Cítite sa ako nešťastný zemepán? Čo robiť, ak sa váš laptop nehodí do drevom vykladanej knižnice, kaštieľa či zámočku, ktorý ste práve zrekonštruovali? Môžete si nájsť nejaký laptop s textúrou dreva, ale plast sa nezaprie. Nebolo by dokonalé, keby niekto vyrobil laptop, ktorý tam jednoducho zapadne a znásobí pocit starobylosti?

Ak ste sa našli v predchádzajúcom popise, ste nadchnutí viktoriánskou érou pary a identifikujete sa so Steampunkovým hnutím, Datamancer má pre vás odpoveď.

Ako vidíte na obrázkoch, chalan sa do dizajnu celkom vyzná a rád vám pripraví PC či laptop s nádychom Viktoriánskej éry. Novinkou je, že ak si nový laptop objednáte už dnes, bude vás stáť iba smiešnych 3500 Eur. Zatiaľ nie sú známe detailné špecifikácie laptopu, vieme však, že vnútornosti budú z najnovších komponentov a použité materiály budú najvyššej kvality. Výsledný laptop bude v porovnaní s prototypom (obrázok) tenší a prenosný. Datamancer dokonca poskytuje možnosť vybrať si vlastný dizajn LCD uzáveru. Jednoducho ním teda ohúrite klienta na najbližšom rokovaní či násťročnú punkovú servírku vo vašej obľúbenej kaviarni.

Ak sa vám laptop páči a chcete sa odlíšiť od okolia plného lacných plastov, ponáhľajte sa a objednajte si ho čo najskôr, pretože normálna predajná cena sa bude pohybovať okolo 5300 Eur.

Prikladáme aj pár fotiek stolového PC pre ilustráciu schopností Datamancera.

Zdroj: https://www.datamancer.net/laptop-preorders.htm