Dušík je zase o krok bližšie nebíčku. V nedeľu som dve hodiny riešil zabehnutú fenku a lietal po okolitých dedinách aby som skončil s autom celým zajebaným od chlpov, doškrabanými sedačkami od pazúrov a zistením, že pes je z vedľajšej ulice a už mu naozaj dajú na krk známku s telefónnym číslom. Vo štvrtok som cez celú Bratislavu viezol pneumatiky človeku, ktorého som videl presne raz v živote a na ktoré som si prihodil presne 0€. Musíme si pomáhať (PeterH, you know the drill). Bačov kokot. Za odmenu do mňa nacúva maďar na parkovisku pred Hornbachom po mesiaci od posledného lakovania polovice auta. Alebo uprednostnia iného uchádzača na pozíciu, ktorú som fakt že chcel.

Mám pocit že nech sa snažím akokoľvek, keď ma jebne a budem stáť pred tou bránou, tak si pán Boško/špagetové monštrum/Asgard čo bude mať zrovna zmenu prečíta zoznam všetkých mojich dobrých skutkov a potom ma vysmeje. A nasucho pojebe do riti. 

Táto krajina patrí kokotom. Ako by inak bolo možné že tu chamraď beztrestne vykrikuje po námestiach že sa nedá očkovať, napáda homosexuálov, zabíja Filipíncov a sadá najebaná za volant. Vo vedľajšej dedine si jednobunkovce spravia ohňostroj, zapália pole a dajú napiču okoloidúcemu dôchodcovi, ktorý im príde povedať nech jebú na to. A aj tak sa nájdu ľudia čo povedia, že sa vlastne nič nestalo a veď ohňostroj zadarmo, super. Chlapík zaspí za volantom, vyjebe sa do poľa a už sú tu tri piče odborníkov, čo sa potrebujú podeliť so svojim názorom na rýchlosť, stav ciest a lynčovanie všetkých, ktorí nejazdia podľa ich predstáv. Prípadne na imunitu, genetiku, ústavné právo a chod vesmíru tak všeobecne. O prirovnaniach ku genocíde, fašizmu a popieraní tretej vlny ani nebudem začínať. Ľudia s triezvymi názormi a občianskym povedomím sú prekričaní zmesou blbcov, ezopíč a hľadačov pravdy.

Kindermafiáni v mercedesoch a bavorákoch na operatívny leasing si myslia že im patrí cesta, parkovisko pred Kauflandom aj odstavný pruh na diaľnici a keď sa ozveš sú pripravení riešiť veci silou. Do momentu kým nezistia že máš v aute kameru. Ktorá je ti ale aj tak na kokot, lebo žiaden policajt sa tým nikdy zaoberať nebude. Čvarga pri jazere sa najebaná motá po strede cesty a čaká len na to, kedy niekto zatrúbi aby sa mohli predviesť pred svojimi pičkami a ukázať že sú páni, zatiaľ čo opicajti o 200 metrov ďalej striehnu za tabuľou začiatok obce, uprostred poľa a pomáhajú a chránia. Kamoš dostal nedávno defekt pod hradom. Na chujovom mieste, za zákrutou, potme a všetko. Oproti stála hliadka, hovorím choď ich poprosiť nech sa na tých majákoch postavia za nás, kým to vymením. Poslali ho dopiče s dovetkom že to auto tam predsa stáť nemusí. Ó, áno ty kokot, prenesiem ho na kardane s prázdnou gumou na parkovisko.

Ako by inak bolo možné že Hranol ktorý mal dávno hniť v base, viseť na nóbl kravate alebo ležať v kaluži krvi z dvoch rán do zátylku sa pretŕča v telke a spolu s mentálnym atlétom čo robil poskoka mafiánom a fešákom čo ešte včera spolu s ním raboval štátnu kasu a vykrikuje že sa nedá očkovať? Že sa nájdu kokotkovia čo vedome berú peniaze z Ruska za to že rozvracajú spoločnosť? Prijebaná koalícia čo podrží stranu Orbánovi? ZPH čo ešte stále verí že to myslí dobre? Katolibanci čo majú ptrebu sa jebať ľuďom do životov? Ľuďom jebe. Každým dňom viac.

Developer ti predá pozemok vrátane terénnych úprav a ty raz zakopneš krompáčom a nájdeš dosť stavebného materiálu na ďalší dvojdom? Kokot stolár ti do očí sľúbi, že v pondelok dodá porezy a potom sa týždeň zatajuje a nedvíha telefón? Jebnutý agent s teplou vodou z Orangeu ti sväto-sväte prisahá, že na konci mája bude na ulici optika, len mu tuto podpíš. Že je polovica júla? Už, už to bude, jedine že by nebolo. Po mne potopa.

Na skurvenom úrade požiadaš o príspevok na dieťa. Obratom ti na stole pristane trinásť tlačív, ktoré majú dve až sedem strán a ktoré máš vyplniť. Údajmi ktoré tento prijebaný štát už niekoľkokrát má. Jebem ti celý elektronický občiansky, kvôli ktorému by som musel z garáže vyťahovať 10-ročný notebook s Windowsom XP a Explorerom konkrétnej verzie, živnostenský list mi vydali škriatkovia a malej rodný list maľovali lesné víly, alebo pojebané štátne úrady? Následne ti úradníčka zahlási, nech to pošleš poštou, lebo v maili toho majú veľa. No čo ti jebe, Helena?

Táto krajina ostala zaseknutá v totalite. Rozkazy, povinnosti a strach z trestu pri ich nedodržaní sú jediné, čo na tento národ platí. Nie je vzornejšieho vodiča ako Slováka na kruháči pred Wolfstahlom, pretože z rakúskych policajtov, ktorí sa nenechajú ukecať, je zosratý až za ušami. Možnosť udať suseda je len čerešničkou na torte.

Odjebať sa stadeto čo najskôr, kým nebudú ďalšie voľby.

Včera bolo neskoro.

Tento článok vám prináša cca šesť plzní a pol fľaše rumu od RWD.