Nedávno, keď sa ešte zdalo, že globálne oteplenie zasiahlo aj Slovensko a každý sa snažil ochladiť v 40 stupňovej termálnej vode, sme sa vybrali aj my, aby sme sa za skoro tisíc dobrých slovenských korún, ako rodina dostali na miesto, kde sa v teplej chlórovanej vode vymáča ďalších tisíc optimistov.

 

Ako som tam tak ležal na bruchu s hlavou prikrytou uterákom (poobedňajšia siesta), tak som začul rozhovor troch žien v najlepších rokoch. Prvou témou bola predčasná puberta, ale neskôr prešli na tému zlatokopiek resp. mladých báb po boku oveľa starších mužov.

 

Keďže ma téma zaujala, urobil som si malý internetový rišerš pomocou pána gúgla, ktorý si všetko pamätá. Tak sa pozrime na dva najzaujímavejšie výsledky.

 

Na portáli thoughtsondating.com som našiel článok o mýtoch randenia s mladými babami. Vraj majú starší páni výhodu v tom, že majú viac skúseností, čo vraj mladé baby oceňujú. Tak neviem. Možno by mi aj šikovná sedemnástka vedela ukázať niečo nové. Ale to je asi všetko. Určite by bolo všetkým naokolo jasné, že je so mnou len kvôli môjmu sexepílu. Vraj mladé baby po boku starších mužov nie sú vôbec zlatokopky. To len zlé jazyky tvrdia, aby pošpinili povesť chuderám, ktoré sa zaľúbia do zrelého (až prezretého) muža. Faktom ale ostáva, že nie často vidno mladú babu po boku dedka vystupujúceho z 30-ročnej Lady Niva. Skôr z Mercedesu s vlastným šoférom.

 

Ďalším mýtom je, že randenie s oveľa mladšou babou vyzerá, ako určitý druh pedofílie. Vezmime si fakt, že 65-ročný muž a 25-ročná baba sú obaja dospelí a sexujú z vlastného rozhodnutia. Pre toho 65-ročného ani veľký rozdiel medzi 25-ročnou a 15-ročnou nie je a babe s gerontofíliou to vyhovuje tiež. Ja si síce viem len ťažko predstaviť, že by som o 25 rokov mal sex s niekým, kto sa ešte momentálne nenarodil, ale na svete je už toľko úchyliek, o ktorých nemám ani potuchy, že sa mi to možno do toho veku aj zapáči.

 

Ak ste doteraz vedeli zadržať dáviaci reflex, tak prichádza hitparáda. Kto iný by ju vedel zostaviť lepšie, ako top slovenský lajsftajlový plátok cas.sk. Rebríček je síce už rok starý, ale osobnosti v ňom sú ťažko prekonateľné. Tak sa na top zlatokopky pozrime:

 

Kateřina Brožová, herečka – nešpecializuje sa na starších, ale na bohatých. Ošklbe ich a potom ešte odchádza s tučným odstupným.

 

Dominika Mesarošová, modelka – loví tiež v mútnych vodách, ale starí senilní dedkovia jej vyhovujú. Takmer sa vydala za podnikateľa Petra Ptáčka, ktorý je od nej o 40 rokov starší, len to nejak nevyšlo.

 

Heather Mills, exmodelka – bývalá manželka Paula McCartneyho, ktorý je od nej len o 25 rokov starší. Pustil ju k vode, keď sa objavili jej staré porno snímky. Asi už nedokáže to, čo v tých zlatých časoch a Paul potrebuje omladiť. Ako odstupné jej ponúkol 25 miliónov libier, lenže Heather si za štyri roky manželstva nárokuje dvojnásobok. A potom, že prečo vyšli všetky albumy Beatles v novej edícii.

 

Anne Nicole Smith, striptérka, modelka, playmate(pozor, prechádzame do hardcoru. Pripravte si kýbel, aby ste si nezašpinili klávesnicu a stôl. Ak ste vykonali všetky bezpečnostné opatrenia, môžete skrolovať ďalej). Táto pobehlica si svoj osud zobrala do vlastných rúk a dobre si zrátala, že za krátky čas bude bohatou vdovou. Ako 26-ročná sa vydala za vtedy 89-ročného J. Howarda Marshalla II, ktorý od toľkého šťastia zomrel s mladou babou po boku presne o trinásť mesiacov neskôr. Mladá smutná vdova zdedila takmer pol miliardy, ktorú si ani užiť nestihla, lebo ostatní dedičia ju napadli na súde. Celé to skončilo tak, že vdovu, ktorá porodila jedného syna a jednu dcéru (o otcovstvo ktorej sa viacerí sporia) našli vo veku 39 rokov mŕtvu. Vraj zlyhanie srdca. Je neozaj ťažké byť zlatokopkou.

 

Crystal Harris, playmate - Crystal si ako 25-ročná omotala 85-ročného zakladateľ Playboya Hugha Hefnera, ale pár dní pred svadbou zdrhla a so sebou si vzala aj pár cenností, ako dobrovoľné odstupné.

 

Pravdaže okruh je oveľa širší a môžeme nájsť aj opačné prípady – mladých výkonných gigolov so svojimi prestarnutými vládkyňami.

 

Na záver sa vrátim k tým trom ženám v najlepšom veku, ktoré to zaklincovali tým, že len nech si ich mužov mladé baby berú, ak chcú, ale vydržia to s nimi maximálne do prvej výplaty. A ony preventívne svojich mužov aj tak zhumplujú. Takže páni, dávajte si pozor na to, prečo vás ženy tak vykrmujú.