Aj vy máte problém so zháňaním darčekov? Neviete zohnať ten správny prézent, ktorý by vyjadroval, čo k obdarovanému cítite? Nedarí sa vám vyvolať darčekom tie správne emócie a pocit satisfakcie?

Ak ste minimálne na nula otázok odpovedali áno, je tu pre vás ultimatívny dar na každú príležitosť a pre každého, bez ohľadu na farbu pleti, pohlavie a názor na Petru Marko. A síce Nič. Nič si môžete teraz kúpiť len za 8 libier (to je skoro ako osem eur, akurát že viac) a za túto cenu dostanete jeden blister pack nabalený po okraj ničím tej najvyššej kvality.

Takže či už pre: vašu obľúbenú svokru, pre ktorú najvhodnejším darčekom bolo doteraz niečo, za čo by ste dostali dvanásť rokov natvrdo; alebo pre vášho kamaráta – multimiliardára, ktorý už má všetko; alebo pre vašu nihilistickú frajerku, ktorej keď sa spýtate, čo chce na narodeniny, odpovie „nič“ a keď sa jej opýtate, čo jej je, tiež odpovie „nič“ a presne to isté, keď sa jej zúfalo spýtate, čo máte robiť, aby bola šťastná... no sral to pes!; tak pre nich a pre všetkých ostatných je tu konečne dokonalý darček!

Kupujte preto nič teraz, aby sa nič neminulo. Napríklad tu: https://www.iwantoneofthose.com/nothing/index.html