Rok 2013 nás tu otravuje už vyše mesiaca a zatiaľ sme neuverejnili kruciálnu súčasť každého dobrého lajfstajlového webmagu, a to horoskop na celý rok dopredu. Najvyšší čas to napraviť, takže bez dlhých rečí sa pozrime na to, čo nás tento rok čaká a neminie. Btw. neviete prečo každý horoskop začína baranom? Srať na systém, ja začnem býkom!

 

Býk (20.04. – 20.05.)

Najnudnejšie znamenie horoskopu môže jasať, pretože Býci budú mať tento rok konečne sex. Bude to síce iba raz, niekedy v lete, nebudete si z toho veľa pamätať, lebo budete ako vždy na kovošrot, ale hééj, bude sex! Háj fájv!

 

 

Blíženci (21.05. – 20.06.)

Po uplynulých turbulentných rokoch nastane v citovej oblasti vítaná stabilita a upokojenie, to znamená, že v roku 2013 sa fatálne zamilujete iba štrnásťkrát a na šuk na jednu noc sa necháte ukecať iba každý tretí piatok. Dokonca  je možný aj sobáš, jeden v skorých jesenných mesiacoch a druhý pred Vianocami.

 

 

Rak (21.07. – 22.07.)

Vaša cesta za sebapoznaním sa tento rok naplní, keď zistíte, že svojím neustálym fňukaním, hundraním, sebaľútosťou a melanchóliou idete na nervy úplne všetkým. Bohužiaľ toto zistenie z vás urobí ešte otravnejšie precitlivené hysterické bukvice, takže druhú polovicu roka strávite v tichu a samote.

 

 

Lev (23.07. – 23.08.)

Kráľovi zvierat bude dopriate veľa cestovať, najmä ráno do roboty a poobede z roboty, dokonca je výhľad aj na cesty exotickejšieho typu, keď váš zamestnávateľ zavedie nočné zmeny. Vďaka vašej vlezdoprdelnosti, ktorú si mýlite s charizmou, sa črtajú úspechy aj v pracovnej oblasti, kde je pravdepodobná možnosť povýšenia, čo môže viesť k ešte častejšiemu cestovaniu.

 

 

Panna (23.08. – 22.09.)

Panny a panici zažijú v tomto roku intenzívny spoločenský kontakt. Nie sú dokonca vylúčené styky so známymi a populárnymi osobnosťami. Napríklad 17. apríla o 11:38 stretnete v Eurovei na eskalátore z food-courtu Celeste Buckingham. Keďže ale vôbec neviete, ako Celestína vyzerá, je vám táto informácia úplne na hovno.

 

 

Váhy (23.09. – 22.10.)

Váhanie a nerozhodnosť vás sprevádza celý život, a nie inak tomu bude aj v roku 2013. Alebo nebude? Možno neváhate, možno len pochybujete. Veď kedysi ste kdesi čítali, že pochybnosti sú známkou inteligencie. Ako to presne bolo? Že inteligencia nie je schopnosť vedieť všetko, ale spochybňovať aj to málo, čo vieme? Alebo to bolo trochu inak? Niekde tam niekto určite o niečom pochyboval... V každom prípade, áno, aj tento rok budete veľmi inteligentní a hĺbaví. Len preboha, nerozprávajte vtipy! Radšej nerozprávajte nič.

 

 

Škorpión (23.10. – 21.11.)

Vaša povesť manipulatívnych a podrazáckych kuriev sa začiatkom roka mierne naštrbí, keď zistíte, že vašim falošným slzám a hraným emóciám už vôbec nikto neverí. Nezúfajte však, v tomto smere praje rok 2013 kreativite a najneskôr do jesene prídete na veľa nových taktík a ťahov, ako dosiahnuť, čo chcete a aby všetci tancovali ako vy budete pišťať.

 

 

Strelec (22.11. – 21.12.)

Rok s magickou trinástkou na konci bude pre vás obdobím spirituality a duchovna. Vaša schopnosť autosugescie dosiahne nové méty, sčasti vďaka tomu, že uveríte každej chobotine, no najmä preto, že v tomto období budete mať ešte viac ako obvykle pocit, že vás každý má rád a obdivuje. V skutočnosti už všetci rezignovali na to, aby vás kritizovali, pretože ste vzťahovační egomaniaci, ktorí sa urazia pre každú kravinu.

 

 

Kozorožec (22.12. – 19.01.)

Toto znamenie je určite fiktívne, lebo ja som žiadneho živého ceckorožca ešte nikdy nestretol. Takže čítať toto nikto nebude, preto je úplne jedno, čo sem napíšem. Moji rodičia chcú počítač s internetmi. Akože tak raz za štvrť roka im to bude asi užitočné, keď bude mama chcieť poslať kolegyniam do roboty fotky mačiek, ako sa liepajú na vianočný stromček, ale na ten telefonický support, že ako sa dáva fotka do mailu sa už teraz teším. FML!

 

 

Vodnár (20.01. – 18.02.)

Ako najväčší psychopati z celého zvieratníka v roku 2013 konečne pochopíte, že nie každého baví stále sa rozprávať o utrpení a bolesti a budete sa snažiť začať viesť normálnu zdvorilostnú konverzáciu. Rýchlo však zistíte, že vám to vôbec nejde a cítite sa ako Russell Crowe v Beautiful Mind, preto je pre Vodnárov druhá časť roka vhodná na sebazdokonaľovanie sa, samoštúdium, prípadne intenzívnu pravidelnú masturbáciu.

 

 

Ryby (19.02. – 20.03.)

Je jedno, čo vás v tomto roku čaká, hocičo sem napíšem, dostanete z toho neznesiteľnú depresiu alebo čo za sračky to furt máte. Keby ste neboli také zbabelé pussies, už dávno urobíte svetu láskavosť a odbachnete sa. Na čo je mimochodom rok 2013 mimoriadne vhodný, lebo Jupiter je v ascendente a Venuša je voči nemu v opozícii. Alebo také niečo. Ale to je jedno, aj tak to nespravíte. A práve ste sa rozrevali, že?

 

 

Baran (21.03. – 19.04.)

Začiatkom tohto roka vás konečne osvieti a zistíte, že naozaj nemusíte mať vždy pravdu. Škoda len, že na to prídete až vďaka zlomenému nosu a kúskom skla zapichnutým v rohovke. Počas zvyšku roka si ale dávajte pozor na zdravie, najmä v oblasti tváre a očí.

 

 

pic via