Ekonomická kríza zúri, prachy už nemá takmer nikto, človeku už nevyjde pomaly ani na dvojitú Double cross-ku, dokonca aj Boris Kollár začne o chvíľu pri súloži používať kondóm. A úplná katastrofa je, keď nemáme ani žiadne skilly, ktoré by ste ponúkli ako protislužbu za hmotné statky. Ešteže v tomto bola príroda spravodlivá a obdarila nás pohlavnými orgánmi, ktoré sa dajú dobre speňažiť. Prekvapivo ale, aj keď sme sa na ekonómii učili, že peniaze sú univerzálnym obeživom, za sex ľudia požadujú rôzne iné protihodnoty, niekedy pekne bizarné.

 

 

Súlož za vstupenky

 

Fandenie športu som nikdy príliš nechápal, takže ponúkať svoje telo za lístky na zápas nepochopím už vôbec a navyše je to zápas bejzbalový, čo snáď pochopím ešte menej ako vôbec. Ale taká Susan Finkelsteinová to asi vidí inak, preto si dala inzerát na craigslist (to je najznámejšia americká stránka určená na inzerciu), že za lístky na jej obľúbený tím Philadelphia Phillies urobí čokoľvek. If you know what I mean. Toho sa chytilo mravnostné oddelenie tamojšej polície, ktoré naozaj vyňuchalo ponuku sexuálneho styku a obvinila 43-ročnú Susan z prostitúcie. Proces sa ťahal dva roky, nakoniec túto bejzbalovú štetku prepustili. Ja len rozmýšľam, že čo za úchylákov zamestnávajú na tých mravnostných oddeleniach, keď zrejme základnou podmienkou úspešného mravnostného policajta je vidieť všade sex a ešte si ho aj pravidelne pýtať (viď nižšie).

 

A tiež na craigsliste sa objavil podobný inzerát, akurát išlo o lístky na iné podujatie. Študentka zoológie ponúkala honitbu za lístky do ZOO, aby videla pandu. A to preto, že naozaj, naozaj, naozaj miluje pandy. A nie je psycho. A navyše vraj, ak ste dostatočne „cute“, môžete dostať aj fajku. Oceňujem inak pregnantnosť v texte inzerátu „I will (I can't believe I am saying this) give you a hand job, with my hands.“ Veď si predstavte tú trápnu situáciu, keby vám ho chcela vyhoniť nie svojou, ale rukou niekoho iného.

 

 

Jesť treba

 

Asi sa aj vám stalo, keď ste tak na Námestí SNP o druhej v noci pojedali chladnúcu pizzu od Albánca vedľa Adidasu, že vás oslovila pochybná existencia vzhľadom pripomínajúca niečo medzi Ivou Bittovou, Pinou Fantozziovou a odfarbeným orangutanom, či jej nekúpite kebab. Áno, je to trochu nepríjemné a  hlavne celkom ťažké odolať očnému kontaktu s touto hračkou prírody a nedať sa s ňou v opitosti do reči, na druhej strane, je to známka toho, že už sme svetoví. Lebo v USA sa tiež šlape napríklad za:

 

- krabicu chipsov

Ako v Oklahome, keď mravnostný policajt zastavil podozrivé auto (znovu sa musím zamýšľať nad tým, ako sa určuje z mravnostného pohľadu podozrivosť vozidla) a prichytil 36-ročnú rozhoďnožku s otrasným menom Lahuma Sue Smith (nomen omen, je šeredná jak pondelkové ráno) ako sa chystá na vec so zákazníkom. Ten neskôr vypovedal, že nemal peniaze, no nakoniec sa mu podarilo vyhendlovať sex za veľkú škatuľu chipsov Lay’s, ktorú viezol v aute.

 

- dva cheeseburgery

Keby ste nevedeli, tak keď mravnostný policajt v prestrojení ukecá niekoho za sex na prachy, tak vinný je ten, čo sa nechá ukecať. Dobré, nie? No ale nie to som chcel. Istý fízel z Floridy je taký skiller, že ukecal ženskú na sex za 2 cheeseburgery, dokopy za 2,75 dolára. Ale zase nie úplný skiller, lebo šľapka (mimochodom, 47-ročná praženica) si vypýtala ďalších 60 dolcov „sprepitné“, tesne predtým než išli na vec a menej tesne predtým, než ju zabásol.

 

 

Ale prachy sú furt prachy...

 

Príbeh ako z rozprávky zažil David Choe, bývalý graffiti umelec, ktorý sa zo dňa na deň stal milionárom, keď na burze vložil prachy do akcií istej sociálnej siete. David Choe je ale realista, takže namiesto toho, aby si hneď kúpil dve Bugatti Veyron, aby s jedným mohol nabúrať do druhého len preto, aby si mohol kúpiť ďalšie dve, povzdychol si, že ho asi teraz bude otravovať (pardon, zaujímať sa oňho) oveľa viac ľudí. A mal pravdu. Už veľmi skoro mu napísala ženská, ktorú nevidel 5 rokov, aby mu ponúkla každodenný orálny sex až do konca života, a to len za dva milióny dolárov. David si povedal akurát WTF? a čo bolo ďalej už nevieme. Ale je to podľa mňa celé nedomyslené – ak by jej dal dva mega hneď, hrozilo by, že sa už neukáže a ak by platil osobitne za každú fajku (povedzme, že bude David žiť ešte 40 rokov, to máme 14 600 fajok /prestupné roky som nerátal/), tak to máme nejakých 136 dolárov denne, t.j. nejakých 4 000 dolárov mesačne, čo nie je nejaké terno. Ale to zo mňa asi hovorí tá vlastnosť, ktorú dotyčná nemá natoľko vyvinutú. Teraz nemyslím schopnosť počítať, ale sebaúctu.

 

Ale táto bič aspoň chcela reálne peniaze, na rozdiel od vášnivej hráčky World of Warcraft, ktorá bola ochotná rozťahovať nohy kvôli 5000 virtuálnym zlaťákom, aby si mohla kúpiť do hry draka ako dopravný prostriedok. Pritom jej bolo jedno, či jej draka z núl a jednotiek kúpi žena alebo muž, no chcela najprv vidieť fotku. Má predsa nejakú úroveň!

 

 

Záver

 

Na záver zaujímavý paradox – zatiaľ čo normálne ženy zo seba spravia sexom za prachy pobehlice, profesionálna pobehlica môže byť zároveň veľmi láskavým človekom. Ako napríklad chilská prostitútka Maria Carolina, ktorá vydražila svoju spoločnosť na 27 hodín za 4 000 dolárov len preto, aby tieto peniaze následne použila na podporu chudobných a postihnutých detí v rámci charitatívnej akcie „Teleton“. Prostitúcia je totiž v Chille celkom legálna a ako sa vyjadrila Maria, pôvod peňazí, ktoré dávajú na charitu ostatní, je často oveľa pochybnejšieho charakteru, než akým ich získala ona, preto nechápe mediálny záujem, ktorý tým vyvolala. Organizátor charitatívnej akcie sa navyše zachoval ako správny pseudomoralistický pokrytecký pablb, keď sa vyjadril, že nebude podporovať takéto nemorálne aktivity, ale peniaze si nechal. Prostitútka vs. Filantrop 1 : 0.

 

Sexistická vsuvka: ako je vidno z článku, a nielen z neho, väčšinou so svojimi pohlavnými orgánmi licitujú ženy. Zaujímalo by ma, či by sa svet zmenil k horšiemu alebo k lepšiemu, keby sa chlapom na istý čas vyplo libido a vagína by prestala byť obchodnou komoditou. Pokojne sa vyjadrite v diskusii.

 

viac tu.

 

pic via