Si  mladý muž  a fakt rád rýchlo šoféruješ a občas aj pálenku neodmietneš?  V tvojich predstavách vidíš sám seba ako čáva s frajersky vystrčeným lakťom z okna ako si to žíhaš dvojnásobnou ako povolenou rýchlosťou bez akýchkoľvek obáv z kontroly? Vidíš sa, ako ti hrá hlasná hudba a ako dávaš pohrdlivý pohľad na lúzerov  šinúcich sa predpísanou päťdesiatkou? Doteraz keď si si chcel rýchlo zajazdiť, si sa odrudloval do Orechovej Potône na Zorov Ring a tam si po dvoch kolách odpálil maminu fábiu?

 

Ak áno tak prosím zbystri pozornosť, lebo tuto ti dám špeciálny typ, ako z tvojich predstáv spraviť skutočnosť!

 

V princípe si stačí si nájsť to správne povolanie. Spevák? Pozri Miko Hladký a Kuli. Obom zobrali papiere. Slávny športovec s Ferarri? Čekni Stocha, ten už má ferarri kár v garáži prikrytý plachtou, lebo nafúkal. Minister? Furt riešia dákeho že jak rýchlo sa ponáhľal. Kaliňák, Rusko, Galko, nikto neodolá pocitu beztrestnosti a porád musia potom riešiť odvolanie z funkcie. Prokurátor? Plné noviny sú toho že nadrúlaný prekročil rýchlosť. Policajný prezident?  Spišiak prekročil o 30 km/hod dakde medzi dedinami, výsledok  pokuta  a polročné odmeny v riti. Vagoši? Tých kontrolujú niekoľko krát denne. Aspoň tak to bolo pred časom v novinách.

 

Nie nie.

 

Z vlastnej skúsenosti viem, že jediný kto môže naozaj beztrestne šoférovať ako magor, myšičky, hudba, pohrdlivý pohľad, šecko, je RADOVÝ POLICAJT! V piatok 5.8 o cca 12.30 idem po Račianskej smerom do mesta, vedľa mňa zastaví policajný golf s dvoma takmer adolescentnými príslušníkmi. Títo práporčíci si ma premerajú pohľadom akoby sedeli v „ matnom géčku so strieľňami namiesto okien“ a na oranžovú gumášmi odpichnú svoju cestu za životným šťastím. Samozrejme bez majáku, nič. Na ďalšej križovatke som ich samozrejme dobehol, lebo vytúrovať to na päťdesiatke na kilo je veľmi rozumné keď vieš že o 300 metrov je ďalší semafór. Následne sa za zvuku dunivej hudby okamžite divokou jazdou vzdialili. Ani som ich nestihol odfotiť. Ale špz som si zapísal:BA623PU.

 

Takže čo z toho vyplýva? Ja tiež veľmi rád rýchlo jazdím, musím sa nonstop ovládať aby som ako tak dodržiaval pravidlá. Tí čo ma pri prehreškoch za to radi a veľa pokutujú  to samozrejme nerobia ani omylom. Asi sa dám ku policajtom. Jazdiť rýchlo ma baví, provokačne kukať po iných vodičoch sa tiež navyknem, hodnotiť pohľadmi slečny a lascívne sa ich pri pokute spýtať  „ že ak by chcela, by sme to vedeli aj inak vybaviť“ by som sa v rámci školenia od kolegov naučil, no proste krásny život. Sem tam dáky keš bez bločku, veď agentov provokatérov toľko nie je, paráda. A možno by som mal šťastie a svojmu šéfovi  prezidentovi policajného zboru, ministrovi, prokurátorovi, celebritám, proste  bárskomu by som mohol zobrať papiere a buzerovať by som mohol už úplne každého. A po 15 rokov do dôchodku –  vlastne by som bol v mojich 33rokoch už dôchodca! Už by som len pil pivo na balkóne!  Prečo som sa ja dilino nedal ku policajtom!!!