Milé oné.
Deti.

Chodím ako taký oný tým internetom už roky rokúce a stále objavujem nové a nové chujoviny. Pritom sa neustále pýtam a zamýšľam sa nad tým, ktoré balastné informácie globálny internet obsahuje najviac – teda,  lepšie povedané /START čítaj pozorne a pomaly/ akože že až akože až po po pokokot. /STOP/

No nie. Porno to rozhodne nie je, keďže péčka je síce asi najviac, ale nie je to balast. To snáď kurva uznáte. To je v prvom slede inštruktážna výuka, no a v druhom slede je to potešenie. Existuje aj tretí sled, a to je zotrvačnosť. A potom ešte jeden sled mi napadol, a  to je závisť, aké klobásy totí herci majú. V krátkosti. Keby nebolo péčka, nič nie je, a ani my by sme neboli. Bol by len prázdny svet a v strede toho sveta by sa nachádzal ten chuj, čo mi ráno nedal prednosť. Lebo chuji sa proste nerodia, ale tušíte správne, chuji sa vyskytujú. Síce keď tak o tom rozmýšľam, tak ten môj vymyslený svet by sa podobal asi tomu dnešnému, na ktorom je tiež chujov po milú Jarmilu.


No nič. Ukončím túto filozofickú úvahu tým, že nech robíš, čo robíš, chuji sú všade a ani zmena gravitačnej konštanty /čo by medzi nami povedané asi rozjebalo vesmír/ by tento fakt nezmenila. Hmmm. Usmievam sa pri predstave rozjebaného univerza, v ktorom ostali len chuji. Nech si to vyžerú debili. Ja ťa naučím nedávať prednosť a srať na SMER OFFky.


Takže čo nám to vlastne zasiera ten náš internet prázdnou vatou, vďaka ktorej ide technologický vývoj sieťových komponentov jak píla?

Áno, mierite správne. Sú to články o chudnutí. No schválne. Dal som do gugľa „ch“  a ako prvý odkaz mi doplnil:
           chlieb s maslom

To beriem – poctivé slovenské raňajkové jedlo – teda v prípade, že maslo je maslom a chlieb je voňavým chlebíkom a nie nejaká dopekaná tikokona.


Následne som dopísal „u“ , tak  - a je to tam, priatelia, ta šak kukajte čo vyšlo

chudnutie
chutné kytice
chuck norris
chuťovka
 

Tote kytice, tomu naozaj nerozumiem. To akože donesiete svojej milovanej trištvrtinke kyticu a ona sa na ňu vrhne a zožerie ju? Čo je zajac /bože čo to ja chuj píšem/?   Čo je krava? A nezbľuva sa z toho? A čo sa asi stane, keď jej nakášem durman obecný a štedrec ovisnutý? No nič, nejdem ďalej rozvíjať túto peknú a zaujímavú myšlienku. Chuck Norris, ten  je jasný, chuťovka je tiež sprostosť, ale chudnutie, chudnutie, decká moje tučnučké, tak tie máme na prvom mieste.

A to je vlastne aj dôvod, prečo píšem tento článok. Bude to úplne univerzálny článočíčok /mačence down/ o chudnutí a fajnej postave, aby som raz a navždy ukončil tieto trápne tikokony, čo čítam po internetoch na tému chudnutie.

Ono medzi nami povedané ani nie je veľmi o čom písať, keďže celá problematika chudnutia je tak akurát o dvoch jednoduchých pravidlách.

pravidlo číslo jeden
nežer jak swiňa

pravidlo číslo dva
hýb sa ty swiňa


Kombináciou týchto dvoch pravidiel si môžeš formovať svoju postavu, ako len chceš. Napríklad,  keď máš chuť vyzerať jak toten rakúsky americký herec Arnold, tak si treba pripraviť indivindi plán.


Pokiaľ si suchý jak trieska, tak plán bude asi takýto:
            budovanie hmoty
Akože nie nejakej stavebnej, nie že začnete požierať betón a tehly - to nie. Máme na mysli hmotu svalovo-tukovú.

krok číslo jeden
žer jak swiňa

krok číslo dva
nehýb sa

 

Keď sme už vyžrati ako to prasa, začneme premieňať hmotu na svaly

krok číslo tri
žer jak swiňa

krok číslo štyri
hýb sa

Hmota urobená - začíname rysovať

krok číslo päť
žer

krok číslo šesť
hýb sa na zdochnutie


No a keď už vyzeráme jak krabica od ruskej práčky, tak sa na to môžeme vysrať a pre zmenu si vybudujeme postavu pretekára. Takže sa znova vrátime k bodu jedna.

krok číslo jeden
žer jak swiňa

krok číslo dva
nehýb sa

K tomuto kroku môžeme pridať nočnú aktivitu, ktorá spočíva vo vyžieraní chladničky. Za týmto účelom odporúčam presťahovať chladničku k posteli, alebo zriadiť bivak v kuchyni. Keď nám už ako správnemu pretekárovi začne pretekať bruško cez gate, môžeme znova v kolobehu pokračovať od bodu tri.

Voalá, a kúzlo je dokončené.

Ešte by som pridal radu ohľadne stravy.

Pokiaľ teda chcete pribrať a budovať, určite nežerte papriku alebo kaleráb. Treba mäsko, vajíčka, tvaroh, vedierko tuku, oravskú slaninu, chlieb šmalec, cibuľa /od toho dochnú komáre, keď nebodaj prdnete/, škvarky, prípadne sa dosypať chémiou,  čo ja nemám rád. A aby som nezabudol. Pivo tvorí hlad. To len tak na okraj.