Už pár dní naša krajina žije štrajkom. Keďže nič nefunguje jednoducho, na základe fotky z podujatia odovzdávania cien Biela vrana (to sú ceny pre ľudí, ktorí sa namiesto mlčania rozhodli ozvať, nenabaliť si vrecká a poukázať na korupciu) už máme aj my Slováci našu vlastnú konšpiráciu a aj naše malé Slovensko je už terčom diabolského Sorosa. Ako som čítal niektoré komenty týchto osvietencov, napadlo ma, že by bola škoda sa o niektoré nepodeliť, možno pár z vás prestanú byť tupými ovcami.

Tibor v tom má úplne jasno.  Ešte by vyrástli ľudia s kritickým myslením, ktorí by ho upozorňovali na nepresné fakty, ktorých má plný časopis, on by to ako vždy nechal tak, lebo presne opačne to robia zapredané manipulujúce média, ktoré majú tú drzosť sa ešte aj ospravedlniť  a musel by sa zas zamýšľať, aké sme my tupé stádo.

Presne tak. Vzniká pretlak zbytočných profesií, ako sú napríklad informatici, keďže moderná informačná spoločnosť, kde všetko digitalizuje, by potrebovala, aby naše školstvo vyprdlo stovky kulturológov a absolvent užitočného odboru Lukáš by sa konečne zamestnal.

Mediálny majdan nejde podľa plánu hlavne preto, lebo ho odhalia aj ľudia ako Matej.

Dobrá rada nad zlato.

Fakt by ma zaujímalo, aké sú to pravé dejiny, pravá fyzika, pravá chémia a hlavne by som sa rád chcel naučiť hovoriť pravým jazykom. Ak ho niekto vyučuje, nech na seba nechá kontakt v diskusii.

Ak toto práve číta nejaký učiteľ, našiel riešenie na svoje problémy.

Keď vás konšpirátorská úderka označkuje ako hlavného Sorosovho lokaja na fotke a spravodlivým Slovákom dôjde trpezlivosť.

Presne ako Rusko.

Dobrá rada do budúcna. Babairu by ste mali počúvať už od začiatku, vždy, keď sa niečo udeje. Ešte si ale musíme počkať, kým to bude 100% odrb.

Aj vaše deti učia žoldnieri?

Poláček sa (ne)zamyslel a zistil, že cieľom štrajku je zosadiť Fica a následne tu budú presídlení imigranti. Viete ako, v krajne, kde drvivú časť voličov Smeru tvoria dôchodcovia, ktorí sa rozhodli voliť na základe toho, že Kaliňák je fešák, je najlepším spôsobom na zhodenie vlády štrajk učiteľov a sestričiek.

Na záver, ak si toto číta Soros, Kiska, člen mimovládky alebo treťosektorová krysa, peniaze, ideálne po stovkách eur, prosím posielať na môj účet a sľubujem, že článok toho typu nie je ani zďaleka posledný, keďže intelektuálna studnica našich internetov je nekonečná tak ako diskusie na tejto stránke.