Kamarát sa mi sťažoval, že ho partnerka nechce uspokojiť orálne. Zvolil taktiku oko za oko a zub za zub. Dúfal, že dôjde k výmene rolí. Uspokojil najprv ju a čakal, že sa vystriedajú. Čakal márne. K výmene rolí nedošlo.

 

„Nechce mi vykuric!“ sťažoval sa. „Dopiči! Ja už dva raz tepšu lízal, a ona furt nič!“ poznamenal a na šupu vypil pol litra piva, ktoré vyšperkoval borovičkou.
„Kto druhému kundu líže, kuri si sám!“ dodal.

 

Predstavou toho, ako si kuri sám, som sa dlho nezaoberal. Pokúšal som sa zapamätať si slogan, ktorý vznikol istou transformáciou príslovia o kopaní jamy a následnom padaní do nej. Bárskto niečo zbiera. Ja po novom zbieram okrem korkových zátok a náhodne nájdených nákupných zoznamov už aj špecifické interpretácie mott, prísloví, múdrostí či výrokov slávnych osobností.

 

Na zber takto upravených výrokov sú veľmi vhodné internetové stránky venované „lajf stajlu“, vzťahom, zdraviu a výžive či sexu, pričom cieľovou skupinou týchto webov sú prevažne žienky, ktorých IQ kolíše na úrovni hraničného pásma či nekolíše vôbec. Aby som nezabudol, spomínaným žienkam úspešne kontrujú občasní hltači mečov, zanietení fanúšikovia Fera Mikloška, ktorým mamky voľakedy povedali „obleč sa teplo“, a oni sa toho odvtedy držia.


Taká transformácia legendárnych výrokov potom vyzerá asi takto:

„Prehĺtam, teda som!“
„Koľko vtákov vyfajčíš, toľko krát si človekom.“
„Veni, Vidi, Vici.“ – „V hube, v riti, v p...“

 

Mne tieto stránky pripomínajú kurník. Všade samá sliepka. Obsahová stránka príspevkov je opísateľná ako jedna veľká sračka za druhou. Diskutérkam sa zobáky ani na chvíľu nezavrú a keď medzi ne zavíta kohút, nechajú sa na počkanie všetky pretiahnuť.
S určitou pravidelnosťou sa na oných weboch pretriasajú témy venované orgazmu a veciam s ním súvisiacim:


Sedem typov orgazmu, ktorý dosiahnete stimulovaním tretej vaginálnej čakry.
Dvanásť erotogénnych zón veľkého pysku ohanbia.
Vegetariánska výzva: Tri cukety, dva banány, pomelo.
Anál po šesťdesiatke?

 

Často sú to texty (neodvažujem sa pomenovať ich článkami, keďže sa jedná o kombináty slov, ktoré sa podarilo zosynchronizovať v ucelený text plný nepodložených klamstiev, výmyslov či domnienok naslovovzatých odborníkov), v ktorých sa objavujú číslovky, aby si to čitateľ vedel spočítať. V konečnom dôsledku to sú akési návody na to či ono, no najmä na dosiahnutie vytúženého vrcholu.

 

Priemerný chlap s vrcholom problém nemá. Dokáže ho dosiahnuť relatívne skoro. Vlastne už po dvoch minútach rytmického prirážania je pripravený vyzvať súložnicu k „otvor pusu“ a potom džentlmensky poďakovať „diki“. Lenže priemernému chlapovi ide o blaho partnerky a keďže je priemerný, nemožno od neho očakávať potrebnú tuhosť údu bezprostredne po vyvrcholení. Väčšinou úd ochabne a na ďalšie použitie je pripravený asi o:

 

a) hodinu
b) šesť hodín
c) dva dni
d) iné

 

Chlap, ktorému v sexe prioritne nejde len o jeho vlastné blaho, ale snaží sa byť ústretový voči svojej partnerke, odďaľuje orgazmus, ako to len ide. A o tom sa na stránkach pripomínajúcich kurník nepíše. Ja byť šéfredaktorom takejto stránky, tak v prvom rade by som ju z pôvodného názvu premenoval na www.sliepky.sme.sk, a potom by som napísal príspevok venovaný mužom, ktorí majú problém pri odďaľovaní momentu vyvrcholenia. Vyzeral by asi takto:

 

 

Jeden zaručený spôsob, ako zlíže smotanu

 

Patríte medzi tých, čo sa nezmestia do kože? Vyčíta vám partnerka briskný vrchol a sama ešte nie je premastená? Máte pocit, že sa vám vajcia čochvíľa vyliahnu? Máme pre vás riešenie!


Začnite počítať! Zamestnajte svoj mozog počas súlože jednoduchými počtami. Koľko je tristodvanásť mínus osemdesiatsedem? Neviete? A čo tak druhá odmocnina z šesťstošesťdesiatšesť? Diabolské? Áno! Ale ak nezačnete počítať, rátajte s tým, že nabudúce vám už nedá!


Presmerujte sústredenie na iný cieľ a ručíme vám za to, že vydržíte dlhšie. Prečo počty? Lebo sú neutrálne. Môžete sa pokúšať myslieť na niečo, čo je vám odporné, ale riskujete pohasnutie vášne.

 

„Raz som to robil so ženou v kuchyni a aby som nebol priskoro hotový, vybavil som si tvár Viery Tomanovej. Razom bolo po všetkom.“

Kamil, 26

 

„S priateľkou sme to skúšali v jacuzzi a keďže som nechcel byť rýchlo hotový, pokúšal som si spomenúť na niečo, čo by ma schladilo. Spomenul som si na dedka, keď som ho videl holého. Zo sexu razom nebolo nič a ja som bol týždeň nepoužiteľný. Okrem toho mi konečne došlo, prečo ho babka volá Jumbo.“

Roman, 40

 

Ako sami vidíte, aj naši čitatelia vám potvrdia, že najlepšie je počítať. Okrem mnohých výhod, ktoré pri sexe prinášajú čísla si môžete rátať do taktu (1-2-3, „ty brďo!“ 1-2-3, „uf“ 1-2-3...).


Nezabúdajte, že rátať musíte potichu vo svojej mysli. Nieže dopadnete ako jeden z našich čitateľov, ktorý zrazu vykríkol „prvý!“
Čísla voľte opatrne a príliš nad nimi nerozmýšľajte.
Nech to ide raz-dva!