Sabina Ováriová má 20 rokov a hovorí o sebe že je modelka. Vyzerá však ako klasická azetovská bota s kačacím ksichtom (vážne konkurujúcim Heringhovej), umelými kozami a ováriami (rozumej vaječníkmi) namiesto mozgu.

ovaria1

 

Čitateľka portálu cas.sk "modelku" nafotila, ako zaparkovala svoje Maserati cez tri parkovacie miesta a odišla nakupovať. Keď ju cas.sk kontaktoval a spýtal sa prečo to urobila, vymenovala im hneď tri dôvody, prečo je to normálne:

 

  1. „...pretože nemienim, aby mi nejakí zakomplexovaní ľudia oškreli dvere.“
  1. „Za druhé neexistuje žiadny zákon, aby som nemohla parkovať cez tri miesta."
  2. "Za tretie mám dlhé auto, čiže aj to je dôvod.

 

Podľa vyjadrení slečny Vaječníkovej je teda všetko v poriadku. Obávam sa však, že jej premýšľanie celkom nefunguje. Prečo?

 

  1. Keď vidí zakomplexovaný človek Maserati zaparkované cez tri miesta, tak PRÁVE PRETO dostane chuť ho prejsť kľúčom.
  2. Zákon, „aby nemohla parkovať cez tri miesta“ existuje. Volá sa Zákon o cestnej premávke a jeho paragraf 23, odstavec 2 hovorí: „Ak sú na parkovisku vyznačené parkovacie miesta, vodič smie stáť len na nich.“
  3. Aj kopa donáškových, zásobovacích, kuriérskych či iných firiem má „dlhé autá“ a keďže nemajú vaječníky namiesto mozgu, dokážu ich zaparkovať správne (minimálne pozdĺžne a nezaberajúc viac priestoru ako je naozaj nevyhnutne potrebné). (Mercedes Sprinter či Volkswagen Crafter majú napr. 7345mm, čo je oproti 4880mm ktoré má „modelkino“ Maserati o dosť viac)

 

ovaria2

 

Sabine Vaječníkovej to však nevadí, pretože podľa všetkého takto hlboko v premýšľaní ešte nikdy nezašla, čo aj chápeme, pretože by sa už nemusela vynoriť a mohla by sa v myšlienkach zacykliť. Článok o jej parkovaní má však na topkách už 643 facebookových lajkov, tak veríme že si ho prečítali aj nejakí „zakomplexovanci“ a že jej už čoskoro ozdobia auto nejakým pekným, do laku vyrytým obrázkom.

 

 (Premýšľanie o tom ako si "modelka" zarobila v 20 rokoch na Maserati už necháme na vás, avšak podľa všetkého na to použila orgán nachádzajúci sa v bezprostrednej blízkosti ovárii.)

 

Foto: cas.sk