Táákže, výhercu našej súťaže ešte síce nemáme, zato sme sa dosť pobavili na darčekoch, ktoré ste podostávali. Tak sa teraz pobavte aj vy, súťažné príspevky uvádzame v pôvodnom znení bez titulkov.

 

Moja svokra kupuje darčeky hromadne. To značí že to čo svokrovi to aj mne. A hlavne darčeky musia byť prakticke ved o to ide však na Vianoce? No a posledne Vianoce sme dostali ja aj svokor rovnaký darček- jednalo sa o krem na hemeroidy. ... Skoro ma trhlo ked som to rozbalil. Ale prakticke to je ked to potrebujete to sa musí nechať..

 

Pre man ako mladu manželku bola najotrasnejšie ked som dostala od svokry dederonovú zásteru. Zásteru nenosím a dederon neznášam. Neviem ani z ktoreho roku to bolo alebo bolo mi to teda uplen že nanič.

 

Zdravým celý tím DM! Môj najhorší darček som dostala už od exmanžela. Ako sprostá 19 ročná baba som si zobrala prvého chlapa. Myslela, že teda keď sex po svadbe, tak ten aj teda bude. Ale kdeeeežeee. Sexovalo sa len za účelom počatia - cca 5x. Keď sa po 2 1/2 roku  podarilo splodiť syna, so sexom bol koniec. Po ďalších 3 rokoch mojej nedobrovoľnej abstinencie a mojich protestov striedajúcich výbuchy hnevu, plaču, apatie som dostala na narodeniny ktoré mám tesne pred Vianocami, ten najhorší darček - vibrátor - viď príloha. Vzásade by to nebol tak zlý darček, keby ten vibrátor nemal dĺžku cca 27 cm a hrúbku cca 12 cm. V tom momente som nevedela, či mám plakať, alebo sa smiať. Nakoniec som ho nikdy nevybalený darovala švagrine, ktorá si ho na moje prekvapenie pochvaľovala. Najhoršie ale bolo zistenie, že môj ex má orientáciu 4% populácie.Keby som v tom momente mala ten vibrátor, strčím mu ho do riti. Ale medailu za blbosť a výdrž, by som dostať mala. Vydržala som s ním v manželstve 8 rokov.

 

Od ctiteľa na strednej škole som dostala nohavičky (veľmi negustiózneho materiálu) zrolované tak, aby vytvárali ružu. Dopĺňala ich už len umelá stonka a celofán. Pri odovzdaní a rozbalení som sa hanbila ako pes, pretože mi to daroval na chodbe, kde stálo bezmála 50 študentov a niekoľko učiteľov. Pre názornosť posielam prílohu.

 

Čauko Čauko,
ja som od svojho frajera raz dostala na vianoce liter polotucneho mlieka,granko a granko hrnček,čo asi v tom čase ku granku pribalovali,aby sa granka predalo viac.Pridal k tomu aj nejaký vtipný koment,našťastie si ho nepamätám.pre porovnanie....odo mňa dostal fasa snowpass hodinky.
Jaj,bývalý frajer ....som zabudla napísať,

 

 

Depilator! Od muza! Preboha ako niekto moze darovat zene depilator?! Ano to je ta divna vrcava vec co trha chlpy a sposobuje bolest. Naozaj bolest, nie len tak ze kus ta to stipne.. Takze muz ti daruje muciaci nastroj, ty sa nim umucis, slzy ti vyhrknu, utieras si sople z brady, nohy mas cele cervene, bolave a stipajuce este dva dni a on sa spyta ze ci vybral peknu farbu.. Nuz a potom sa cudujeme ze sa cez vianoce tolko chlasta!

 

Čau, môj najhorší, najškaredší, najnevhodnejší, najotrasnejší, najdebilnejší darček, ktorý som kedy dostal bol model bicykla. Najdebilnejšie na ňom bolo, že mal byť strašne funkčný. Mal reťaz, brzdy, odpruženú vidlicu a podobne. Ale ako mal byť strašne funkčný, tak bol strašné nefunkčný! Reťaz bola gumená, brzdy akési páčky, vidlica... pi_ovina! Vykašlal som sa na bicykel s gumenou reťazou a bezcharakterne som ho hodil do koša ešte v ten deň ako som ho dostal. A mojej sestre, čo mi ho dala, som naposledy kúpil, ako odplatu za jej zkur_ydarčekobicykel stolný hokej, ktorý som ja nedostal. A predtým hru FIFA, ktorú som nedostal. A teším sa na vianoce, kedy jej dám ZIPPO zapalovač. Už si pozerám triky na youtube. Tak charakteru zdar, už mi je lepšie, lebo som to zo seba dostal. A mám všetky darčeky, po ktorých túžim a to nemusím ani písať Ježiškovi.

 

Ružové posteľné prádlo Dvanásť princezien. Od babky. Fotku, vďaka bohu, nemám. Rituálne som ho spálila počas jednej krásnej noci ochutenej slivovicou.

 

reagujem na vasu vyzvu o nevhodny vianocny darcek. Ked som bol este na zakladke, rodicia mi darovali kopacky. A nie hocijake, ale prave, kozene Adidasy! Dodnes mi to nedava zmysel, pretoze futbalu nefandim, nikdy som ho nehral a ani sa o to nepokusal. Dodnes som ten dar nepochopil a sklamany som bol velmi :)

 

Ten batoh sa mi ani moc nepáči, chcela som sa len pochváliť najhorším darčekom.  Môj starší brat (36) mi minulý rok na vianoce úplne seriózne daroval šporkasku na mince so slovami "decká to dostávali v škôlke, ale chalani to nechceli". Mala som vtedy 22 rokov. Od neho som síce zvyknutá na všetko, keďže pri darčekoch sa riadi heslom "tento sprcháč od svokry sa mi nepáči, posuniem ho ďalej" ale toto bolo už moc.  Inak nie som materialistická sviňa.
Vivat Dailymale. =

 

Ahojte, Najohavnejsi darcek bol ten od mojho EX. Bola to vlastnorucne vyrobena stolova lampa.
Predpokladany pracovny postup:
Vezmete jeden borovicovy pen. Z toho spravite podstavec, na ktory nasrobujete dalsi borovicovy papek (bol z Malaciek, preto tolko borovice). Donho vyvrtate dieru na ziarovku. V miestnom obchode Vrablec vyzobronite od pani predavaciek tienidlo neurcitej kapucino/kaki farby. O elektroinstalaciu v lampicke sa postara tatko a voila darcek je hotovy. Tato obludnost sa este dodnes nachadza u nas na chate a "zdobi" nocny stolcek. Svietit nou nesvietime, nechceme riskovat dalsie masivne poziare na zahori.  NB: Frajer nebol z chranenych dielni, len chcel asi usetrit na benzin do feldi. Dufam, ze toto sa bude tazko topovat.

 

ani som nedocital a uz som ju videl pred ocami - cina [teniska] v ktorej bolo ukryte cinske [cinske] radio. to taka kokotina ze ani google mi obrazok toho nenasiel, doma som to zapatrosil skor ako to stihlo vyblednut a baterka vytiect. vlastne odvtedy neznasam brata, toto mi urcite naschval urobil

 

Tak ten uplne najstrasnejsi bola kazeta Biele Vianoce od Roba Kazika. A darovala mi ho vlastna matka. z cistej recesie.

 

pohar zavaranej rebarbory ...nechapte to zle, rebarboru mam rad... ale ako darcek!?!?!?

 

Raz sme spolu s brachom - ako spolocny darcek dostali od tatka dva kusy Lozisiek. s priemerom asi 20 cm 
https://skoda110r.wz.cz/lozisko2306.jpg

taketo cosi , ale vecsie. Pointa bola v tom, ze akurat v case vianoc ich kdesi nasiel, nik ich nepotreboval a tak ich doneisol ako zavazie na cinku. A tak nam ich dal pod stromcek.  O rok na to som mu daroval horcicu. Ale dijonsku !  z dalsich paradnych darcekov to bol hasiaci pristroj, ci bublifuk.