Keďže sme gentlemani a ženy navyše nekriticky zbožnujeme, v druhej časti série o zlatokopkách venujeme niekoľko rád devám, ktoré o tejto životnej dráhe intenzívne uvažujú.

 

Keď zlatokopka, tak na úrovni. Prvoplánové pipeny z obchoďáku nemajú šancu. Takže dámy, ak si chcete nájsť partnera s tučným kontom, postupujte podľa následovných, nie až tak jednoduchých krokov. Je to tvrdá práca, ale bude stáť za to, keďže vám zabezpečí vysnívaný životný štýl. Než začnete, uistite samú seba, že toto je skutočne to, čo od života čakáte. Napriek vášmu presvedčeniu však nikdy nerezignujte na hľadanie pravej lásky! Smrk.

 


1. Zamyslite sa nad tým, či nie je možné, aby ste si peniaze zarobili na vlastnú päsť. Je to jednoduchšie. Ak ste ešte dostatočne mladá, určite sa o to pokúste. Študujte a vzdelávajte sa, sledujte všetky možnosti a príležitosti na uplatnenie, založte si sporiaci účet a každý mesiac tam vkladajte určitú sumu, akokoľvek malú - hlavne začnite šetriť. Ak pracujete, snažte sa byť najlepšia vo svojom odbore, pracujte vždy o niečo tvrdšie a dlhšie ako ostatní.


(Ok, tak nič, ale za pokus to stálo.)

 

2. Čo najrealistickejšie zhodnoťte vaše šance. Ak ste mierne nechápavá žena s tupou osobnosťou a priemerným vzhľadom - zabudnite na to. Ak je realita o niečo prívetivejšia, napíšte si zoznam toho, čo treba zlepšiť a začnite na tom pracovať. Musíte sa snažiť čo najviac priblížiť úrovni svojej bohatej a mocnej koristi. Nezabúdajte však pritom na vašu osobnosť a jedinečný štýl, ktorý si časom musíte vypestovať.

 

3. Uvedomte si, že väčšina žien má len 10 až 15 rokov na prilákanie bohatého muža. Je to životná realita a treba sa jej prispôsobiť.

 

4. Zamerajte sa na čo najmladšiu korisť - na mladých jednotlivcov, ktorým sa začína dariť v podnikaní alebo kariére. Ak sa zameriate rovno na staršieho playboya s piatimi firmami a služobným medveďom, budete to mať ťažké. Je lepšie zamerať sa na plachejšieho a o trochu menej skúseného muža. Dokonca vôbec nevadí, ak je o niekoľko rokov mladší (skôr naopak).


5. Nikdy nevypínajte váš mozog, buďte ostražitá a nenechajte sa uniesť obľúbenou témou. Nikdy nehovorte o jeho peniazoch, o tom koľko ich už má, alebo koľko zarába. Ak s tým začne on, buďte zdvorilá, zapojte sa do konverzácie - ale nikdy sa ho na nič v tejto súvislosti nepýtajte. Navodíte dojem, že to pre vás nie je dôležité.


6. Zabudnite na nadávky, nadmerné pitie, drogy, hlasný smiech, agresívne správanie a výstredné oblečenie. Buďte decentne elegantná, nie "značková" a vyzývavá. Chcete byť jeho priateľkou a následne manželkou, nie metresou.


7. V rámci samovzdelávania sa zamerajte na témy, ktoré majú radi bohatí ľudia. V prevažnej väčšine sú to pomerne vzdelaní jednotlivci. Pokúste sa pochopiť aktuálne dianie v spoločnosti, zaujímajte sa o politiku. Non-stop niečo čítajte. O histórii. O hudbe a umení. O víne a gastronómii. Musíte sa pripraviť na konverzáciu o všetkých týchto témach.


8. Keď sa dostanete do skvelej formy a ste pripravená na lov, vypracujte si plán. Nenechávajte nič na náhodu, alebo "osud", venujte dostatok času researchu miest, kde sa radi zdržiavajú bohatí ľudia, zistite si termíny eventov. A naučte sa hrať tenis, jazdiť na koni, alebo hrať golf.


9. Absolvujte gurmánsky kurz, naučte sa robiť základné mix-drinky. Bohatí a úspešní muži chcú ženy, ktoré sú skvelými hostiteľkami.


10. Neodhaľujte príliš veľa vášho vypracovaného tela a neukazujte priveľa nahej pokožky. Zabudnite na veľké umelé prsia a malé topy. To je totálne tabu!


11. Obliekajte sa primárne do námorníckej modrej, hnedej, čiernej, béžovej a bielej. Až na určité špecifické výnimky sa vyhýbajte krikľavým farbám. Potrebujete pôsobiť prirodzene. Preferujte čistú bavlnu, ľan, hodváb, vlnu, kašmír a pod. Vyhýbajte sa kusom oblečenia, ktoré príliš výrazne prezentujú vlastnú značku.


12. Buďte skvelou milenkou. Bacha - skvelá milenka nerovná sa vulgárna tigrica. Také jednoduché to nie je. Naštudujte si napríklad umenie masáže (akejkoľvek) a aplikujte ju na svoju korisť. Tomuto bodu sa venujte so všetkým zanietením - na 110%!


13. Buďte skvelou milenkou. Tomuto bodu sa venujte so všetkým zanietením.


14. V žiadnom prípade nikdy nezanedbávajte body 12 (a 13)!



zlatokopka 004

 

(pokrač.)