Harmony divízia Logitechu je známa svojimi univerzálnymi ovládačmi, pojem ovládač a samotný koncept však v dnešnej dobe znie priam archaicky. Preto sa firma rozhodla dobehnúť dobu a odpovedá na častú otázku, "Prečo na to nie je App?!"

 

Odpoveď znie, že potrebujete sto dolárový hardvér, ale že aplikácia sama bude zadarmo a bude zahŕňať najpopulárnejšie platformy, iOS a Android. Čoskoro teda budete môcť zabudnúť na debilné ovládacie systémy, ktoré poskytujú káblovky a výrobcovia domácich kín, ktorých dizajn, užívateľské rozhranie a počet gombíkov prezrádzajú, že sú všetky vyrábané v chránenej dielni.


Systém má viacero výhod. Za prvé si môžete pozerať televízny program na svojom múdrom telefóne, bez toho aby vám zbytočné informácie prekryli program, ktorý práve sledujete. Druhá výhoda je, že si môžete označiť obľúbené programy a tak  chuťovky, ako napríklad najnovší diel MILF s.r.o., už nikdy neprešvihnete.

 

Ďalšia výhoda je, že celú aparatúru môžete skryť, aby nechytala prach a nekazila dojem v obývačke a už nikdy vás nevytočí nejaký roh, gauč, či vyleštený stôl tým, že vám zabráni prepnúť porno vo chvíli, keď ku vám neočakávane zavíta babička. Samozrejme vám ušetrí aj na kúpe tužkových bateriek, prípadne frustráciu s vymieňaním, či nabíjaním.



Tento zázrak, ktorý sľubuje, že finálne nahradí osem ovládačov, s ktorými hráte pasians každý večer, sa objaví v USA v Októbri a my prosíme veriacich čitateľov nech sa modlia za skorú penetráciu nášho trhu.

 

Zdroj

https://www.logitech.com/en-us/tablet-accessories/for-ipad/devices/harmony-link