Nastali ťažké časy pre absolventov vysokej školy života. Za relatívne krátky čas, za ktorý sa väčšina novorodencov naučí sedieť a mľaskať kašovitú potravu, museli sa jej absolventi vypracovať na špičkových odborníkov v oblasti epidemiológie, virológie a infektológie. Popri tom museli držať palec na tepe udalostí vo svete, mať neustály prehľad o geopolitických problémoch a stať sa odborníkmi na ľudské práva.

Posledné udalosti boli také chaotické, že ich vysvetlenie prinesie ešte viac chaosu.

Zákerné mocnosti v pozadí pracujú tak efektívne, že dnes už každý vie, že TAJNE chcú vyhladiť celé ľudstvo otrávenými postrekmi, ktoré práškujú z osobných lietadiel. Jedinou ochranou je ocot. Keďže práškovanie už všetci odhalili, zaviedli mocnosti dačo nové - smrtiaci vírus, ktorý v skutočnosti ani neexistuje, len vláda chce nanútiť ľuďom jeho existenciu. Vírus síce neexistuje, ale bol vytvorený v laboratóriu v Číne alebo v Amerike a platil to Soros alebo Gates. Existenciu vírusu pripustíme len vtedy, ak sa nakazí niekto, koho osobne poznáme. Ale nestačí vírus chytiť,  treba aj ochorieť. A to musí byť podvod, lebo nám chýba aj tých 15 tisíc predpovedaných mŕtvych. A aj ten, kto naň zomrel, zomrel na dačo iné, lebo už bol chorý a dostal zápal pľúc. Všetko je to len o vytvorení strachu a testovaní poslušnosti a kontroly nad obyvateľstvom, aby sa zrútila ekonomika a mohla byť nastolená celoplanetárna vláda založená na medicínskej tyranii.

Vláda nanútila nosenie rúšok, ktoré berú ľuďom kyslík a ľudia namiesto neho dýchajú oxid uhličitý, ktorý sami vydýchli. Niektorí sú naozaj hákliví, že nechcú dýchať použitý vzduch. Od tohto použitého vzduchu bude totiž človek ešte viac chorý ako od toho vírusu. Takže od nosenia rúška, ktoré je podvod, síce zatiaľ nikto nezomrel, ale od vymysleného vírusu, ktorý ak náhodou nie je vymyslený, tak je to slabšia chrípka, milión ľudí na svete. Čo je tiež podvod, lebo tie rakvy boli len atrapy a mŕtvych hrali štatisti. Len hrobárom to zabudli povedať, a tak náhodou štatistov pochovali. Asi zaživa?

A tie rúška ešte spôsobujú rôzne kožné choroby, lebo ľudia používajú stále tie isté kusy aj mesiace. Nikto im nepovedal, že rúška treba meniť a prať, ale to im nikto nepovedal ani o spodnom prádle. Väčšina absolventov to nosí aj tak symbolicky. Symbolom toho, že sú proti rúškam a nosia ich, len aby nedostali pokutu, je vytŕčajúci nos. Veď na rúšku je priamo výrobcom uvedené, že nechráni proti vírusu.

Po dôkladných štúdiách videí na youtube (na vysokej škole života výuka na diaľku fungovala aj pred karanténnymi opatreniami) prišli na to, že vírus je živý organizmus. Potom zistili, že nie je, lebo nežere, nekaká, nedýcha a ani sa sám nedokáže premiestňovať. Lieta vo vzduchu a prechádza cez rúška, cez ktoré neprechádzajú 250-krát menšie molekuly kyslíka, preto sú rúška nefunkčné. A zistili aj, že nosenie rúška je proti ľudským právam, lebo v ústave sa nikde nepíše o tom, že vláda môže ich nosenie predpísať. (Neuvádza sa tam síce ani to, že nemožno odstrániť vzduchový filter z auta, a predsa to nikto neurobí. Ale to je vedľajšie.) A rúška by mali nosiť len chorí. Síce to o sebe človek celý čas ani nemusí vedieť, ale veď čo telo necíti, to neexistuje. Rúško nech nosí ten, kto sa cíti chorý. Ako povedal najväčší ochranca práv bezbranných, PÁN s veľkým P a ostatnými písmenami, prezident Slovenskej republiky v rovine praudy Hara Bin: “Povinnosť nosenia rúšok je NULITNÁ.”

Testy na vírus slúžia na to, aby sa cez ne nakazili ľudia (tým vírusom, ktorý ani neexistuje). Podľa niektorých docentov vysokej školy života sa cez testy vkladajú do mozgu čipy na ovládanie ľudí (tak predsa sa nesnažia vyhladiť ľudstvo, stačí zotročenie), a to tak, že prepichnú testom cez nos lebku. Podľa iných docentov čipy sa budú vkladať až pri vakcinácii. Aj keď sa zdá, že sú to protichodné názory, niektorí hlásajú obidve teórie naraz. Aj infrateplomery sú nebezpečné, lebo vysielajú do mozgu žiarenie. Podľa návrhov laikov z portálu dailymale.sk je možné použiť análny teplomer alebo odmerať teplotu pečene. Teplota pod pazuchou sa pri hailovaní nedá odmerať.

Počty nakazených sa losujú. Ak by sa náhodou nelosovali, tak čím viac testov, tým viac nakazených a keby sa vôbec netestovalo, tak by sme nemali ani jedného nakazeného. Celý vírus aj tak kŕmia len médiá, ktoré o tom informujú a keby neinformovali, vírus (ktorý ani neexistuje) sám zmizne. Nabudúce skúsime túto teóriu aplikovať a zatvoríme všetky cintoríny, či sa nám podarí znížiť počet mŕtvych. Zatiaľ sú pozitívne ohlasy zo Severnej Kórey na podobný typ aplikačnej praxe, keď znížením denného prídelu potravín sa znížil počet obéznych.

Našťastie na stranu praudy sa pridávajú aj lekári a poslanci. Taký doktor Igorko (nie je Igor ako Igor) stojí na strane zúboženého ľudu, ktorý nemôže piť dlhšie ako do jedenástej večer, lebo vírus (ktorý neexistuje) je nočný tvor a najviac útočí po jedenástej hodine. Média sú všetky zapredané, ale najmä Denník N, ktorý si dovolil kritizovať bio teroristu Bukovského a ešte si vyžiadať aj odborné stanovisko zapredaných lekárov epidemiológov. Aj tí traja neurochirurgovia sú zapredaní, čo chceli nanútiť rúška všetkým. Ale všetci vieme, že oni operujú, tak musia mať rúška. Lebo si to povolanie vybrali a majú to v interných smerniciach. Okrem toho sa tie rúška ľahšie nosia, lebo v nemocnici je sterilné prostredie.

Keďže PÁN s veľkým P sa do parladementu nedostal, jeho miesto ochrancu musel prevziať dakto odborne fundovaný, biely a katolík. Je to síce učiteľ informatiky, rozvedený a podľa zlých jazykov obťažoval na škole babenky, ale pozná Bibliu a znak šelmy mu je dobre známy (1488). Keďže on už odhalil všetko sprisahanie, nemusí už mať rúško ani na teste. 

Kým nevesty plačú, že vláda zasahuje do ich práv, ženísi fandia vírusu, aby trošku ešte pridal a vláda zrušila všetky akcie vrátane svadieb nad dve osoby. Zatiaľ zostáva, že počas obradu ženích a nevesta nemajú rúška, aby sa neskôr nemohli vyhovárať, že si chceli zobrať dakoho iného a nevideli, kto tam stojí. Okrem toho aby svadobčania videli kyslý ksicht ženícha, kým sa jeho kamaráti chechtajú pod rúškom. Márne čaká, že vtrhne Bukovský a oslobodí ho, on príde až na hostinu a skritizuje gordona s polkou ryže a polkou hranoliek. Už len dúfať, že počas svadobnej noci mladomanželia nemusia mať rúško. Alebo nemusia byť od seba najmenej dva metre.