahú fotku). Vďakabohu a možno žiaľbohu že vďakabohu, nie všetky internety sa dajú vymazať. Články sú dohľadateľné. Ak v diskuške napíšte do komentára spomenuté heslo, uvediete farbu, dáte lajk a zazdieľate, tak sa možno niektorému priaznivcovi uľútostíte a nakopíruje vám sem link.

Prečo sa recyklujú články? - Vydavateľský koncept DM je, že ľudia píšu a posielajú články, ktoré sa následne čítajú. (lol, jasné že nie, ide sa rovno do diskusie) Ale členovia, sympatizanti a stalkeri často nemajú múzu ergo nepíšu, alebo ich majú na izbe tri a teda nevládzu písať. Preto občas nevyjde na premiéru, a tak sa zrecykluje kvalitný článok z minulosti. Rozkošní sú veci neznalí návštevníci, ktorí vojdú do povedzme 3 roky starej diskusie a komentujú, tí najotrlejší položia otázku a čakajú odpoveď, asi vytrvalo refrešujú podnes.

Prečo nemôžem páčikovať? - Svojho času bola zavedená fičúra, že páčikovať môže len zaregistovaný užívateľ. Nebolo tomu tak stále a vždy sa našiel ktosi nezaregistroaný, komu toto chýbalo. Každopádne preč sú doby komentárov s viac než 100 pluskami a my pluskomaniaci triämä biedu.

Kde sú dnešné kozy? - Každý deň článok, každý deň kozy. Máme na ne ústavou garantované právo a vymožiteľný nárok. Keď dlho nie sú, treba reminder. Týmto chceme poďakovať pastierom kôz - Veľmajstrovi Zakimu, jeho učeníkom Marekovi a Držkovi a Potworovi snaživému. Tete Lučiakovej patrí v tejto kategórii špeciálne ocenenie za ktoré ďakuje celé mužské osadenstvo dm rodiny a najmenší člen Niekto posiela tete veľký bozk.

Snina - Už poznáte nové Sobrance? 

Lasicov citát - Každý hlboký citát zverejnený na internete patrí Lasicovi. -Abraham Coelho-

Za toto ťa uznávam - Vyjadrenie obdivu, najmä keď dotyčný je poriadny chlap, či pevná podtricinka. Zavedené Guruom, špecialistom na Čubičkológiu.

Ušný červ - "Horí ti maštaľ!" Či nebodaj "A ja sprostá som si kvôli tebe oholila nohy!". No, a skúste to vyhnať z ucha! Ako červ sa vám tam zavŕtal a nepustí a nepustí! Myslím, že najviac je ním postihovaná Angusta. Čo viac k tomuto heslu dodať? Asi nič. Tak si zaspievajme. "Haló ha ha ha. Haló lo lo lo. Haló ha ha ló ló haló haló. Čujte čo čo čo, čujte sa sa sa, čujte čo čujte sa v svete stalo..."

Heterocertifikát - Heterocertifikát získava každý diskutér automaticky. O Heterocertifikát možno len prísť. Pri správnom vyznávaní a otvorenom deklamovaní heterosexuálnych hodnôt, ba nebojím sa povedať, že celospoločenskej evanjelizácii býva prispievateľovi úroveň Heterocertifkátu zvýšená. Kňour má ako jediný tretí stupeň, a nie preto, že spolu s Pedrom a Cassom sú jediní z vás pajácov, ktorí by ma dokázali umlátiť hoci aj šiltačkou. Autor článku ako samozvaná certifikačná autorita má ako jediný právo trhať toto vzácne osvedčenie. Podaktorým diskutérom bol ich certifikát roztrhaný, pozbieraný, zlepený lepiacou páskou a roztrhaný znovu, lebo raz nestačilo.

Fabo píše o letiskách - A skoro nikoho to nezaujíma. Teda okrem Pani ktorú rady blondínky. Vtedy si zaslúži rozkošnú odpoveď, že píše ako by bol od fachu.

Bratiška - Bola zavedená v plnej viere, že sa ujme, a ujala sa. Zároveň je to nástroj na hubenie mačiatok somálskych sirôt. Dodávam, že Bláva je riečka pri Trnave a Bratiska je mor! Jediný porotou vyhodnotený suplement je Samolepkina Blavenka a týmto pozdravujeme do Senky. 

PHP - Kód filipínskeho pesa, dobre hádate - filipínskej národnej meny. Vďaka siahodlhej a podrobnej sérii o turistickej ceste na Filipíny (pochopiteľne bez cestovky), v ktorej sa podrobne preberal aj obsah raňajok a nálepky na palubovke tuktuku, sme sa dozvedeli aj presné cenové relácie čohokoľvek, čo autor kupoval v PHP, odvtedy sa v diskusii akákoľvek cena prepočítava na PHP prípadne sa dožadujeme klátenia Kláry z Klatov.

Monetizácia - Každý nápad je ešte lepším nápadom, keď sa dá vhodne zmonetizovať! Túto koncepciu propagoval svojho času istý diskutér. Jeho instagramový profil pravdepodobne obashuje heštegy ako content creator či influencer.

POZER - To je taký... eeech. Spýtam sa tak laicky. H?

Paralelná diskusia - Nožnicino karmínové súkno na mulete. Okrem verejne prístupnej celým internetom viditeľnej diskusie prebiehajú aj paralelné diskusie a čety na rôznych od DM závislých či nezávislých platformách. Diskusií sa spravidla zúčastňuje len obmedzený starostlivo vybraný a udržiavaný okruh priaznivcov, (Tip: vyskúšajte si zmeniť svoje heslo do DM účtu na - f1Deli0 a uvidíte, čo sa stane)

noooodoooopiciiii - Citoslovce obdivu k najnovšiemu traktátu Germaniawerksa alebo niektorého z jeho alter ég.

Bryndza - Nevieš, ako sa vyjadriť v diskusii? Skús zakričať bryndza. Síce to je ako kričať hovno v stanovom mestečku na Pohode, ale čo neurobíš pre zviditeľnenie.

Parakotúľ - Kryptonit pajácov a mrzákov. Základná funkčná výbava pravého muža. Bohužiaľ, umenie je to uz zčasti zabudnuté, na základných školách sa nevyučuje. Štandardný mrzák sa pri jeho napodobení buď zlomí (ak má 50 kg) alebo sa dokaličí (ak má 120 kg).

Jeeebcecky - Žiadnemu slovenskému novinárovi fakt, že niekde nebol, či nejakej udalosti sa nezúčastnil, nezabránil aby o tom napísal fundovaný článok. Tak prišlo k tomu, že o DM stretku, ktorého sa neznámy stalker nezúčastnil a bol len vo vedľajšej miestnosti, napísal článok, ktorý obohatil miestny folklór o výraz Jeeebcecky označujúce Ajkino predsavzatie (a jej výrazné osobnostné črty).

Silikóncecky - Augmentované povýšenie reality v snahe dotiahnuť aspoň 2/3 jeeeebceckov. Estetické pozdvihnutie prináša zlepšenie sebavedomia dotyčnej alebo sebaspokojnosti s príťažlivosťou a krásou.

Ajkine zásnuby - Čo dodať, Ajka sa zasnúbila, jeeeebcecky sú rezervované a ako správna čubička sa musela pochváliť a pravidelne sa k tomu vracať.

Čo by na to povedala Opica - Opica raz predniesla podnet pozrieť sa na hejt aj z druhej strany. Ako je na tom čašník, ktorému je vynadané? Letuška, ktorej cestujúci vynadá? Ostala len rečnícka otázka.

Nihilistická stránka - To je toto tu! A Kráľovstvo dokonalosti naviac!

Trebalo - (slov.) novotvar. Označuje nevyhnutnosť. Spôsobuje Anguste tik v pravom oku. Odborné traktáty britských vedcov zatiaľ nepojednávajú o dosahoch Trebala a Bratišky na populáciu somálskych mačiatok.

Boli sme v kine -  Neujalo sa.

Ako správne drepovať - Vercasiina parketa, pojednávajúca o správnosti pohybovania tela hore a dole. Výsledkom je pozadie hodné samostatného gifu, lež pamätníci si spomenú na fotku odhaľujúcu toľme lýtka.

Zaki spomína Sulíka - Úhlavný nepriateľ dinosaurov! Účtovníctva a financií! (pozn. autora - Kedy pôjde článok von? Nemalo by byť heslo predmetom volebného moratória? Ale nééé Zakiho meno. Sústreďte sa!). (pozn. autora 2 - a hybajte voliť! a žiadne také, že zavri dedka/babku v pivnici, viete ako to minule dopadlo!)

Norielline slúchadlá - Vonku je hluk. Riešiť sa to dá rôzne. Štupľami, voskom, klincom alebo noise cancellation hluchátkami! A kto je na ne najväčší odborník ? No predsa prvá dáma slovenskej expatriotickej džentry v Moskve!

FunkCIA a rozvody - Iná naša odborníčka, tentoraz na ... ehm. životné rozhodnutia! Zhodu miesta jej trvalého pobytu a pešej dostupnosti kalových nádrží celulózky, napríklad aj so zrolovaným kobercom, považujeme do ukončenia vyšetrovaní len za zhodu náhod.

Jokimu sa páčil Prometheus - Podľa odoziev z internetov by sa takýto jedinci ani nemali vyskytovať. Ale po vysvetľujúcich filmoch z marketingovej kampane, sa ten film páči aj mne.

Lučiakov recept na zmrzlinu - Zmiešate ježka z ulice, pridáte kečup a ejdam, zmrazíme na 2 mesiace a podávame na koženom gauči. Tak nejak. Detaily dopytujte v diskusii.

PotkanX oznamuje, ze článok dodá - Čo by to bola za streda, kebyže nieje ... článok od Potkana. Čojaviem? Ajkina streda? Hudobné zaujímavosti? Prirodzené úmrtia? 342?

Kedy bude slsp kniha? - Ano.

eGWanjelium - Istý menovaný diskutér, píšuci aj pod ľahko rozpoznateľnými nickmi nás už dlhšiu dobu oblažuje múdrosťami o správaní sa čubičiek a majiteľov čubiskopov. Zachádza až na úroveň podvedomia a vrodeného správania opisujúc najmä to ženské. To sa im pravdaže nepáči, lebo sa nechcú vyrovnať s faktom, že veci nemajú pod kontrolou. Germaniawerks je značka, ktorá je tu už dlho s nami - dávno pred založením DM. Logo tejto znacky navrhol Grejty, ktorý sa o samotnom majstrovi vyjadril: Germaniawerks je pevný mužný nástroj pred ktorým lož klesá ako stromy pod bleskom. Tak ako si Nieztsche, Schopenhauer a ďalší vydobyli svoje miesto na Slnci, tak ako nám biológovia a etnológovia ukazujú našu pravú zverskú tvár, s rovnakou silou GW vkráčal do vôd DM a urobil ráznu, ale o to úprimnejšiu prietrž. Definoval čubiskop  a ukazuje to pravé a prirodzené v nás.

 

Bingo je stále živé a objavujú sa už aj spin off bingá, ako napríklad to Noriellino. Takže sa raz možno dočkáte aj štvrtej časti. To mi zas raz100 dá dátum publikovania 20.2.2022. Dovtedy v zdraví ostávajte, separujte odpad, adoptujte mačiatka, sťahujte si domov utečencov a hlavne aktívne, nielen teoreticky, riešte demografickú krízu.