Lucia Hablovičová bola nedávno jednou z najvychytenejších slovenských modeliek. Má mrte dobrú postavu, zvláštnu a zaujímavú tvár a mega čierne vlasy. Mohla by pokojne fungovať ako gajdošský detektor – podľa všetkého existuje len málo mužov ktorým by sa nepáčila.

 

Lucia vystriedala rôzne joby – 10 rokov robila modeling, 3 roky bola moderátorkou a 5 rokov dramaturgičkou Smotánky, bola riaditeľkou súťaže Miss a momentálne sa najviac venuje charite. Zo Smotánky odišla najmä pre rozkoly Erikou Judíniovou a preto, že v plytkých vodách do ktorých sa táto relácia začala uberať sa už nedalo plávať, ale len váľať v bahne.

 

V roku 2008 za sebou nechala Adrianu Sklenaříkovú a našu najobľúbenejšiu pravú čechoslováčku Andreu Verešovú v ankete o najsexi ženu na Slovensku. A právom.

 

My sme Lucii položili pár otázok.

 

Máš nejaké mužské vlastnosti?

Mužských vlastností mám asi viac - vraj jazdím ako muž - čo považujem za kompliment. Mám rada mužské športy - skydiving, snowboarding, rallye, dokonca aj futbal. V krízových situáciách nehysterčím. Keď tak nad tým rozmýšľam, má ešte význam, aby som JA stála pri sporáku? 


Ako balíš mužov?

Mužov nebalím, ženské triky používam vo vhodnejších situáciách.


Trenky alebo slipy?

s.l.i.p.y. = n.i.k.d.y. 


Koľko ti trvá kým zakatalóguješ muža medzi kamarátov alebo potenciálnych milencov?

Po spoločne strávenej hodine je väčšinou jasné či sa smejeme na rovnakom vtipe, máme spoločné témy, a či sa chcem stretnúť ešte raz. Buď na večeri, alebo na olovrante.

 

Lucia sa oficiálne neukazuje so žiadnym mužom a vieme že rada záhradkárči. Ak ju chcete získať, skúste ju prekvapiť na káve v Eurovey 10 kilami mulčovacej kôry, alebo sadou kryštalických, vodorozpustných hnojív – možno to zaberie.

 

titulne foto: Ivan Kelement, cas.sk
foto: fashionmodeldirectory.com, aktuality.sk, Petra Bošanská