Včera som si bol zase trochu vypiť, lebo aj keď hovoria, že pravidelnosť  je vlastne rovná cesta k závislosti, tak no a čo? Ako povedal Tupák Šakur „Only god can judge me“.  A potom ho rozstrieľali samopalom na rizoto, a tým myslím také to typicky slovenské rizoto s hranatými kúskami bravčového pliecka a konzervovanou mrkvou a hráškom z novofructu, nie tie polotekuté kašovité talianske sračky. No vidíte, aký je život nepredvídateľný... A čo som to chcel? Aha, že napriek tomu, že som nešiel domov pešo a zobral som si taxík, aj tak som rozmýšľal nad tým, že ktorý zo súčasných hercov má najväčší  a najmenší .... (perv alert off!) ksicht.

S tým najväčsím je to super ľahké – Anne Hathaway.

 

Anne Hathaway oscars 2008 022608-723260

 

Poznáte Anne Hathaway? To je hérečka, ktorá je podľa všeobecných kritérii na krásu (súmerná hlava, dlhý labutí krk, jemná alabastrová pleť, pomerne veľké kozy,...) v podstate mega pekná, ale ako sa tak pozerám na jej fotku, tak... no jednoducho, neviem, kto ju pimpuje, ale ak by som to bol ja a tak v noci by som vedľa nej spal a zrazu sa zobudil na to ako na mňa pozerá a usmieva sa toto, asi by som si fakt musel ísť zobrať čisté pyžamové gate.

Pri najmenšom ksichte to bolo trochu viac tricky, lebo som nevedel ako sa ten trtko volá, ale je to Ryan Gosling. Ryan Gosling je herec a má na bruchu six pack, vďaka čomu sa napríklad veľa ľuďom (najmä ženám) zdá strašne pekný a vôbec nie divný, na druhej strane zjavne nikdy nežral vyprážaný černohor s postrúhaným údeným salámovým syrom, takže je to v podstate chudák. Navyše ho Veľké špagetové monštrum vybavilo XXL hlavou, ktorú jeho ksicht jednoducho nedokáže zaplniť. Čo je jedna vec, ktorá ma na ňom irituje, tá druhá je, že sa stále tak divne tvári, asi to má byť nejaký hustodrsný look, ale je zjavné, že je to len pohľad človeka, ktorý ešte neprehĺtal kúsky svojich vybitých zubov. Šak tvár sa takto ďalej a určite sa dočkáš, Ryan...

 

Ryan-Gosling-18

Aby som znovu nastolil vesmírnu rovnováhu, použil som svoje fotošopové zručnosti a vytvoril tvár Hathawayovej a Goslinga, ktorá viac vyhovuje súčasným anatomickým štandardom. Kokos, dal by som si kyslé uhorky.

 

Gosling Hathaway