Poďme na to

 

Ak by som sa odhodlal k výskumu, ktorým by som zisťoval spokojnosť jednotlivých respondentov s ich prvým sexuálnym zážitkom, v bode a) Aký ste mali pocit po tom; by bola škála s možnosťami:

 

  1. Kiež by sa to nikdy nestalo
  2. Je mi to ľúto, naozaj som sa snažil
  3. Neviem, nepamätám sa
  4. Ešte tri dni po tom ma bolel zadok
  5. Uja Kamila som už nikdy viac nevidel

 

Všetkým čitateľom sa za pripomenutie onoho životného okamihu, na ktorý veľmi neradi spomínajú, ospravedlňujem. Dievčatá, ozaj nemôžete za to, že sa v tej chvíli nahromadil vzduch v jednej z telesných dutín a váš partner si ťahavé staccato vysvetlil nesprávne. A chlapci, nie všetci, ale, úprimne, mnohí. Netrápte sa tým, že biele slipy sa v šteklivom okamihu odhaľovania neukázali v tom pravom svetle, ale naopak, vykázali úzky pás hnedého hygienického nedostatku. Zabudnite na to. Nikto vás súdiť nebude. Bazinga!

 

Našťastie máme dobu, v ktorej prevláda mylný názor, že komunikácia vo vzťahoch je veľmi dôležitá. Komunikácia je hrobárom každého vzťahu, to vie predsa každý, ale naivita nie je na mieste. Všetko sa raz skončí, takže neplačme nad rozliatym mliekom a radšej sa pokúsme zlízať z dlážky smotanu, kým je čo lízať.

 

Doba neobmedzených komunikačných možností je živnou pôdou pre všetky faux pas. Existujú dokonca semináre a prednášky, na ktorých vás odborníci naučia správne komunikovať v akýchkoľvek situáciách.

 

A verte či nie, jeden ľudský pár si všetky rady o komunikácii vzal príliš k srdcu a skôr, než si vzájomne odovzdali telesné tekutiny, porozprávali sa. Ó bože, počujem myšlienky mnohých z vás a pripájam sa, Jéžiši Kriste!

 

V rámci filozofie liberalizmu sa dohodli na zozname. Keďže ich láskou nemôže nič otriasť, dôverujú si a sú ochotní obetovať jeden druhému čokoľvek, dohodli sa, že ich prvé milostné splynutie bude zapísané vo veľkej knihe novodobej lásky a jeden druhému v posteli vyhovie úplne vo všetkom. Ó bože, registrujem opäť.

 

Obaja z páru spísali zoznam všetkých predstáv, akýsi scenár, ktorý by radi pretavili v realitu a potom si zoznamy vymenili.

 

 

On


V rámci predohry budem stáť na balkóne celkom nahý a budem sa dráždiť pohľadom na teba, dráždiacu sa. V momentoch, približujúcich sa vrcholu, budem vkladať úd medzi dvere a zárubňu balkóna. Dvere budem jemne privierať. Zatiaľčo ja budem stále na balkóne, môj privieraný penis bude v izbe, vťahovaný tlakom vysávačovej rúry, ktorú budeš držať prsiami. Po predohre zavolám suseda, s ktorým si roly na balkóne vymeníme. Rúru od vysávača budem držať ja.
Sledovaná ukájajúcim sa susedom, sprevádzaný tlmenými nárazmi balkónových dverí o jeho mľandravý úd, absolvuješ diablovo koleso. (Diablovo koleso – kunda, huba, riť; dve opakovania)
Potom pôjdeš na balkón a z plného hrdla zakričíš: „Tečiem ako stará práčka!“ Sused odíde neuspokojený domov. Jeho trenky si ponecháme ako trofej. Vrátiš sa z balkóna.
Nasledovať bude neúplná cuketová šesťdesiatdeviatka. Stočíš sa do klbka, budeš sa pokúšať o individuálny cunilingus, kým si ja napchám cuketu do konečníka. Takto zotrváme dobrých pätnásť minút. V tejto chvíli ma začneš oslovovať „ujo“.
Kľaknem si na zem a ty sa ma opýtaš: „Ujo, a nebude vás to bolieť?“ Ja odpoviem: „Bude,“ a cuetu trčiacu z konečníka mi vkopneš celú dnu. Potom sa ju budeš pokúšať dobrú polhodinu vybrať.
Na záver, keď sa ti podarí cuketu vyloviť, pripravíš nám z nej chutný obed, na ktorý pozveme suseda. Sused pozvanie slušne odmietne.

 

 

Ona


Po koncerte Vangelisa, počas ktorého ti budem celý čas sedieť na pleciach, ma pozveš na večeru do luxusnej reštaurácie, kde bude hrať živá harfa. Ako predkrm si dáme paté z labutej pečienky, pretože labuť je symbolom celoživotnej lásky. Na stole v tvare srdca budú dve karmínovočervené sviece. Vrchný príde s fľašou sektu, zaželá nám večnú lásku a predvedie sabráž. Vyznáš mi lásku.
Po večeri sa pôjdeme prejsť nočnou Viedňou na koči. Pred dómom svätého Štefana pre mňa kúpiš od chudobného dievčaťa kyticu bielych ruží a pôjdeme na hotelovú izbu.
V náručí ma vezmeš do súkromnej jacuzzi hotela Ambassador. Hladina bude posiata lotosovými kvetmi. Opatrne ma posadíš do kúpeľa a v sprievode jemných bubliniek sa budeme objímať. Neskôr sa začneme bozkávať. Bude to krásne.
Po romantickej predohre v teplej vode ma v náručí, neustále bozkávajúc, odnesieš do izby. Izbou sa budú niesť tóny platne sláčikového kvarteta, jemné a sentimentálne. Položíš ma na zem, aby som bosými nohami mohla prejsť po levanduľou posiatom koberci až k posteli, obklopenej stovkami sviečok. Ležérne si ľahnem na saténovú plachtu postele a ty ma začneš nežne bozkávať. Opatrne ma vyzlečieš a nežne vnikneš do mojej jaskynky. Zažijeme neopakovateľný orgazmus a ja sa rozplačem. Budeš ma chlácholiť. Pred tým, než zaspíme v ľúbeznom objatí, budeš opakovať „milujem ťa“ až kým nezaspím.

 

Po prečítaní scenárov láska z oboch akosi rýchle vyprchala a ostal len zvláštny pocit v slabinách. Pohľad na vysávač už nikdy nebol tým, čím býval.

 

* * *

 

Milí čitatelia kráľovstva dokonalosti, s posledným príspevkom v tematickom okruhu Sexcidents, ktorý sa týmto uzatvára, si dovolím jednu radu: naozaj si vopred premyslite, akú formu komunikácie zvolíte a skúste sa zamyslieť nad obligátnym „mlčať je zlato“ predtým, než sa necháte počuť „vraz mi ho tam až po koreň, ty bujaku!“, lebo akokoľvek dobre myslený zámer môže dopadnúť horšie, než si ktokoľvek z vás dokáže predstaviť.