Z času na čas sa chodím čudovať na stránky rôznych sexshopov a za tie roky som učinila niekoľko významných objavov. Napríklad, že Slováci sú ešte stále pomerne konzervatívni v porovnaní so zvyškom sveta alebo, že sortiment análnych kolíkov je až znepokojivo široký. Čo sa mi nepodarilo odhaliť, je kľúč, podľa ktorého výrobcovia týchto hračiek prichádzajú k záverom, že ten ktorý predmet je potrebný, sexy alebo aspoň vtipný. Napríklad také veselé pánske tangá.

 

 

Medzi expertmi na oblasť erotiky zrejme vznikol konsenzus, podľa ktorého už apriórne smiešne pánske tangá získajú nečakanú erotizujúcu silu, keď je na ne spredu prišitý sloní chobot alebo zebria hlava. Keď niekoho omrzela klasická kombinácia tričko + ponožky, veselé pánske tangá sú jasná voľba. Ak chcete svoj imidž ladykillera dotiahnuť do absolútnej dokonalosti, ponožky si nevyzúvajte. A nechajte si narásť fúzy.

Mimochodom celý tento fenomén pánskych tango slipov je zaujímavý, pretože v mojich predstavách musí byť maximálne nepohodlné, mať na zadku chlpy pricviknuté šnúrkou a tváriť sa pritom mužne. Ale proti gustu žiaden dišputát.

 

Nedávno som objavila strap-on prsia. Áno, to sú realistické gumené prsia v telovej farbe, ktoré si pripnete na hruď ako podprsenku.

 

 

Nepoznám presnú cieľovú skupinu tohto výrobku, ale mám niekoľko nápadov. Mohli by byť napríklad pre mužov, ktorí chcú urobiť kariéru transvestitických barových spevákov a hľadajú niečo realistickejšie, ako ponožky v manželkinej podprsenke. Druhotné pohlavné znaky opačného pohlavia sú vo všeobecnosti zaujímavé, takže by sa strap-on prsia dali využiť aj na takúto simuláciu – aké to je vyložiť si ich na stôl, ležať na bruchu, prípadne zistiť, či by ste mali nutkanie neustále sa ich dotýkať. Prípadne by bol ešte celkom dobrý prank poslať ich bývalej ako škodoradostný darček.

 

Minule som si všimla, že u nás začali ponúkať vak na vibrátor. Na druhej strane to možno až taká blbosť nie je, lepšie, akoby sa mal človeku plastový kamoš vykotúľať z batožiny na letisku, keď si chce nevinne vybrať sveter.

 

Mojim osobným favoritom je však umelá noha.

 

 

Primárne určená pre foot fetišistov, ale s nespočetným množstvom ďalších kreatívnych využití.

Napríklad pre jedincov, ktorí si nevedia alebo nechcú nájsť celú partnerku. Kúpite si gumenú nohu a môžete s ňou spávať. Priložíte si ju na stehno a tvárite sa, že partnerka leží kolmo na vás. Priložíte si ju k hlave a partnerka leží opačne ako vy. Odpadá tu napríklad problém, ktorý by vznikol, keby ste svojej drahej chceli kúpiť ako prekvapenie topánky. Nohu zoberiete a jednoducho s ňou idete do obchodu. Vaša priateľka je vždy pri vás a keď vás omrzí, jednoducho ju skryjete do tašky. Odporúča aj Horst Fuchst.

 

Pic by morecolor