Rok sa s rokom stretol a opäť sa rozdávali vyznamenania. Kto nemá dedukciu na úrovni Občianskeho tribunálu, musel dopredu vedieť, aký shitstorm sa strhne na sociálnych sieťach. To, že ho začnú ľudia, ktorí nevedia, kde je Kriváň a podľa ich výzoru môžeme usúdiť, že práve na nich myslel Hitler, keď písal Mein Kampf, nie je nič prekvapivé.

Prekvapivé je, že to kritizuje poslanec. Ahoj, Ľuboš. Opäť som si prečítal tvoje statusy a opäť si ma prekvapil.

Prekvapilo ma, že píšeš, že Gál neznáša Slovensko. Dokázal si sa zaregistrovať na facebook, ale nedokážeš použiť Google, aby si za pár sekúnd našiel, že Gál si myslí, že Slovensko je dnes oáza slobody.

Prekvapilo ma, že si sa nechcel zúčastniť, vraj tam nebudeš robiť komparz. Ty si výstavný kúsok, robíš komparzistu ľudom, ktorí kryjú takých ľudí, ktorým by tvoje kubánske vzory prehnali guľku hlavou.

Prekvapilo ma, že si pri vyznamenaniach dávaš strašne záležať na tom, aby to boli ľudia z minulosti, ale Rusku si už okupáciu v 68. odpustil. Ak je niečo fraška, tak to, že používaš spojenie vážiť si svoju vlasť. Ty si vlasť a ľudí v nej nevážiš, pre teba sú viac postavené kultúrne domy a paneláky ako zničené životy minulým režimom.

Prekvapilo ma, že prezident je pre teba guru degenerovanej bratislavskej kaviarne. Prekvapilo ma to preto, lebo píšeš čosi o rozdeľovaní, ale s delením na kaviareň, slniečkárov a tých druhých začali tí, ktorých najobľúbenejším športom je hod kameňom. Popravde ma neprekvapuje, že mysliteľa ako ty citujú Hlavné správy a ty si guru pre chlapca, ktorý verí, že na nás Američania chceli zhodiť 800 jadrových bômb.

Prekvapilo ma, že si Benčíka označil udavačom a sliedičom. Teraz ťa budú citovať nielen Hlavné správy, ale aj každý tupý nácko, ktorý sa v jeho blogoch objaví. Asi ťa hnevá, že si tam skončil aj ty, ale čuduješ sa? Vlastne Benčíkova práca je pošpiniť a nevedieť argumentovať, keďže si to nešpecifikoval, vyzerá to tak, že myslíš všetky jeho blogy. Práve si sa zastal ľudí, ktorí obhajovali koncentračné tábory.

Na záver píšeš: „A ďalej budú nálepkovať, ďalej budú šíriť zlo.“ Jediný, kto nálepkuje vo svojich statusoch, si ty. Navyše nálepkuješ rétorikou ako majú náckovia. Používaš ich slovník, vyjadruješ sa o istých ľudoch rovnako ako oni. Lenže pre obyčajného prostého človiečika je to iné, keď sa tak vyjadruje Magát, Mazurek a im podobný a poslanec za Smer. Najväčšiu nenávisť a zlo šíriš ty.

Nakoniec si tu necháme dva citáty z diskusie Hlavných správ, aby si videl, akú cieľovku si svojimi statusmi zaujal, ty peacemaker :)

nemam nic proti galovi. akurat mu vycitam ze ked odchadzal z terezina, tak nastupil na zly vlak. povodne mal ist do osviencimu :D
a ostatni oceneni obrezani tam tiez patria. myslim do toho osviencimu :D

Blaha by mal byť členom ĽSNS a nie si tam srandovať s čísielkami.