Prinášame vám ďaľší článok od nášho najmladšieho redaktora - 12 ročného blogera
Fifa (ktorého pre jeho radostnú úprimnosť čaká buď obrovská kariéra, alebo basa).
Fifo sa na týchto miestach s vami bude nepravidelne (podľa toho ako mama dovolí
a ako bude stíhať s domácimi úlohami) deliť o svoj pohľad na problémy dnešného
sveta. Všetky Fifove príspevky uvádzame v pôvodnom znení a bez úprav.

 

Prima B je názov triedy, ktorá sa na pár pekných aj nepekných chvíľ stala mojim druhým domovom. Prežil som tu stres, radosť, stres... a stres.

 

Kašlať však na tieto formality, porozprávam vám o temnej a občas aj úchylnej strane mince, teda triedy (furt len na tie prachy myslím).

 

Tipujem že keď by ste si mali vybrať medzi temnou a úchylnou, vybrali by ste si tú druhú. Preto aj ňou začnem.

 

Jedného krásneho, určite pochmúrneho školského dňa, som mal to šťastie a bol som chorý. Bol to ten týždeň, kedy som stvoril svoj prvý článok, Úchiláčťinu. Samozrejme, volám s kamošmi, čo ako v škole, či baby boli milé alebo či boli chlapci zase označený ako úchyláci, idioti, debili alebo ako iné humanoidné tvory. Samozrejme, môj kámoš sa mi pochválil, že chytil našu spolužiačku za riť. Kokos keď nie som v škole, usporadúvajú sa tam svingers párty, gangbang a podobné veci.  Svet neni fér.

 

Najzvrátenejšia a najúchylnejšie perverzná je však škola v prírode, ktorú poznáme aj pod skratkou ŠvP (používané aj ako šuk v prírode, škola v prde, niekedy dokonca aj šuk v podprde). Obdobie školy v prírode je obľubované hlavne uchylákmi, ktorý kukajú do babských kúpeľní a podobne.

 

Ukončím to našim obľúbeným triednym prípitkom:

 

Pracujte ako keby ste za to nechceli peniaze, milujte ako keby ste nikdy necítili bolesť a trtkajte ako keby sa to natáčalo!

 

Na zdravie.