Všetci sa určite zhodneme, že chlapi sú veľmi jednoduchí na používanie. Chlap k svojmu šťastiu potrebuje predovšetkým dve veci. Plný žalúdok a prázdne vajcia. Tým však nechcem povedať, že si máte teraz hneď vyhoniť a zjesť to.

 

Skúste však v dnešnej prefeminizovanej spoločnosti vyjsť s týmto argumentom na svoju partnerku. Získate si hneď označenie šovinistická sviňa a v lepšom prípade si užijete len 2 hodinovú prednášku na tému „To čakáš, že ja nebudem robiť nič iné, len ti variť a fajčiť?“

 

V tomto prípade nám prichádza na pomoc moderná psychológia a takzvaný podmienený Pavlovov reflex. Dlhodobým tréningom a vlastným sebazaprením sa dá docieliť požadovaný efekt.

Treba však v prvom rade zvíťaziť sám nad sebou a dodržiavať tieto zásady:

 

  1. Nesúložiť s partnerkou, kým nenavarí. Aj keď ste ju 2 týždne nevideli, vajcia vám idú prasknúť a testosterón pomaličky mení farbu očných bielok. Toto je jedno z najdôležitejších pravidiel.
  2. Za studenú večeru, chleba s maslom, brokolicu a iné vegetariánske sračky si už môžete dopriať súlož, ale veľmi to nepreháňajte. Sústreďte sa predovšetkým sami na seba.
  3. Po teplej alebo chutnej večeri  prispôsobte počet partnerkiných orgazmov chutnosti večere.
  4. Za krvavý steak, segedínsky guláš alebo spišské pirohy (nie polotovar) ju pretiahnite ako tú najposlednejšiu najšpinavšiu … (doplňte obľúbené synonymum pre slovo miláčik). Tento bod je veľmi dôležitý hlavne v neskorších fázach vzťahu, keď už chcete v podvedomí partnerky vybudovať rebríček vašich obľúbených jedál.
  5. Najdôležitejší bod! Nikdy, opakujem, nikdy sa o tomto postupe nezmieňujte pred partnerkou! S najväčšou pravdepodobnosťou budete mať najbližšie týždne a mesiace nielen prázdny žalúdok, ale hlavne plné vajcia!

 

Dodržiavaním týchto zásad sa už v priebehu mesiaca dostavia požadované výsledky. Celý vedecký postup je experimentálne overený a bolo dokázané, že pozorované objekty vykazujú podmienený reflex vždy, keď sa priblížia k sporáku a na rozdiel od Pavlovovho psa neslintajú len ústami.

Ešte raz opakujem, držte tento tajný návod pred zrakmi opačného pohlavia a nech si aj naďalej myslia, že ony sú tým krkom, ktorý hýbe svetom. A čoskoro sa dočkáte vytúženej vety: „Ja som najšťastnejšia vtedy, keď Ti môžem navariť.“