Vraj bol môj posledný článok politický. Aspoň tak tvrdili niektorí, čo chodia do Ruska opravovať rozbité cesty.  Dnes ráno pri ceste vlakom si ku mne prisadli dve ženy/dievčatá a ako som ich tak  chvíľu pozoroval, uvedomil som si, že vlastne toto som už stokrát videl a mám ďalší úkaz na rozobratie a dokonca to nie je referendum.

 

Teraz by bolo namieste vysvetliť, prečo je nadpis článku Premotivovaná pipka. Začnem slovom premotivovaná. Jedinú knihu, ktorú vôbec čítala, je fantasy od Coelha alebo The Secret. Vlastne je otázne či ich vôbec čítala, jediné, čo o tom svedčí, je každý druhý týždeň drbnutý nejaký motivačný citát ako titulná fotka na fejsbúku. Potom keď otvorila knihu a zistila, že nie každá veta v knihe je hodná zdieľania a debaty s kamarátkami na kávičke, tak to radšej vzdala. Toto duchovné bytie je ešte potvrdené zdieľaním Majka Spirita a Suverena a každej pičoviny, čo má v názve slová ako nádej a viera. Do toho sa síce občas primieša pesnička od amerického rapera,  ktorý recituje o tom, ako by ju najradšej naložil, ale život je o rovnáhe. Keďže hviezdičky, lastovičky a menu miestnej čínskej reštaurácie, ktorú o dva týždne zatvorí hygiena ako tetovanie vyšli z módy, je vhodné a priam potrebné si nejaký tento citát aj dať vytetovať. Ideálne miesto je predlaktie alebo nad lopatky , ale postačí aj nejaké slovíčko na ruku alebo členok. Kto by aj neveril, že všetky tieto veci fungujú, nech vysvetlí, ako ľahko napríklad tieto bytosti plávajú cez sociálnu prácu a iné podobné kurzy na predavačov burgrov.

 

Tak už sme sa namotivovali a je čas sa ísť kultúrne vyžiť.  Prvá možnosť je nájsť si kaviareň alebo stolík v Auparku vedľa rýchleho občerstvenia.  Okamžite potom, ako sa na stôl dostane nejaká tá kávička  alebo latte treba ho vyfotiť a zdielať aj s tagmi všetkých zúčastnených kým je ešte teplé, lebo za tie tri hodiny obsmŕdania a ohovárania neprítomných kamarátok by vychladol aj každý homolobista v tejto krajine. Ak sa však dajú dokopy  pri zvláštnej udalosti, ako sú napríklad narodeniny, na rozbeh sa vyberú do prvého pajzla, kde sa investované peniaze do vína a pančovanej vodky  opäť premenia na debatu o duchovenstve a sile myšlienky. Takto posilnené sa dotackajú na prvú diskotéku, kde dúfajú, že ich bude pozývať chlap z akejkoľvek vekovej kategórie, lebo by im v pondelok neostalo na kávu. Tie, ktoré sa o pár hodín nevygrcajú  na špinavom hajzli, naloží zozadu ako poslednú štetku miestny krásavec, ktorý tam prišiel minúť polku svojej výplaty.

 

Ráno sa prebudia, napíšu: "Už nikdy viac!", avšak v pondelok sa dohodnú na tú kávu a zas...