Teraz už všetko chápem. Nedávno nám Niekto vysvetlil, že ľuďom jebe a tvrdil, že to je aj tým, že máme priveľa voľného času na našu jebnutosť a na pozorovanie jebnutých okolo seba. Ako kultivovaný diskutér by som mal povedať, že je to jeho názor, a ja mu ho neberiem. Situácia je ale natoľko vážna, že len musím skonštatovať, že možno na tom je kúsok pravdy, ale realita nie je tak naivne jednoduchá. Klbko vreteníc sme si vychovali na prsiach, blúdili v najväčšej tme rovno pod dvestowattovou žiarovkou, medové motúzy nám jaštery z pekiel ťahali popod čuchový orgán. Viem, že DM je plné hrdinských investigatívnych autorov so špeciálnym výcvikom, ktorí s krvácajúcimi očami čítajú ženské lajfstajlové časopisy a diskusie na Topkách a v Pravde, len aby nás ostatných ochránili pred nástrahami tohto sveta, denno-denne si ničia posledné neuróny počúvaním noviniek zo slovenskej hudobnej scény, aby sme my, netrénovaní, neurobili neuvážený klik a neodjebalo nám hlavy. A čo som ja urobil pre lepšie spoznanie najhlbších bažín internetu? Z mojich samožerských článkov o pobehovaní v tatranskej doline chlieb nezlacnie. Nadišiel čas splatiť dlh ľuďom, ktorí nasadzujú životy, aby sme sa my mohli mať lepšie a tiež prispieť svojou troškou.

 

Tak si už poďme konečne povedať, prečo že to ľuďom tak jebe. Je to jednoduché. Za všetko zlo na svete (a teda aj jebnutosť) môže prenatálny ultrazvuk, aspoň teda podľa vnimavehotehotenstva.sk. Asi ste doteraz netušili, že každá vaša bunka obsahuje svätyňu živej hmoty - vlnový genóm. A že DNA dokáže vydávať rôzne zvuky. Ja to už teraz viem, a tak sa už nenechám oklamať svojimi nedokonalými zmyslami a keď najbližšie budem mať pocit, že ma o tretej ráno zobudila intelektuálna debata miestnych lovcov a zberačov pod našimi oknami, budem vedieť, že to len DNA z mojich mŕtvych kožných buniek nadáva, že som si zas zobral celú perinu pre seba. No a ultrazvuk úplne potlačuje rôznorodosť verbálneho prejavu DNA a tá už vydáva len jeden tón. „Ultrazvuk ublížil molekulám DNA a ony si to zapamätali. Molekuly DNA zažili silný šok, po ktorom sa dlho spamätávali a nakoniec vytvorili vlnový fantóm bolesti a strachu, ktorý zostal na mieste pre nich strašného experimentu. Pod vplyvom tohto fantómu aj druhé, nové molekuly DNA prežili podobný šok, ktorý na nich zanechal rovnaké následky.“ Slovami vnimavejtehotnej, je to akoby ste počítaču zadávali rôzne úlohy a na všetky dostávali rovnakú odpoveď. Slovami mojimi, ako by ste sa rozprávali s konšpirátorom. Na toto všetko prišli ruskí vedci, ktorí síce nie sú vedci a všetci sa im posmievajú, ale veď vieme, že farmaloby sa nezastaví pred ničím. Títo vedci vždy odmietali robiť pokusy s ľudskou DNA, ale škody už boli napáchané a obnoviť genofond ľudstva nebude jednoduché. Ak by som veril, že DNA vydáva zvuky, tak by som si aj ja kurva rozmyslel, či s ňou budem robiť pokusy. Predstavte si DNA identifikáciu magora, čo znásilní a zabije dieťa. Určite by som to déenáčko nemal chuť počúvať. Páni vedci samozrejme zabudli (alebo nemali čo zabudnúť), že množstvo život zachraňujúcich terapií, vrátane inzulínovej, je možných len vďaka produkcii ľudských proteínov v baktériách a kvasinkách. Samozrejme po tom, čo sa do nich vloží kus ponížením kričiacej ľudskej DNA, obklopenej fantómom bolesti a strachu.

 

Ultrazvuk môže za autizmus (už to nie je očkovanie) a vrodené chyby. Predstavujem si to tak, že podľa toho, koľkokrát bola matka na ultrazvuku, od toho sa bude odvíjať stupeň poškodenia. Takže pozor, nemusí sa narodiť práve Rain Man. Pokojne to môže byť sebecký hajzel, parkujúci cez dve miesta pre vozíčkarov. Poviete si, že je jebnutý. Nie je. Alebo asi je, ale nemôže za to. Jeho DNA jednoducho piští v jednom tóne, fantóm strachu a bolesti sa vznáša nad jeho vlnovým genómom. A to všetko preto, že jeho manka chcela vedieť, či mu má kúpiť ružové alebo modré dupačky. Našťastie nám vnimavatehotna.sk povie, ako sa proti tomu brániť. Nechoďte na ultrazvuk. Ona pri svojom prvom dieťati bola dvakrát a bohužiaľ to už späť nedá. Pri druhom bola raz na päť sekúnd mesiac pred narodením, a hneď išla radšej objímať päťstoročné duby. A všetko je OK, lebo u nej to vyšlo. Takže milé dailymatky, ak vaše deti neposlúchajú, myslia len na seba, pozorujete u nich sklony k agresivite a znížený intelekt a ich DNA len zúfalo piští jedným tónom namiesto vyhrávania Svätenia jari, môžete si za to samy. Polihovať pod ultrazvukom, na to by vás bolo, ale lesy sú plné nikdy neobjatých stromov.