Tento návod je použiteľný aj na dievčatá z mesta pri zohľadnení regionálnych a personálnych špecifík obete.

 


Asi už každý videl živé dedinské dievča. Ak ešte nie, tak si to zatiaľ neuvedomil. Mnohé mestské pipinky začínali ako dievčatá z dediny a len húževnatou prácou sa im podarilo vypracovať sa do stavu ozajstnej mestskej pipinky. Tak dokonale sa vedia prispôsobiť, že sú niekedy na nerozoznanie od rodených mestských pipiniek. Ale poďme najskôr radšej skúmať dedinské dievčatá a ženy v ich prirodzenom prostredí, čiže na dedine.


chlapec3 004


do 20 rokov


Spodnú hranicu je ťažko určiť, lebo od 13 do 20 rokov vyzerajú skoro rovnako, rovnako sa obliekajú, rovnako nadávajú a letia na rovnakých chalanov. Grupujú sa do neformálnych spolkov, ktoré sa chichúňajú a nikto okrem člena spolku nevie, na čom. Niekedy ani členovia spolku, ale keď dakto začne chichúňať, tak sa patrí pridať. Letia na chalanov, ktorí vedia dačo ponúknuť. Čiže na syna krčmára, ktorý zabezpečí zadara drink pre celý spolok a zato si sem tam môže daktorú pretiahnuť. Alebo syna predsedu JRD resp. miestneho veľkopodnikateľa, ktorý vlastní miestnu samošku. Alebo len tak na drsných svaláčov, čo majú svalovú hmotu aj v hlave. A keď je niekto aj sympaťák, tak má aj pridanú hodnotu a treba s ním mať čím skôr dieťa, aby si ho udržali. Taký kapitán miestneho futbalového mužstva, ako alfasamec, má tiež o baby stále postarané. Ja som bol mimo potenciálnych obetí, nakoľko som nebol ani sympaťák, ani alfasamec a nemal som ani auto ani šopu. Moja spoločenská hodnota narástla až ku koncu výšky, keď si mysleli, že predsa možno zo mňa dačo bude. Keďže nemali poňatia, čo znamená Ekonomická univerzita a čím budem (v ich očiach existoval len lekár, zubár a zverolekár, čo vie dačo aj zarobiť), tak som hovorieval, že budem daňovým kontrolórom.


Ak chcete stretnúť takéto dievčatá, tak poďte na dedinskú diskotéku, kde v malej zafajčenej miestnosti duní aktuálny hit, ktorý miestny samozvaný dídžej púšťa z notebooku a pár pipiniek sa vlní v rytme. Ak ide slaďák, tak sú zavesené na potenciálne obete. Šancu máte, len ak ste fakt sympaťák alebo prídete minimálne na novej alfe a aspoň polovica dediny vás vidí, počuje a nadáva na vás pre hluk, čo robíte (pravdaže aj v alfe musí dunieť najnovší hit).


Ak dedinskú pipinku zbadáte na mestskej diskotéke, platí vyššie spomenuté – ak nie si sympatický zámožný alfasamec, ani sa neráč priblížiť.  Lebo tieto dievčence majú bohaté skúsenosti v ponižovaní a vedia to robiť s efektom, na ktorý nezabudne celá diskotéka a šance že si zasuniete v danom meste, na pár rokov klesnú na úroveň konvergujúcu nule.


chlapec3 003


od 20 do 30 rokov


Tých desať rokov je dosť dlhé obdobie a niektoré baby sa za ten čas stihnú aj vydať, porodiť 2-3 deti, rozviesť, zase vydať, porodiť a zase sa rozviesť a už mať ďalšieho potencionálneho. Z miestnych sympaťákov sa stanú miestni playboyi a baby v chichotavom spolku, ktoré sa zatiaľ nevydali sa snažia otehotnieť aspoň s niekým - veď ak má 22 a je slobodná, tak je to stará dievka. Tie nechajte na pokoji.  Pre istotu.  Ľahko ich spoznáte - napr. keď sa objaví nová tvár v dedine, tak sa na neho vrhnú ako na údené...


Manželky miestnych futbalistov sú už počestné matky 2-3 detí, manžel je už alkoholik, čo sa minimálne po každom zápase ožerie ako sviňa a keď sa neožral na mol a doplazil domov v štýle orangutana, tak pretiahne svoju manželku a stále sa to vydarí (veď treba vedieť strieľať góly) a míňajú viac na potraty ako na kultúru (stačí si predplatiť internet a dajaké porno sa už stiahne, veď aj to je kinematografia).


Baby, ktoré sme nespomínali ako nástročné, lebo boli také škaredé a mali z toho komplexy, že sa radšej neukazovali, tie skončia výšku a začínajú život.  Aj dajaká inteligencia sa na nich nalepila a možno aj sebavedomie narástlo. Na dedinu sa rovno vysrali, lebo tu nemali žiadne kamošky.  Majú rady spoločnosť a rady cestujú. Niektoré vycestujú do zahraničia a vrátia sa s počernejším bábätkom (že vraj od lekára, ale v skutočnosti od tureckého spolubývajúceho, čo spolu umývali riad). Tie tiež nechajte na pokoji - zúfalo potrebujú živiteľa rodiny, nakoľko ťažko zarobené peniažky odišli na nový byt (veď je emancipovaná, ale v skutočnosti ju rodičia vyhodili z domu).


Ešte tu máme jeden typ tzv. karieristky, ktorú je ťažko dostať, lebo od rána do noci čumí na monitor a myslí si, že tým dačo dokáže (len nevieme komu).  Peniaze naviac za odvedenú prácu nedostane a ostatní ju považujú za šprta. Ale možno aj motyka vystrelí a budete s ňou (nad)pracovať vyše pol roka, sem tam sa na seba priateľsky usmejete, donesiete jej večeru z miestnej čínskej vývarovne a podobne, tak možno ju po romantickej večeri tam na písacom stole hneď aj... no oné.  Len pozor, lebo bizniscentrá sú presklené a nejaký šprt z vedľajšej budovy vás môže natočiť na mobil a pri najbližšom hľadaní amatérskeho porna, narazíte akurát tak na seba.


chlapec3 002


od 30 do 40


Tu je výber ešte rozmanitejší. Buď sú to pracujúce ženy s deťmi, na ktoré keď vhodne zamierite, tak môžete mať aj zásah. Len pozor, nemusia byť rozvedené a manžel (bývalý svalovec) môže byť drsňák doteraz a keďže IQ mu na rozdiel od parohov za posledných 10-15 rokov nenarástlo, tak môžete dostať kľudne nakladačku. Trošku menej nebezpečné sú rozvedené, ale keď majú syna po otcovi, tak sa na vás nebude pozerať ako na milovaného otca, ba možno (isto) Vás bonzne otcovi a výsledok je popísaný vyššie.


Potom tu máme pipinky zaseknuté v minulosti. Maľujú sa ako nástničky, aby vyzerali na dvadsať. Obliekajú sa tiež tak, len sa ledva vedia napratať do sukničky (trištvrtina zadku vyčnieva). Jedia zdravo – samé semienka, biely jogurt, aloe nápoj alebo nesýtená minerálka, chodia do fitka, na zumbu a na masáže, aby mali v zdravom tele zdravý vzduch.  Keď ich stretnete, podarí sa vám ich očariť a nemajú žiadneho vyživovateľa, tak možno zabodujete.


Niektoré si uvedomia, že niekedy niečo aj vedeli a maturita stačí len na čašníčku, ale pomaly už ani na to nebudú mať telo, tak sa prihlásia na vysokú školu. Nie na náročnú, takú primerané (veku aj inteligencii) – sociálna práca (veď celý život pomáhala s otcom alkoholikom), masmediálna komunikácia (veď videla všetky diely Šeherezády a Santy Esmeraldy) alebo politológia (to nevie čo je, ale že vraj je to ľahké).


A nakoniec tu máme slobodné karieristky, ktoré cítia, že im tikajú biologické hodiny a za každú cenu si chcú nájsť vhodného oplodňovateľa. Možno ešte veria v romantickú lásku, čiže treba na ne jemne a s citom. Aj keď v práci sú sebavedomé, v iných oblastiach života sú nepoučiteľne naivné a mnohé zostávajú ako slobodné mamičky, ktoré aj v ďalšom desaťročí hľadajú vhodného milujúceho tvora (lebo nevládzu budovať kariéru a vychovávať dieťa naraz).


chlapec3 001


od 40 do 50


Ak si trúfnete na vyššie vekové kategórie, je to vaša vec. Len s dovolením jedno upozornenie - mnohé sú už staré mamy. Ich manžel (ex-samec ktorý oplodňoval manželku na mesačnej báze) stihol dodnes prepiť všetky svoje peniaze (aj obchod, čo zdedil po rodičoch), dlhy zanechal ako notorický gambler a je z neho impotent. A je mu jedno, ak náhodou dakto obrába jeho manželku, aspoň on nemusí (keďže mu už nechutí). Voľakedy štíhle baby majú na sebe za každý rok kilo a za každé dieťa ďalšie tri. Čiže s nadváhou 20-30 kíl im padne dobre každé láskanie.
Veď v poslednej dobe mali namiesto sexu iba bielu erotiku (nočné vyžieranie chladničky).


Čo sa týka kariéristiek v tomto veku, tie prišli na chuť sexu a sú najnebezpečnejšie, keď nemajú stabilného partnera, lebo dlho nevydržia bez chlapa a berú každého, kto sa im prihovorí. Možno na začiatku štyridsiatky sa ešte podujmú na dieťa od aktuálneho spolubývajúceho, ale na rodičovské združenia už budú chodiť ako dôchodkyne. Pritom z celej skupiny štyridsaťníčiek, tieto  vyzerajú asi najlepšie.


Vyššie vekové kategórie už radšej opisovať nebudem. Keby mal s nimi niekto nejaké skúsenosti, nech sem napíše.


PS: Keby ma náhodou niekto v diskusii obvinil, že viem o ženách veľký prd - no a čo?



pics via ebaumsworld.com