U Vila Rozborila sme zvyknutí už takmer na všetko. Videli sme ho ako v relácii Modré z neba, kde týždeň čo týždeň hľadá nove televízne dno, dotlačil chlapca čo sa pokúsil spáchať samovraždu k slzám, keď od neho chcel aby mu o tom porozprával. (Rada pre vysielanie a retransmisiu pred pár dňami za túto reláciu potvrdila Markíze pokutu za to, že program „nenáležitou formou zobrazil maloletého Dáriusa, ktorý bol vystavovaný psychickému utrpeniu“) Videli sme ho spievať (dokonca dva krát), čo tiež nebolo úplne ľahké stráviť:

 

No a pred mesiacom sme sa o neho báli, keď sme videli ako kvôli prepracovanosti (denno-denne nasadzovať svoje zdravie za pomoc iným nie je ľahké) skolaboval.

 

Ale to ešte stále nebolo všetko. Vilo pre nás má nové prekvapenia: časopisu STAR sa prednedávnom zveril, že ho “trápi zaparený zadok”.

 

Áno. Žoviálny Vilo sa v družnom rozhovore s redaktorkou rozhovoril o tom, že kedysi nosil polyesterové spodné prádlo, ktoré spôsobovalo, že sa mu zaparila riťka. Riešenie našla vraj až jeho partnerka -* začala mu kupovať bavlnené trenírky. Fakt Vilo? Potrebujeme toto vedieť?

 

V článku sa tiež zveril, že mnohí z moderátorov (nie moderátoriek, moderátorov!) televízie Markíza nosia tangáče a že v nich boli prítomní aj na dni otvorených detí a pobehovali v nich medzi tisícmi detských fanúšikov čo si prišli po podpis. Mňamky mňam.

 

A čo robí Vilo v súčasnosti? Najnovšie sa zasnúbil. Nie však so svojou niekoľkoročnou partnerkou, ale so štvorročnou Karinkou.

 

Tak všetko dobré Vilo! Držíme palce a veríme, že niekoľko ročný rozdiel nebude prekážkou vášmu vzťahu. Veď aj my ostatní budeme chcieť v šesťdesiatke chodiť s dvadsiatkou!

 

foto: markiza.sk