Tu je príbeh: Slečna Erica Herrera sa zaľúbila a sa zasnúbila s  týpkom menom Curtis Allgier, ktorý je obžalovaný z vraždy. To sa stáva. No, on bol už zavretý a potom v base zastrelil bachara jeho služobnou zbraňou. Hmmm.  Ok, možno je proste prchký. Po incidente tvrdil že on to nebol, takže sa môže stať, že mu stále zbytočne krivdíme. Všetky obvinenia spochybňuje aj jeho priateľka, slečna Herrera, ktorá vehementne do telky tvdí, že on to určite nebol, lebo on je „ a really kind-hearted, good person“ v preklade proste dobrák od kosti. OK, šak môže byť. Ešte je tu jedna maličkosť. Slečna Herrera je LATINO, čiže hispánskeho pôvodu, t.j. určite nie je z Rakúska, alebo Nemecka. Prečo je to dôležité spomenúť? Tu je fotka pána Curtisa Allgiera.

 

laskapic

 

Akože nechcem krivdiť slečne Herrere, ale či nebude trocha príliš zaľúbená,  keď si doteraz nevšimla asi osem hákových krížov vykérovaných na papuli tohto kreténa. Asi sa mu tak silno pozerala do krásnych modrých árijských očí, že si tie ostatné atrakcie bezprostredne okolo nich ani nevšimla. Alebo nevie čo tie čudné znaky znamenajú. Inak, aspoň by mohla trocha žiarliť, keďže má tento mozgový akrobat na čele nápis „ property of Jolane“ v preklade majetok Jolany. Aspoň máme dôkaz o tom, že láska je slepá........  A ešte že ľudská blbosť je nekonečná.

Zdroj: https://www.dailymail.co.uk/news/article-2019591/Mixed-race-Erica-Herrera-marry-white-supremacist-murder-suspect.html