Nie toto nie je spam s ponukou zaručenej metódy zväčšenia penisu arabskou dojacou metódou. Viac ako soľ v dnešných časoch potrebujeme miesto na disku, pretože po ukradnutí niekoľkých sezón obľúbenej série v HD kvalite nám vyskakuje hláška o nedostatku miesta na disku. Nalejme si čistého vína, ani porna neubúda a tak potrebujeme stále viac a viac priestoru na jeho úschovu.

 

Vedci zase raz posunuli latku kapacity klasických harddiskov vymysleli, ako relatívne jednoducho a nenáročne napratať na disk až šesťnásobok terajšieho limitu dát.

 

Výskumníci z Inštitútu pre vývoj materiálov a inžinierstva spolu s Inštitútom pre úschovu dát a Národnej Singapurskej univerzity totiž zistili ako pomocou existujúcej technológie zvýšiť hustotu dát z 0.5 na 3.3 Terabitu na palec štvorcový. Dosiahli to pridaním obyčajnej soli do vývojového média, tá pomohla v utváraní malých rovnomerných štruktúr, ktoré konečnej litografii dodali presnosť až štyri a pol nm.

 

Keďže technológia nevyžaduje žiadne drahé nadstavby existujúcich tovární a prístrojov, môžeme čoskoro vidieť harddisk, ktorý uchová až šesť-krát viac porna, pirátstva a iných vecí, ktoré do oblakov synchronizovať odmietneme.

 

Zdroj

Foto: Kamil Porembski via Gizmag